Įkraunama...
Įkraunama...

Ringaudų pradinė mokykla

4u.gif Norejau paklausti ar yra sioje mokykloje priesmokykline (nulinuku) klase?
Atsakyti
Ne, priešmokyklinės grupės šioje mokykloje, bent jau šiais metais, nėra schmoll.gif . O kaip bus ateityje, nežinau. Girdėjau, kad žada statyti priestatą ir mokyklą plėsti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 12 18, 11:51)
Mamos,

Labai prašau, gal galite papasakoti apie Ringaudų pradinę mokyklą.

Ypatingai domina mokymo lygis (teko girdėti, kad vaikai 4 metus ten nieko neveikia), nors nelabai tuo tikiu, visada yra tokių, kurie bet kur nieko neveikia.

Šiai dienai lankome vadinamąją priešmokyklinę klasę kitoje mokykloje, ir nesame apsisprendę kur leist vaiką į 1 klasę (nors gyvenam Ringauduose) - gal padėsit susidaryt teisingą nuomonę.

Ačiū.

Papildyta:
Gaila kad ringaudu pradine mokykla dar neuzdaryta ! Jeigu auginate kulturinga , mandagu neissisokeli vaika , sioje mokykloje prie jo bus priekabiaujama ir tai tesis , nes mokytojos cia megsta issisokelius o ramesniu vaiku nemato --atsargiai su isvykom , ekskursijom ! Mes su dukra vos istverem sioje mokykloje .Priekabiavo nuo pat 1-os kl ir vis tos pacios mergaites ---gal kad letesne , gal kad gerai mokesi , gal kad grazesne , gal kad sportiniu sokiu konkursa laimejo ....Kai 1-a karta pasiskundem , mokytoja Norkaitiene pareiske kad musu dukra gal meluoja!Dukros drauges ir ne viena man pasakodavo kad kabinejasi prie rubu ,isvaizdos , prievartavo kad dukra su drauge prisipazintu jog jos ruko ir tt .Kalbejau apie tai tevu susirinkime , nes norkaitiene buvo nemandagi ir patarinejo nesikisti. .Priekabiautojos prisipazino , atsiprase ir toliau kabinejosi , nes mokytoja jas labai mego ir vis kartojo kad jos lb geros mergaites .Mokyklos direktore apie tai nebuvo informuota . Kai kreipiausi , paaiskejo, kad ji lb gerai informuota apie mano dukra - kad tyli , neaktyvi !Sioje mokykloje ramesni mokiniai visiskai neskatinami , nors dukra hora lanke , soko , deklamavo .Kokie mokytojai tokia ir atmosfera mokykloje ! Sios mokyklos mokytojos labai megsta rasineti apie savo mokykla i laikrascius ir visur kitur reklamuotis , nes mokykla vis zadama uzdaryti . Mes , tevai , pildom anketas visokias ir pildom gerai , nes mokytojos jas skaito net prie vaiku ,be to, mes uz savo vaikus bijom ! Mokytoja Zilinskiene ,kai paklausiau -kodel beveik visa pradinuku klase sunkiasvoriais pavadino --paaiskino, kad ir gydytojai vaikus taip vadina , jei jie kokio tai pratimo nepadaro ir kad ji mokesi , be to dar pareiske man kad mokyt Norkaitiene sake kad musu dukra meluoja del priekabiavimo ! Sios mokytojos tebedirba --tai , manau , mokyklos atmosfera isliko ta pati .Noreikiskese irgi yra palaikomi issisokeliai mokiniai ir yra priekabiaujama , nes mokiniai baige sia mokykla mokosi ten !Dukra dabar mokosi Kaune ir yra labai patenkinta ! Kartais mes , suauge ,nepaliekam vaikui pasirinkimo ! Jaucuosi kalta del to !

