Kai užrašinėjau saviškį į "Naminuką", tai direktorė sakė, kad nėra jau taip labai Antakalnyje perkrauti darželiai, dar nevisada visas grupes ir surenka , nes prisirašiusių sąrašas dar nereiškia, kad visi ir ateina.
ir dar nesuprantu, taigi kiti vaikai nuo 3 m. tik pradeda eiti, tai kaip jie papuola į tas grupes, jei jau nuo 2 m. nėra vietų.. o šiaip tai šis darželis be lopšelio, kažin kaip jis čia išvis tvarkosi su tokiais mažiukais nes mums pareiškė, kad vaikas būtų be pamperso, be soskės, pats valgytų ir t.t.
neeeee, ten yra lopselis, ir i ji priima nuo 2m. bet tada nesuprantu -jei grupes formuojamos nuo 09 10, tai vaikas gimes pvz--sausi, i darzeli nueis kai jam bus 2.9--TAI JIS VARGSAS NEPARAGAUS LOPSELIO SKONIO-KAZKAS NETAIP
neeeee, ten yra lopselis, ir i ji priima nuo 2m. bet tada nesuprantu -jei grupes formuojamos nuo 09 10, tai vaikas gimes pvz--sausi, i darzeli nueis kai jam bus 2.9--TAI JIS VARGSAS NEPARAGAUS LOPSELIO SKONIO-KAZKAS NETAIP
neina dar, ten gi ne lopšelis, eis nuo kito rudens , bet sakė, jog jau vasarą reiks pasakyt, ar tikrai eisim, nes būna ir taip, kad grupės nesurenka , papuola ir visai "šviežiai" užrašyti vaikai..
bet mes čia apie "Pušaitę" plepėkim, aš dar nebuvau nuėjus, bet va gal ryt reiks, gal yra norinčių kartu? daug maloniau visi šneka , kai ne viena ateini Jei užrašysiu į "Pušaitę", gal reiks bandyt nuo rudens vesti
Užrašiau saviškį i Pušaitę šią savaitę.mano pastebėjimai: teritorija graži, bet grupėje labai šalta, sušalau kojas, kol grupėj pusvalandį pastovėjau su bateliais, nežinau kaip tie vaikai ten gali šliaužioti po tokias grindis.Langai seni, viename tik fligelyje pakeisti, nes ten iš visų pusių laukinės sienos, tai šalta turbūt nerealiai buvo.Miega ir žaidžia toje pačioje patalpoje, auklėtoja sakė, kad mažai kas ir užmiega, bet jie gi maži, 3-mečiai, turėtų pamiegoti pietų miego, bet aplinka turbūt tokia, kad neužmigsi, gal ir pasakėlių niekas nepaskaito.Drabužių spintelės be paveiksliukų, neaišku kuri kieno, čia tai tikrai auklėtojų apsileidimas.Darželiui 30m, tai taip jis atrodo, labai skurdus, jokio jaukumo, šaltos patalpos, viena auklėtoja labai pagyvenusi gergždžiančiu balsu, šeiminkėlė nuo prasigėrusių bomžų prie konteinerio mažai skiriasi, tualeto interjeras siaubingas.Nežinau kiek mes jį lankysim, nebent , kad užsigrūdintų ir pamatytų tokią aplinką, kad negalvotų, kad visur tokios šiltnamio sąlygos kaip namie su aukle.Vaikai vienas kitą spardo, beveik vien berniukai, mergaitės tik kelios, grupinių žaidimų nėra, tai jie energijos perteklių išlieja ,kaip sugalvoja.
Jei nebūčiau mačiusi kitokio darželio, gal man taip baisiai neatrodytų, galvočiau, kad visi tokie.Gyvenom anksčiau fabijoniškėse, vyresnė dukra lankė Vandenio darželį, tai turiu su kuo palyginti.Nesakau, kad turi būti baseinas (Vandenyje buvo), super žaislai, bet norisi, kad įėjus i grupę, jaustųsi šiluma, kažkokie vaikų darbeliai, o ten dabar atmosfera kaip pansionate kokiam .Patalpos, atjungus šildymą, o mes taip ir pataikėm siaubingai vėsios, apie grindis jau rašiau, mums ''pasisekė''-pirmas aukštas...Mano auklytė dar pastebėjo, kad tie apkarpyti lauko teritorijos krūmai siaubingai aštrūs ir kieti, jei ten vaikas virstų be akių gali likti,tvoros vietomis nėra, iki maximos gali kai kas ir nueiti čiupa čiupsų nusipirkt, kaip jau kažkas čia ir rašė.Nesistebiu, kad grupėje tik kelios mergaitės, nes dukros tikrai nevesčiau į tokį darželį, bet berniukui, tai gal ir sveika tokia aplinką pamatyt, muštis išmokt, vnž tikra ''sovietiška maža armija''.
tikrai ten viskas taip baisu ? nebuvau, bet kiek nuo kelio mačiau, tai vaizdelis ne koks, bet tikėjausi, kad viduj viskas gerai, viskas suremontuota, nauja, taip girdėjau mano kaimynės abu vaikai eina į šitą darželį. Reiks nueiti pačiai pažiūrėt...
tikrai ten viskas taip baisu ? nebuvau, bet kiek nuo kelio mačiau, tai vaizdelis ne koks, bet tikėjausi, kad viduj viskas gerai, viskas suremontuota, nauja, taip girdėjau mano kaimynės abu vaikai eina į šitą darželį.
Reiks nueiti pačiai pažiūrėt...
aš irgi forumo pirmuose puslapiuose perskaičiau, kad tėveliai ten viską suremontavo, iščiustino, bet kai išvydau grupės vaizdelį...na nykuma.Jei nebūčiau mačiusi kitų darželių, tai galvočiau, kad tokie gal visi.
Kodėlčiukas, pirmas aukštas, pataikėm kai buvo išjungtas šidymas, tai labai šalta buvo.Neišsigąsk, gal jūsų bus grupė kita, gal ne visos taip apleistos.Kiek girdėjau, tai darželis didžiuojasi geru maistu, bet ar gerai trimetinukams bulviu apkepas ?ar normalu miegot toje pačioje patalpoje, kurioje valgai ir žaidi, kad ją pravėdina?Dukra lankė Vandenio daržą Fabuose, tai kai mamytės dar diskutuoje apie naujus darželius Pilaitėje (kur grindys šildomos) , Fabijoniškėse, tai norisi rėkt, kad atvažiuotų ir pamatytų darželius Antakalnyje.