Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

QUOTE(ikeja @ 2010 01 10, 21:20)
ji mano mergina auklejo, tikrai gera-maloni-patiks  mirksiukas.gif

Gaila, bet neteks su ja susipazinti-pavasari i dekreta iseina rolleyes.gif !
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 01 10, 22:29)

šitai ir aš girdėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2010 01 11, 20:58)
šitai ir aš girdėjau  biggrin.gif

Mes dabar lankom lopšelį pas Albiną-klausiau dėl kitų metų-kur pakliūsim,tai nelabai dar ką jos žino.Bandysiu dar kartą užklausti-informuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lincė @ 2010 01 13, 11:26)
Mes dabar lankom lopšelį pas Albiną-klausiau dėl kitų metų-kur pakliūsim,tai nelabai dar ką jos žino.Bandysiu dar kartą užklausti-informuosiu  4u.gif

Musu merginos aukletoja irgi sake, kad kol kas dar neaisku, pas ka eis rudeni dvimeciai-lauksim ziniu mirksiukas.gif !Aciu 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(lincė @ 2010 01 13, 12:26)
Mes dabar lankom lopšelį pas Albiną-klausiau dėl kitų metų-kur pakliūsim,tai nelabai dar ką jos žino.Bandysiu dar kartą užklausti-informuosiu  4u.gif

nu va kartu lankom biggrin.gif o koks vaikučio vardas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2010 01 14, 16:17)
nu va kartu lankom  biggrin.gif  o koks vaikučio vardas  ax.gif

Taip lankom kartu-Austėja 4u.gif Dar vakar klausiau Gintarės kas girdėt dėl kitų metų-sakė paklaus Onutės.Lauksim žinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 01 10, 22:29)

vel blink.gif , juk tik mazdaug pries pusmeti grizo
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2010 01 15, 15:32)
vel  blink.gif , juk tik mazdaug pries pusmeti grizo

Na, taip ax.gif -as ir ja zinojau, kaip neseniai grizusia is dekreto smile.gif !
Atsakyti
QUOTE(lincė @ 2010 01 14, 18:03)
Taip lankom kartu-Austėja  4u.gif Dar vakar klausiau Gintarės kas girdėt dėl kitų metų-sakė paklaus Onutės.Lauksim žinių  smile.gif

Ir mes su jumis lankom smile.gif
A6 girdėjau, kad viena paruošiamukų auklėtoja nelabai g.gif
kaži kuri g.gif
Atsakyti
Mielos mamytes,
Norejau pasiteirauti pries kiek laiko jus uzrasete savo vaikucius i darzeli. Mano pupai 1,5 men ir vis svarstau ar jau reiktu eit uzrasyt ar dar anksti?
Kokie formalumai pateikiant prasyma?
Dekoju uz informacija 4u.gif
Atsakyti
sveiki.geriausiai vaikutį užrašyti nuo gimimo-būsit garantuota,kad pakliūsit:))) Aš užrašiau kai buvome metukų,tai pakliuvom per plauką-jei ne antras vaikas lankęs darželį-būtumėm tikrai nepakliuvę,nes aplink daug apsigyvenusių soduose,tai labai daug norinčių pakliūti.Tad drąsiai galite kaliauti užsiimti vietikės 4u.gif
Formalumų jokių pradžioje-tik užrašo į eilę.Paskui reikia dokumentus pristatyti,aišku,gimimo liudijimą pasiimkit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincė: 21 vasario 2010 - 19:37
Sveiki,
Norėčiau ką nors sužinoti apie priešmokyklinio ugdymo grupes, mokytojas - auklėtojas šiame darželyje. Gal kas lankote priešmokyklinę grupę ir galėtumėte pasidalinti nuomone.
Atsakyti