Papildyta:
Gaila kad ringaudu pradine mokykla dar neuzdaryta ! Jeigu auginate kulturinga , mandagu neissisokeli vaika , sioje mokykloje prie jo bus priekabiaujama ir tai tesis , nes mokytojos cia megsta issisokelius o ramesniu vaiku nemato --atsargiai su isvykom , ekskursijom ! Mes su dukra vos istverem sioje mokykloje .Priekabiavo nuo pat 1-os kl ir vis tos pacios mergaites ---gal kad letesne , gal kad gerai mokesi , gal kad grazesne , gal kad sportiniu sokiu konkursa laimejo ....Kai 1-a karta pasiskundem , mokytoja Norkaitiene pareiske kad musu dukra gal meluoja!Dukros drauges ir ne viena man pasakodavo kad kabinejasi prie rubu ,isvaizdos , prievartavo kad dukra su drauge prisipazintu jog jos ruko ir tt .Kalbejau apie tai tevu susirinkime , nes norkaitiene buvo nemandagi ir patarinejo nesikisti. .Priekabiautojos prisipazino , atsiprase ir toliau kabinejosi , nes mokytoja jas labai mego ir vis kartojo kad jos lb geros mergaites .Mokyklos direktore apie tai nebuvo informuota . Kai kreipiausi , paaiskejo, kad ji lb gerai informuota apie mano dukra - kad tyli , neaktyvi !Sioje mokykloje ramesni mokiniai visiskai neskatinami , nors dukra hora lanke , soko , deklamavo .Kokie mokytojai tokia ir atmosfera mokykloje ! Sios mokyklos mokytojos labai megsta rasineti apie savo mokykla i laikrascius ir visur kitur reklamuotis , nes mokykla vis zadama uzdaryti . Mes , tevai , pildom anketas visokias ir pildom gerai , nes mokytojos jas skaito net prie vaiku ,be to, mes uz savo vaikus bijom ! Mokytoja Zilinskiene ,kai paklausiau -kodel beveik visa pradinuku klase sunkiasvoriais pavadino --paaiskino, kad ir gydytojai vaikus taip vadina , jei jie kokio tai pratimo nepadaro ir kad ji mokesi , be to dar pareiske man kad mokyt Norkaitiene sake kad musu dukra meluoja del priekabiavimo ! Sios mokytojos tebedirba --tai , manau , mokyklos atmosfera isliko ta pati .Noreikiskese irgi yra palaikomi issisokeliai mokiniai ir yra priekabiaujama , nes mokiniai baige sia mokykla mokosi ten !Dukra dabar mokosi Kaune ir yra labai patenkinta ! Kartais mes , suauge ,nepaliekam vaikui pasirinkimo ! Jaucuosi kalta del to !
Atsakyti
Na man tai labai "įdomiai" VILLES postai atrodo... Profilyje rašo, kad mergaitė, vardu Janina, ir dar 1995 gimimo. Mano sūnus šiemet baigė sią mokyklą ir visus keturis metus jį mokė būtent Norkaitienė. Bet visi vaikai klasėje 1997-1998 gimimo... Ir Janinos jokios jo klasėje nebuvo blink.gif . Taip kad arba profilis meluoja, arba kvepia šmeižtu g.gif . Mano vaikas lėtas, neišsišokantis, ramus ir jautrus, bet tikrai nebuvo nuvertintas ar nepastebėtas, nes klasė maža, dėmesio kiekvienam buvo daug... O kas atsitiko per ekskursijas? Maniškis - gyvas ir sveikas ir patenkintas, niekad nė viena išvyka nesiskundė. Na, gal aš mergaičių reikalų ir nežinau, bet ir per susirinkimus neatsimenu, kad kokia mama keltų vėjus, o mokytoja "nemandagiai" kalbėtų... Tiesą pasakius, net neįsivaizduoju jos nemandagios... (Jeigu kartais būtent tą aprašytą susirinkimą praleidau lotuliukas.gif )
Lygiai taip pat isteriškai aprašyta ir Ugnės Karvelis gimnazija, nors Norkaitienės mokiniai dar tik nuo rugsėjo ten eis (arba rinksis kitą).
Būtų įdomu sužinoti, kuri Kauno mokykla yra ta pati geriausia, kur visos problemos taip puikiai išsprendžiamos, nes tai daugeliui aktualu.

