Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

Sveikos mamos,

neseniai "juoda jumorą" išgirdau--PUŠELĖS valdžia aktyviai seka šitą forumą ir, jei, neduokdie, nepatiko pasisakymas, nepasikuklins to į akis išsakyti ir priekaištų papilti biggrin.gif Čia tai geras...atseka pagal vardus, vaikų vardus ir panašiai. Matyt, tikrai turi tam laiko--sklaidyt sąrašus ir t.t. Taip, kad, būkit budrios--pasakysit ką nepatinkamo--oi atsilieps.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš manau,kad labai gerai,kad skaito,bet pasiskaičiusios turėtų darželyje spragas taisyti,nes tikrai yra ką veikti tuo klausimu,o ne mamas kaltinti g.gif Manęs nelabai gąsdina jų priekaištai biggrin.gif Beje, ir kompiuteris pirktas už mūsų 2 proc.,tai džiugu,kad juo naudojasi,o ne dulkėms rinkti nupirkom biggrin.gif
Atsakyti
Mielosios,šiandien buvau užbėgus į darželį-jau yra vaikučių paskisrtymai į grupes.iki susitikimo 4u.gif
Atsakyti
Na, kaip sekasi lopšelinukams?
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2009 09 07, 23:07)
Na, kaip sekasi lopšelinukams?

Sveiki,mes pagal grafiką jau kaip ir turėjom eiti,bet apsislogavom,tai bandysim nuo pirmadienio.
Beje,atsidaro ir trečia lopšelio grpė 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduokite grupę ir auklėtoją nuo 3m. Čia skaičiau gerus atsiliepimus apie Ramintą, Albiną, Jolitą. Kuri šilta ir rūpestinga vaikams, užsiima su jais?

Ačiū
Atsakyti
Sveikutes, mane irgi domintu atsiliepimai (ir rekomendacijos) apie aukletojas vaikuciams nuo 3 m. -mes nuo rudens planuojam leisti savo vaikinuka, 2007 m. gimimo, i si darziuka, tai noriu info apie aukletojas pasirinkt, nes kartu su musu dicke pas Irena (cia tai tikrai l. gera aukletoja thumbup.gif ) neiseina jiems eit unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 01 04, 17:20)
Sveikutes, mane irgi domintu atsiliepimai (ir rekomendacijos) apie aukletojas vaikuciams nuo 3 m. -mes nuo rudens planuojam leisti savo vaikinuka, 2007 m. gimimo, i si darziuka, tai noriu info apie aukletojas pasirinkt, nes kartu su musu dicke pas Irena (cia tai tikrai l. gera  aukletoja  thumbup.gif ) neiseina jiems eit  unsure.gif ?

manau kad rudenį lopšelinukus ir naujais ateisiančius nuo 3m ims auklėtojos, kurios šiuos metu turi paruošiamąsias grupes ax.gif tik jos yra dvi, o lopšelio grupės trys smile.gif kokios ten konkrečiai auklėtojos nežinau, nors aktualus klausimas ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2010 01 07, 09:01)
manau kad rudenį lopšelinukus ir naujais ateisiančius nuo 3m ims auklėtojos, kurios šiuos metu turi paruošiamąsias grupes  ax.gif  tik jos yra dvi, o lopšelio grupės trys  smile.gif kokios ten konkrečiai auklėtojos nežinau, nors aktualus klausimas ir man  biggrin.gif

As girdejau, kad aukletoja Jurga lyg ir nebloga, bet su kokio amziaus vaikuciais ji dirba nezinau g.gif ?Laukiam info toliau mirksiukas.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 07 sausio 2010 - 09:16
QUOTE(Ditele @ 2010 01 07, 10:15)
As girdejau, kad aukletoja Jurga lyg ir nebloga, bet su kokio amziaus vaikuciais ji dirba nezinau g.gif ?Laukiam info toliau mirksiukas.gif !

žinau vieną Jurgą, ji kažkiek laiko pernai lopšelyje dirbo, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2010 01 07, 14:51)
žinau vieną Jurgą, ji kažkiek laiko pernai lopšelyje dirbo, viskas  thumbup.gif

Gal ta pati g.gif ? Ji lyg ir pati turi maziuka vaikiuka ir yra ne taip seniai po dekreto sugrizus-gal pernai (2008 m)?Gal galima placiau apie ja ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 01 07, 16:13)
Gal ta pati  g.gif ? Ji lyg ir pati turi maziuka vaikiuka ir yra ne taip seniai po dekreto sugrizus-gal pernai (2008 m)?Gal galima placiau apie ja ax.gif ?

ji mano mergina auklejo, tikrai gera-maloni-patiks mirksiukas.gif
Atsakyti