Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

Sveikos, mamytes. Mano dukrele nuo spalio eis i Peliuku grupe. Ar yra dar Peliuku mamyciu cia? smile.gif Gal galite pasidalinti ispudziais, kaip ten kas: aukletojos, grupe ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romena @ 2010 09 02, 14:42)
sveikos,vezliuku grupes mamytes. as naujoko Oskariuko mama,maniskis vakar nepasiliko vienas,per duris ir viskas,tad man teko likti.Tad as antra diena iki pietu kaip ir dirbu vezliuku grupeje smile.gif Seimininkelei kaip naujam zmogui nelengva,bet tikrai labai gera,matosi,kad myli vaikus,visu vardus jau zino,kiekviena pakalbina.Siandien aukletojai LInai pirma diena nelengva,bet bendrom jegom viskas kaip ir neblogai iki pietu.Visu vaikuciai jauciasi visai gerai, tik viena mergyte labai mamos nori,stengiames jai padet iveikt ta liudesi,gal pripras kaip nors.

Romena, kaip smagu, kad paraset-kazkaip net ramiau paliko ax.gif Musu irgi bus naujokelis, bet va apsislogavo, tai planuojam tik pirmadieni geriausiu atveju prisijungt-tada jau as kazkiek pastebesiu situacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 02 rugsėjo 2010 - 14:51
Sveika Voveryte,

Maniske irgi eis i Peliukus - startuojam rugsejo 7, tai po jos ir galesim placiau papasakoti.
Anksciau esu uzklaususi mamu nuomones apie aukletoja Angele, kuri ir priziures musu vaikucius, kolkas neblogi atsiliepimai smile.gif
Tai tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(romena @ 2010 09 02, 15:42)
sveikos,vezliuku grupes mamytes. as naujoko Oskariuko mama,maniskis vakar nepasiliko vienas,per duris ir viskas,tad man teko likti.Tad as antra diena iki pietu kaip ir dirbu vezliuku grupeje smile.gif Seimininkelei kaip naujam zmogui nelengva,bet tikrai labai gera,matosi,kad myli vaikus,visu vardus jau zino,kiekviena pakalbina.Siandien aukletojai LInai pirma diena nelengva,bet bendrom jegom viskas kaip ir neblogai iki pietu.Visu vaikuciai jauciasi visai gerai, tik viena mergyte labai mamos nori,stengiames jai padet iveikt ta liudesi,gal pripras kaip nors.

tai gal visai neblogai jos susitvarkė biggrin.gif tik kiek supratau mano bernaitis irgi visam gražume pasirodė, nelabai kas nuramint galėjo doh.gif o ta mergytė Rugilė ko gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2010 09 02, 16:55)
tai gal visai neblogai jos susitvarkė  biggrin.gif  tik kiek supratau mano bernaitis irgi visam gražume pasirodė, nelabai kas nuramint galėjo  doh.gif o ta mergytė Rugilė ko gero  smile.gif

Kai buvom pries rugsejo 1 d. i grupe nueje susipazint ir apsiziuret, tai Rugile labai asarojo-Gintare ja ramino pasisodinus ant keliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2010 09 02, 16:55)
tai gal visai neblogai jos susitvarkė  biggrin.gif  tik kiek supratau mano bernaitis irgi visam gražume pasirodė, nelabai kas nuramint galėjo  doh.gif o ta mergytė Rugilė ko gero  smile.gif

Sveikos, smagu susipažinti, aš irgi iš tų naujokų mamų mirksiukas.gif Šįryt sedėjau su saviškiais, tai mačiau ir Ernestą - kurį laiką iš tiesų paverkė, bet kai vedėja pasiūlė pas sesę eiti ir net jos auklėtoja atėjo jo pasiimti, tai apsigalvojo ir pasiliko su bendraamžiais. Ir iš karto nustojo verkti smile.gif Dėl auklėtojos Linos - tai kol kas kaip naujoj grupėj tai tvarkos visai neblogai, man atrodo... Šeimininkė irgi atrodo pakankamai maloni ir tvarkinga.
Atsakyti
QUOTE(Annet_ @ 2010 09 02, 14:01)
Mes 16 ateisim.  smile.gif Pasidalinkit ispudziais, kokia aukletoja? kiek buvot darzely, ar valget, megojot?

aukletoja-Roma, viskas mum kol kas tinka, nes aukletoja, giria giria manaja, uz geruma ir savarankiskuma rolleyes.gif o kol kas nemiegam, pirmad turbua jau liksim, nors pati sedziu jau nuo 12.00 namie, bet vaikui turbut jau reik darzelio

ok, lauksim jusu
Atsakyti
QUOTE(motinas suchkus @ 2010 09 02, 17:27)
Sveika Voveryte,

Maniske irgi eis i Peliukus - startuojam rugsejo 7, tai po jos ir galesim placiau papasakoti.
Anksciau esu uzklaususi mamu nuomones apie aukletoja Angele, kuri ir priziures musu vaikucius, kolkas neblogi atsiliepimai smile.gif
Tai tiek wink.gif

smile.gif lauksim ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2010 09 02, 20:51)
aukletoja-Roma, viskas mum kol kas tinka, nes aukletoja, giria giria manaja, uz geruma ir savarankiskuma  rolleyes.gif o kol kas nemiegam, pirmad turbua jau liksim, nors pati sedziu jau nuo 12.00 namie, bet vaikui turbut jau reik darzelio

ok, lauksim jusu

Iki susitikimo. Rasykit jei bus kokios naujienos smile.gif
Atsakyti
As irgi savo dukryte vesiu i lopseli si menesi. Turiu klausimeli - manoji vis dar su pampersais. Kiek tureciau auklytei i kisene atseiketi per menesi uz tai, kad mes vis dar su pampersais?????? Labai buciau dekinga, jei patartumet kokia menesine suma butu pakankama.
Aciu
Atsakyti
Mergaites,

Ar reikia nesti dovanu aukletojai, seimininkutei ir pavaduojanciai aukletojai pirmaja diena? Jei taip - kokie patarimai, ar saldainiai, kavos ir pan, ar geriau pinigeliai?
Aciu smile.gif
Atsakyti
Brukstelsiu trumpai ir as apie Vezliukus-prisijunge nuo siandien ir mano vaikinas pusei dieneles prie Vezliuku-tikiuosi, kad viskas gerai, nes iejo tox apakes i grupe, o as iskart islekiau, nes kokiu tais zenklu, kad likciau neparode ax.gif . Kiek sugebejau per toki trumpa laika pastebet, tai seimininkute man visai patiko-pati tokia l.tvarkinga, sviesaus ir gero veido, l. graziai, siltai su grupeje verkianciu berniuku bendravo mirksiukas.gif .Zodziu, kol kas tupiu darbe rami-aukletoja neskambina, tai vadinas situacija bent jau pakenciama smile.gif .Beje, tik ar man pasirode, ar is tiesu grupe nera is siltuju g.gif ?
Atsakyti