P.S. Ir dar. Savivaldybėj sakė, kad niekas nesiruošia tos mokyklos uždaryti, kaip tik yra didžiulis projektas ją plėsti, nes po metų kitų U.Karvelis gimnazijoje nebeliks pradinių klasių, jos bus Ringauduose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauzė: 01 liepos 2008 - 19:57
Noriu ir aš kai ką dėl VILLES komentaro parašyti. Man neaiškūs du dalykai. Pirma, kaip gali kabinėtis prie rūbų, jei mokykloje visi mokiniai dėvi uniformas? Antra, labai keistai pasirodė skundas dėl rūkymo. Netikiu, kad kas nors gali kaltinti pradinių klasių mokinius rūkymu, o ypač mergaites. Kažkas čia ne taip... g.gif
Atsakyti
Na, negaliu nutylėti, kai šitaip šmeižiama mūsų gerbiama ir mylima mokytoja Norkaitienė. Mano vaikas šiemet baigė pas šią mokytoją ketvirtą klasę ir visa mūsų šeima tik džiaugėsi visus keturis metus. Nuoširdžiai linkėčiau visiems vaikams turėti tokią mokytoją. Negaliu sutikti nei su vienu išsakytu villes teiginiu. Mūsų vaikas mokykloje taip pat turėjo įvairių problemų, bet jos visos laiku ir korektiškai buvo išspręstos. Iš patirties galiu pasakyti, kad reikėjo villes labiau pasitikėti mokytoja ir aklai netikėti savo vaiku. Kaip rusai sako, pasitikėk, bet tikrink. O dėl kitų vaikų elgesio kaltinti tik mokytoją tikrai nesąžininga, juk vaikus pirmiausia auklėja tėvai. Ir dar. Kaip tokia "bloga" mokytoja sugebėjo taip gerai mokyti jūsų, villes, dukrą (rašote, kad dukra mokėsi gerai)? Ir kodėl kentėjote keturis metus, jei jau taip blogai buvo, o neperėjote į kitą mokyklą po pirmos klasės?
P.s. Kadangi mokykloje lankiausi dažnai, mačiau, kaip pas mokytoją ateina jos buvę mokiniai (vyresni). Negi vaikai lanko nemylimus mokytojus?
Atsakyti
Kaip keista, VILLES, tavo dukrytei nei Ringaudų pradinės nei Ugnės Karvelis mokytojai neįtiko g.gif Norom nenorom peršasi išvada, jog gal ne mokytojuose čia problema schmoll.gif
Viena iš paminėtų VILLES poste mokytojų moko mano vaikį. Aš be galo tuo džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
PROTAUJANTIEMS TIKRAI AIŠKU, KAD ČIA NORIMA KAŽKĄ APŠMEIŽTI. MOKYKLOJE TIKRAI ŠILTA ATMOSFERA, MOKINUKAI GLOBOJAMI. JAU 2 MŪSŲ VAIKAI BAIGĖ RINGAUDŲ PRADINĘ IR VISADA UŽSUKA PAKALBĖTI SU MOKYTOJOMIS...NEREIKIA SAVO VIDINĮ PYKTĮ LIETI ANT KITŲ, PONIA NEPATENKINTOJI
Atsakyti
Ringa ,dusiukas ,pauze-----etatines sios mokyklos garbintojos ?! Vis reklamuojates !Butu juokinga , jei nebutu liudna ! Vidinis pyktis tada ,kai mokytoja mazus musu vaikus izeidineja , pravardziuoja, o su tevais nemandagi ir pasiputusi !Visi mes zmones ir visi klystame , bet mokam kalbetis ir atsiprasyti pvz ,nes gerbiam save ir kitus !Nemegstat nepatenkintu ? Del tu nepatenkintu tik viskas i gera keiciasi !Labai gerai kad galim cia ir kitur parasyti ! Manau kad su laiku atsiras ir daugiau teveliu .As irgi norejau kad mano vaikai kur dalyvautu , kad mokytoja juos skatintu ,bet visada reiskesi tik tie patys vaikai .Tos mokytoju numyletos pradinukes kabinejo mano dukra , prievartavo sunu buciuotis mokyklos rubineje pvz .Mokytojos puikiai