QUOTE(lincė @ 2010 09 27, 08:40)
Mano dukra vieną mėn vasaros lankė pas Zoselę - iki šiol nenori jos vardo girdėti - nieko grupėj neleisdavo imti ir daryti,kad tik mažiau jai darbo turbūt būtų - nenorėčiau pas ją daugiau pakliūti
Va ir man taip pasirode - kad Zosei be mamos liekancio lopselinuko jausmai ir issigandusi sirdele yra sesioliktoj vietoj pagal svarbuma - svarbiausia kad butu tvarka (nenumesk, neuzlipk, nepatrauk, neistepk ...) , uz kuria ji atsakinga, o ne JAUKI VAIKUI aplinka. Idomu kiek ji issilvinusi tokio amziaus vaiku pedagogikoje????
Man labai skauda sirdi del sitos moters tono mazyliuku aplinkoje. Mastau, gal galetume padeti vaikuciams palikusios slapta garso irasymo iranga ir nunesusios tuos irasus paklausyti darzelio direktorei?
Papildyta:
QUOTE(motinas suchkus @ 2010 09 24, 23:01)
Minejo ir jos griezta tona, taciau matyt reikia prie to priprasti. Pagyvensim - pamatysim
As nemanau, kad tokie mazi vaikai turi buti pratinami prie griezto tono - is tokiu maziuku viska galima ir PRIVALOMA issireikalauti svelnumu, meile ir kantrybe. Zinoma, tuo grieztuoju tonu ivarius vaikams baime yra paprasciau pasiekti, kad neimtu, neliptu, nebegiotu ir pan.....
Prie griezto tono privaloma tvarka mes turejome pratintis sovietmeciu, o siais laikais auklejant zmogu SVARBIAUSIA YRA PAGARBA JAM, o grieztas tonas yra taikomas tiems, kuriu negerbi, arba kuriuos laikai maziau vertais ar maziau reiksmingais uz save. Labai noriu, kad mano vaikas eitu i lopseli dziaugdamasis ir laukdamas graziu ispudziu, o ne su baime kaip isvengti piktos raganos siandien.
Tokia mano nuomone