Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

sveikos mamytes,

na ka atsikraustem ir mes i naujus namuciu antakalny ir pagal gyvenamaja vieta mums priklauso sis darziukas. Kol kas dar veziojam i senaji Virsuliskese, bet baisiai toli doh.gif gal kas turejote patirties su perkelimu i kita darzeli g.gif labai bijau, nes taip priprato dukryte ir prie vaikuciu ir prie aukletojos verysad.gif nezinau ka ir daryt rolleyes.gif drauges ragina kuo greiciau pervesti, o as labai bijau ax.gif maniskei sausi bus 4 metukai 4u.gif gal kas kokiu patarimu turite kaip cia geriau viska padaryt man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2010 09 15, 09:07)
sveikos mamytes,

na ka atsikraustem ir mes i naujus namuciu antakalny ir pagal gyvenamaja vieta mums priklauso sis darziukas. Kol kas dar veziojam i senaji Virsuliskese, bet baisiai toli  doh.gif  gal kas turejote patirties su perkelimu i kita darzeli  g.gif  labai bijau, nes taip priprato dukryte ir prie vaikuciu ir prie aukletojos  verysad.gif  nezinau ka ir daryt  rolleyes.gif  drauges ragina kuo greiciau pervesti, o as labai bijau  ax.gif  maniskei sausi bus 4 metukai  4u.gif  gal kas kokiu patarimu turite kaip cia geriau viska padaryt man  blush2.gif

Sveiki,manau,jei jau liksit gyventi Antakalnyje,tai lieka tik kuo greičiau vaiką pratinti prie naujo darželio,nes taip toli sunku bus privežioti, o ir per šalčius taip toli vežti 4u.gif Bandykit eiti pas idrektorę ir sužinosit ar yra galimybė pakliūti-tada bus aišku-ar liekat ar einat į naują darželį smile.gif
Atsakyti
Sveikinam su naujais namuciais ir........juokinga ar ne, bet toks klausimas iskilo - MAMAKAROLINA,ar tik ne sauleteky nauji namuciai?
Atsakyti
sveikos,

norejau paprasyti kiek atnaujintos informacijos, kazkaip visa gan sena. Bandau issirinkti tarp dvieju darzeliu-Pusaites ir Voveraites, bet apie kuri tik paskaitau, tai ir noras mazaji vesti praeina sad.gif
Gal kas ka gero gali pasakyt ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keksas7 @ 2010 09 20, 10:14)
sveikos,

norejau paprasyti kiek atnaujintos informacijos, kazkaip visa gan sena. Bandau issirinkti tarp dvieju darzeliu-Pusaites ir Voveraites, bet apie kuri tik paskaitau, tai ir noras mazaji vesti praeina sad.gif
Gal kas ka gero gali pasakyt ? smile.gif

mano mergina va i pusaite pradejo eiti. kol kas viskas normaliai. auklytes regis mielos, vaikas is pradziu pasigraudeno pora dienu, o dabar sako ate ir zingsniuoja i grupe. ka as zinau, darzelis, kaip darzelis. as manau, kad vaiko pagrindinis vystymas ir auklejimas vyksta namuose, todel ypatingu reikalavimu darzeliui nekeliu. svarbu aprengtas, pavalges, pamiegojes, gerai praleides laika smile.gif ziuresim, kas bus toliau smile.gif
Atsakyti
Oi, mamytes is peliuku grupes, noriu pasiteirauti kaip Jums musu grupes seimininke (berods Zita vardu)???? As dar visai nedaug laiko sioje grupeje, bet girdziu sita moteriske vien tik nepatenkinta ir bambancia ant vaiku - tai kas cia per nedorelis suoliuka patrauke, tai kas cia lipa su batais ir pan. Kazi, ar jai budinga ir koki gera zodi vaikui pasakyti, pagirti ji uz ka nors, pasidziaugti juo????? Tokio bambejimo paklausius, man baisu net pagalvoti ka ji sakys vaikeliui, kuriam reikia pakeisti pampersa...????? Pasiklausius jos pikto bambejimo (kai nemato, kad kazkas is mamu girdi), susidaro ispudis, kad pilna grupe vaiku nedoreliu prisirinko.... unsure.gif Man labai baisu del tokio pikto zmogaus gleznu, issigandusiu, pirmuosius kartus be mamyciu pasilikusiu vaikuciu aplinkoje.
Pagalvojau, pasiklausiu ir kitu mamyciu nuomones del sitos moteriskes - sakau, gal tiesiog man taip pavyko ne laiku pataikyti ir isgirsti kaip ta moteris sneka, gal ilgiau ja zinancios mamytes galetu issklaidyti mano baime del jos????
Atsakyti
Del Peliuku grupes seimininkes Zoses - mano ispudziu nedaug, taip ji grieztoka. Neteko girdet jos su vaikais kalbancios. Taciau kitu vaiku mamos (anksciau lankiusiu sia grupe) labai gyre ja del tvarkos ir svaros - jos deka vaikai visi normaliai aprengiami, neserga, nes ji labai priziuri viska. Minejo ir jos griezta tona, taciau matyt reikia prie to priprasti. Pagyvensim - pamatysim wink.gif
Atsakyti
pabamba Zoselė kaip turi būt, ir man labai užkliuvo verysad.gif
Atsakyti
Mano dukra vieną mėn vasaros lankė pas Zoselę - iki šiol nenori jos vardo girdėti - nieko grupėj neleisdavo imti ir daryti,kad tik mažiau jai darbo turbūt būtų - nenorėčiau pas ją daugiau pakliūti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lincė @ 2010 09 27, 08:40)
Mano dukra vieną mėn vasaros lankė pas Zoselę - iki šiol nenori jos vardo girdėti - nieko grupėj neleisdavo imti ir daryti,kad tik mažiau jai darbo turbūt būtų - nenorėčiau pas ją daugiau pakliūti  schmoll.gif

