Ursule,
Kaip suprantu, i pusaites lopselio grupe priima vaikus nuo 2 metu. Grupes formuoja rudeni, pagal metus. Pernai priime 2003 gimimo, si rudeni 2004 gimimo. Ir jiems nesvarbu,kad 2 metai jums jau suejo pries 4 men (jei vaikas gimes 2004 balandi ar geguze), ar tik sueis (pvz gimes 2004 lapkriti ar gruodi).
Gal ir yra
Bet matyt papuolusiu "atskiru" susitarimu

QUOTE(Lamborgini @ 2006 03 14, 13:13)
sveikos,
susimaliau, tai jei mano sūnui rudenį bus tik 1.4mėn, tai jo nepriims į rudeninę grupę šiais metais?
susimaliau, tai jei mano sūnui rudenį bus tik 1.4mėn, tai jo nepriims į rudeninę grupę šiais metais?
tai taip iseina, nes mes gime 2004 05 05, ir musu neprieme, jus nueikit ir paklauskit, labai idomu ka pasakys-laukiam ziniu

Norečiau, aipe pušaitės direktorę pakalbėti
Kai ateini pas ja, pirmiausiai ištraukia tokį didžiuuuuuulį žurnala, žiūri į jį ir dėjoja
kiek daug vaikų prisirašę,sako: užrašysiu Jūsų vaiką, bet gal ir nebus vietų
. Dar parekomenduoja i kitus darželius nueiti,gal tenai prijims...
Bet viska suprantantis teveliai ateina po savaitelės ir sutvarko viską labai gražiai :
lotuliukas: Ir tada viskas
-Jusu vaikas jau garantuotai lanko ši darželį

Kai ateini pas ja, pirmiausiai ištraukia tokį didžiuuuuuulį žurnala, žiūri į jį ir dėjoja

Bet viska suprantantis teveliai ateina po savaitelės ir sutvarko viską labai gražiai :

QUOTE(ursule @ 2006 03 19, 21:50)
tai taip iseina, nes mes gime 2004 05 05, ir musu neprieme, jus nueikit ir paklauskit, labai idomu ka pasakys-laukiam ziniu 

Pradedu abejot ar leist taip anksti (1.4m) į daržą. Bet gegužę eisiu klaust, pranešiu kaip bus. Manau jai man atsakys, vyrą nusiųsiu

Lamborgini, kiek suprantu,tai 2005 metu gimimo priimami bus tik nuo kito rudens.
QUOTE(Avita @ 2006 03 22, 15:05)
Lamborgini, kiek suprantu,tai 2005 metu gimimo priimami bus tik nuo kito rudens.
Jūs teisios, grupės formuojamos rudenį ir į lopšelius priima vaikus nuo 2m.
QUOTE(ursule @ 2006 03 02, 12:58)
mamos, as jau nebesuprantu, maniske eis i si darzeli nuo rugesjo kai jai bus 2.4,,,vedeja aiskino kad anksciau priimti negali, nes tik tada bus formuojama nauja grupe , gimusiems 2004-tai kaip yra 

nu taip, maniškiui bus 1m.8mėn.

man kažkaip nelabai šitas darželis, nė vieno gero atsiliepimo

ir dar nesuprantu, taigi kiti vaikai nuo 3 m. tik pradeda eiti, tai kaip jie papuola į tas grupes, jei jau nuo 2 m. nėra vietų.. o šiaip tai šis darželis be lopšelio, kažin kaip jis čia išvis tvarkosi su tokiais mažiukais

QUOTE(elia @ 2006 03 24, 17:56)
ir dar nesuprantu, taigi kiti vaikai nuo 3 m. tik pradeda eiti, tai kaip jie papuola į tas grupes, jei jau nuo 2 m. nėra vietų..
Kai užrašinėjau saviškį į "Naminuką", tai direktorė sakė, kad nėra jau taip labai Antakalnyje perkrauti darželiai, dar nevisada visas grupes ir surenka