Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

taip, šiandieną buvo labai mažai vaikų pas vėžliukus, mes praeitą savaitę pasigydėm, bet apsiėjom sloga, tikiuosi vėl kas neprikibs doh.gif
laringitą pernai turėjom, daugiau nenoriu schmoll.gif o baisiausia buvo, kai didžioji išėjo į lopšį ir nešė viska broliui, va tada tai sirgom... dabar visgi galiu kontatuot, kad mažiau smile.gif
Atsakyti
Mamytes,norejau jusu paklausti ar kas nors lankosi Antakalnio vaiku poliklinikoje pas gydytoja Kvasceviciene?Beda man su ja, visada man uzkliuna jos atsaini apziura. Bet tempiu guma...Ir jau kiti man is salies rodo, kad negerai apziuri,nenuosekliai, nenuodugniai. Jau ir atibiotiku pas ja gerem ne nuo tos ligos.
Ji maloni, bet ne pabendrauti ten einame su vaikais...
Atsakyti
sveikos

GAl galite man patarti. Gyvenam Bistrycios g-veje, zadam savo vaika vesti nuo kitu metu i shi darzeli. Direktore, turiu pasakyti, sudare nedviprasmishka ispudi...
shiap pats darzelis palyginus tvarkingas.
O kaip su aukletojom? Kitais metais bus 4 metai, tai gal gali mamytes, kuriu vaikams 3 ar 3,5 metai, pasidalinti patirtimi del aukletoju? Juk tai svarbiausia, vedant savo vaika i darzeli.
Atsakyti
kishke, abejoju, kad jus priims, nes vietu nera, na nebent...
Atsakyti
QUOTE(dukri @ 2010 09 28, 22:18)
Mamytes,norejau jusu paklausti ar kas nors lankosi Antakalnio vaiku poliklinikoje pas gydytoja Kvasceviciene?Beda man su ja, visada man uzkliuna jos atsaini apziura. Bet tempiu guma...Ir jau kiti man is salies rodo, kad negerai apziuri,nenuosekliai, nenuodugniai. Jau ir atibiotiku pas ja gerem ne nuo tos ligos.
Ji maloni, bet ne pabendrauti ten einame su vaikais...

sveiki, mes pasirinkom Mačkutę-mums irgi nepatiko apylinkės Vingrienė, o dabartine nesiskundžiam-visad be problemų duoda lapelius tyrimams,neskuba su antibiotikais-lyg ir gera, siuntimus irgi be problemų duoda 4u.gif Keitėm mes ne vieną,tad neeksperimentuokite-nepatinka-keiskit-jūsų teisė rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lincė @ 2010 09 30, 10:04)
sveiki, mes pasirinkom Mačkutę-mums irgi nepatiko apylinkės Vingrienė, o dabartine nesiskundžiam-visad be problemų duoda lapelius tyrimams,neskuba su antibiotikais-lyg ir gera, siuntimus irgi be problemų duoda  4u.gif Keitėm mes ne vieną,tad neeksperimentuokite-nepatinka-keiskit-jūsų teisė rinktis  smile.gif

nors čia ne visai į temą - mes irgi pas ją, mes net ir priklausom jos apylinkei - ji Antakalnio sodus "gydo" biggrin.gif mums patinka thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir is Antakalnio sodu ir mums pagal tai priklauso Zvinakeviciute,bet esu ja pakeitusi, nes kaskarta per konsultacijas iki grasinimu budavo, kad tik greiciau savo vaikus as uzregistruociau, nors pagal istatyma iki menesio laiko turi juk. Ligom grasino,na zodziu, keista ir nemalonu kaskarta budavo. Pakeiciau i Kvasceviciene-i malonia, bet....
Aciu uz info,pasidomesiu apie jusu gydytoja.
Vaikai susirgo,i darzeli jau siandien nebeleidau. Sloga,bet ja reikia iveikti.
Praejusiais metais,pirma karta ejo i darzeli ir del kiauliu gripo neturejo naujametines sventes, dabar labai idomu kaip bus su gripu, svente.
Gal kas turi kokios info apie naujametine programa? Ar vaikai dar per mazi ka nors paruosti?Soki, dainele ar panasiai?
Atsakyti
QUOTE(dukri @ 2010 09 30, 22:24)
Gal kas turi kokios info apie naujametine programa? Ar vaikai dar per mazi ka nors paruosti?Soki, dainele ar panasiai?

Kadangi mes su 2 metuku dukryte lankome Yamahos muzikos mokykla, tai galiu pasakyti, kad tokio amziaus vaikiukus jau galima ismokyti sokti Patrepsiuka bigsmile.gif
Tai yra sokis pagal smagia lietuviu liaudies muzika, kur vaikai ir aukletoja susikimba uz rankyciu rateliu, sukasi, o sulauke priedainio daro kojytem trep trep trep, sukinukas, trep trep trep. Tada sukasi ratelis i kita puse ir per priedaini su rankytem i muzikyte paplojam, sukinukas ir vel su rankytem paplojam. bigsmile.gif
Na zinokit vaikams nerealiai smagu. O jei kuriam ir nesigauna, tai koks skirtumas, svarbu, kad is tokio sokio yra be galo daug dziaugsmo vaikiukams.

Dar, isdalinus vaikams po barskuti, galima ismokinti tokio amziaus vaikucius klausyti muzikytes ir per rysku jos priedaini pradeti visiems barskinti barskuciais i takta. bigsmile.gif Tai irgi nerealiai daug laimes pypliams suteikia.
Atsakyti
Sia savaite atviru duru dienos Pusaiteje - kam idomu, galima apziureti visas patalpas, su aukletojom pasisneketi, pasiziureti koks maistas ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

gal zinote nuo keliu metu priima vaikucius darzelyje Pusaite (Bistrycios g)? Norim savo maziuka uzrasyti blush2.gif kad nuo kokiu 2 metuku pradetu lankyti blush2.gif
Atsakyti
siaip turetu nuo 1.8m. bet realia turbut nuo 2 m,. ir nuo rugsejo
Atsakyti
Taip pagal istatyma nuo 1,8 metu ir taip kt mamytes ir veda, nors vaikas dar yra per mazas ir yra labai sudetinga ji palikti, nes jis nesuvokia,kad ji palieka ne visam, todel kaskarta, kiekviena diena buna begales asaru,o kad nuo rugsejo,cia jau pagal susitarima su direktore, nes vaikai ateina ir nuo spalio ir nuo lapkricio ir net nuo nauju metu!!!
As iskarto jai pasakiau, kad mazaja vesiu, ne nuo rugsejo,o nuo nauju metu,aisku,ji ten raukesi, bet priminus jai lapselio sistema-palaipsniska vaiko ivedimo i grupe,tai beliko tik nutilti...nes taip didziasias ivedinejo ir kt vaikus.
Papildyta:
Tiesa,gali jau dabar eiti uzrasineti vaika i eile,taip maziau bus diskusiju su direktore apie eiles ir vietu trukuma...
Atsakyti