Va ir man taip pasirode - kad Zosei be mamos liekancio lopselinuko jausmai ir issigandusi sirdele yra sesioliktoj vietoj pagal svarbuma - svarbiausia kad butu tvarka (nenumesk, neuzlipk, nepatrauk, neistepk ...) , uz kuria ji atsakinga, o ne JAUKI VAIKUI aplinka. Idomu kiek ji issilvinusi tokio amziaus vaiku pedagogikoje????
Man labai skauda sirdi del sitos moters tono mazyliuku aplinkoje. Mastau, gal galetume padeti vaikuciams palikusios slapta garso irasymo iranga ir nunesusios tuos irasus paklausyti darzelio direktorei?
Papildyta:
QUOTE(motinas suchkus @ 2010 09 24, 23:01)
Minejo ir jos griezta tona, taciau matyt reikia prie to priprasti. Pagyvensim - pamatysim wink.gif

As nemanau, kad tokie mazi vaikai turi buti pratinami prie griezto tono - is tokiu maziuku viska galima ir PRIVALOMA issireikalauti svelnumu, meile ir kantrybe. Zinoma, tuo grieztuoju tonu ivarius vaikams baime yra paprasciau pasiekti, kad neimtu, neliptu, nebegiotu ir pan.....
Prie griezto tono privaloma tvarka mes turejome pratintis sovietmeciu, o siais laikais auklejant zmogu SVARBIAUSIA YRA PAGARBA JAM, o grieztas tonas yra taikomas tiems, kuriu negerbi, arba kuriuos laikai maziau vertais ar maziau reiksmingais uz save. Labai noriu, kad mano vaikas eitu i lopseli dziaugdamasis ir laukdamas graziu ispudziu, o ne su baime kaip isvengti piktos raganos siandien.
Tokia mano nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viskas gerai: 27 rugsėjo 2010 - 14:54
O pas mus vezliuku grupeje laringito virusas paplites. Maniskes praejusia savaite sekmingai nuo kazko uzsikrete,o siandien aukletoja pamaciusi mano nuostaba, kad mazai vaiku -sako- daug serganciu, laringitai ir pan.Bet baisiausia, kad tos parnestos ligos kabina ir mano maziausiaja. Baisi liga- pirma karta susiduriau. Kaip taisykle pas mus - susirgus vienai butinai tai palies ir kitas abi. Darzelyje grupeje tas pats matyt.
Atsakyti
QUOTE(dukri @ 2010 09 27, 21:20)
O pas mus vezliuku grupeje laringito virusas paplites. Maniskes praejusia savaite sekmingai nuo kazko uzsikrete,o siandien aukletoja pamaciusi mano nuostaba, kad mazai vaiku -sako- daug serganciu, laringitai ir pan.Bet baisiausia, kad tos parnestos ligos kabina ir mano maziausiaja. Baisi liga- pirma karta susiduriau. Kaip taisykle pas mus - susirgus vienai butinai tai palies ir kitas abi. Darzelyje grupeje tas pats matyt.

drinks_cheers.gif musu vezliukas Kasparas praeita treciadieni staiga po darziuko vakare atkrito -baisinga sloga, pakimes taip tipiskai laringitiskai, bande koset tokiu dusliu kosuliu, sestadieni temsa nereali uzkilo, bet siandien jau popiet be temsos su sloga ir pakimes-tikekimes, kad prasokom rolleyes.gif .O mes tai visi nuo jo uzsikretem-ir as, ir vyras, tik dicke kazkaip paslogavo nezymiai, truputuka pakimo ir viskas ax.gif Irena sake, kad ir jos vezliukas anukelis Mikas praeita savaite baisingai koset pradejo, vos ne plauciu uzdegimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 27 rugsėjo 2010 - 21:30