Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

Ursule,
Kaip suprantu, i pusaites lopselio grupe priima vaikus nuo 2 metu. Grupes formuoja rudeni, pagal metus. Pernai priime 2003 gimimo, si rudeni 2004 gimimo. Ir jiems nesvarbu,kad 2 metai jums jau suejo pries 4 men (jei vaikas gimes 2004 balandi ar geguze), ar tik sueis (pvz gimes 2004 lapkriti ar gruodi).
Atsakyti
o jus manot, kad ten nera vaiku,. kuriems dabra 1.6 smile.gif, as nezinau, bet manau, kad yra
Atsakyti
Gal ir yra ax.gif Bet matyt papuolusiu "atskiru" susitarimu g.gif
Atsakyti
gal irgi kaip mes ruosiasi nuo rugsejo pradeti eit, gimusieji 2004:), busim draugai:)
Atsakyti
sveikos,
susimaliau, tai jei mano sūnui rudenį bus tik 1.4mėn, tai jo nepriims į rudeninę grupę šiais metais?
Atsakyti
QUOTE(Lamborgini @ 2006 03 14, 13:13)
sveikos,
susimaliau, tai jei mano sūnui rudenį bus tik 1.4mėn, tai jo nepriims į rudeninę grupę šiais metais?

tai taip iseina, nes mes gime 2004 05 05, ir musu neprieme, jus nueikit ir paklauskit, labai idomu ka pasakys-laukiam ziniu 4u.gif
Atsakyti
Norečiau, aipe pušaitės direktorę pakalbėti ax.gif

Kai ateini pas ja, pirmiausiai ištraukia tokį didžiuuuuuulį žurnala, žiūri į jį ir dėjoja verysad.gif kiek daug vaikų prisirašę,sako: užrašysiu Jūsų vaiką, bet gal ir nebus vietų schmoll.gif . Dar parekomenduoja i kitus darželius nueiti,gal tenai prijims... g.gif
Bet viska suprantantis teveliai ateina po savaitelės ir sutvarko viską labai gražiai : cool.gif lotuliukas: Ir tada viskas thumbup.gif drinks_cheers.gif -Jusu vaikas jau garantuotai lanko ši darželį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2006 03 19, 21:50)
tai taip iseina, nes mes gime 2004 05 05, ir musu neprieme, jus nueikit ir paklauskit, labai idomu ka pasakys-laukiam ziniu 4u.gif

Pradedu abejot ar leist taip anksti (1.4m) į daržą. Bet gegužę eisiu klaust, pranešiu kaip bus. Manau jai man atsakys, vyrą nusiųsiu smile.gif.
Atsakyti
Lamborgini, kiek suprantu,tai 2005 metu gimimo priimami bus tik nuo kito rudens.

Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2006 03 22, 15:05)
Lamborgini, kiek suprantu,tai 2005 metu gimimo priimami bus tik nuo kito rudens.

Jūs teisios, grupės formuojamos rudenį ir į lopšelius priima vaikus nuo 2m.
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2006 03 02, 12:58)
mamos, as jau nebesuprantu, maniske eis i si darzeli nuo  rugesjo kai jai bus 2.4,,,vedeja aiskino kad anksciau priimti negali, nes tik tada bus formuojama nauja grupe , gimusiems 2004-tai kaip yra g.gif

nu taip, maniškiui bus 1m.8mėn. g.gif jis 2004m. ruodį gimęs, bet nežinau ar leisiu aš jį išvis ir ar čia, nors jau užrašėm, ėjo vyras (su vyrais ji geriau bendrauja mirksiukas.gif ), tai ji sako, daug prisirašo, o paskui neateina, klausė, ar tikrai ateisim mirksiukas.gif
man kažkaip nelabai šitas darželis, nė vieno gero atsiliepimo unsure.gif na ir kas, kad ten suremontuota, gražu, bet jei auklėtojos nekokios, tai nieko gero schmoll.gif

ir dar nesuprantu, taigi kiti vaikai nuo 3 m. tik pradeda eiti, tai kaip jie papuola į tas grupes, jei jau nuo 2 m. nėra vietų.. o šiaip tai šis darželis be lopšelio, kažin kaip jis čia išvis tvarkosi su tokiais mažiukais g.gif nes mums pareiškė, kad vaikas būtų be pamperso, be soskės, pats valgytų ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2006 03 24, 17:56)
ir dar nesuprantu, taigi kiti vaikai nuo 3 m. tik pradeda eiti, tai kaip jie papuola į tas grupes, jei jau nuo 2 m. nėra vietų..

Kai užrašinėjau saviškį į "Naminuką", tai direktorė sakė, kad nėra jau taip labai Antakalnyje perkrauti darželiai, dar nevisada visas grupes ir surenka ax.gif , nes prisirašiusių sąrašas dar nereiškia, kad visi ir ateina.
Atsakyti