zino kokios tos mokines baisios,bet jos patogios,nes reiskiasi ir pataikauja.Gal ir gerai butu mokyklele Ringauduose---vaikams vazineti nereiketu ,bet tik ne tokia !Auga jaunimo nusikalstamumas , vaiku alchogolizmo rekordai , mokytojai jau apsaugos nuo mokiniu praso,o mes ,tevai ,sunkiai galim savo vaikams isaiskinti ,kas blogai ,o kas gerai,nes mokytojos veikia visai priesingai !Mokytojai skundzias kad netenka autoriteto ----apie kokia pagarba mokytojoms gali buti kalba , jei jos pacios saves negerbia !Kaltinate smeistu ---tai kad nieko is niekur nieko nebuna ,deje !Ringaudu pradineje mokykloje ugdomi priekabiautojai ir issisokeliai !Sios mokyklos uniformos ---sarafaniukas pvz .---visa kita mokiniai rengiasi skirtingai .Protingiau oponuokite!
Atsakyti
Skaitau ir nesuprantu jūsų. Nejau tik viena mokykla yra. Nepatinka mokyklos tvarka ar mokytoja veskit į kitą mokyklą. Juk nėra toli ir miesto mokyklos. Sunkiau tokias problemas spręsti kokios Čekiškės ar Vandžiogalos mokiniams. Man atrodo tėvai gali daug ką paaukoti dėl savo vaiko gerbuvio. O jeigu kenčiat, tai kentėkit ir nesiskūskit. Mano vaikas eina irgi į ,,blogą'' miesto mokyklą, bet mano vaikui patinka mokytoja, tai aš nieko nedarau. O jeigu būtų problemų tai tikrai perkelčiau į kitą mokyklą. Mes tėvai kartais irgi per daug viskam abejingi. O juk kas geriau mūsų vaikais pasirūpins jeigu ne mes patys. g.gif
Atsakyti
Tiesiog nereikia cia rietis .Mes paraseme SAVO NUOMONE apie sia mokyklele! Mes .lietuviai , daugumoje nesam dar tokie poniski kad parinkinetume vaikui mokykla , kiek zinau kaune vaikai mokyklas dazniau keicia, nes ten mokykla prie mokyklos ,ne taip kaip ringauduose . Mes daugumoj esam dirbantys teveliai ir ne visi galime pradinukus i mokykla vezioti ! Todel ir tylime ir tas anketas pildome , kurias mokytojos demonstratyviai skaito prie vaiku ! Tiesiog --jeigu kas gali parinkti vaikui mokykla , tai ir parinkite! Tikrai yra ir geresniu mokyklu , kur mokytojos su mokiniais kalbasi , skatina visur dalyvauti , kur ,jei kas , su vaikais ir su tevais kalbasi coc darbuotojai.Buvau labai maloniai nustebinta Kauno milikoniu vid .mokyklos mokytoju !Tikrai po tokios patirties" kalbejimosi su mokytojais" ringaudu ir noreikiskiu mokyklose , tai mokytoju net nemegstu ir jau atsikandau bendradarbiavimo su jais , todel ne kiek nesikisome ir ...viskas puiku ! Dukrai is karto pasiule dalyvauti mokiniu taryboje , po kiek laiko ir mokiniu parlamente dalyvauti pasiule ,nes gerai mokosi ,klasiokai gal ir padyke bet nepriekabiauja ir neapkalbineja ! Dukra labai net su noru visur dalyvauja ir net 1-as vietas uzima. ! Tiesiog bjauru kad kai kurios mokyklos savo nieko neveikima pateisina popierelius pildydamos apie demokratinius ugdymo budus ir lyderiavimo skatinima ! Tokios mokyklos ugdo priekabiautojus ir prisitaikinetojus ! Kauno Milikoniu vid mokykla mums rekomendavo kiti teveliai , nes ten puikus pedagogai ! Dukra dabar sako kad vien del mokytoju tos mokyklos i kita nekeistu !Ponios ringaudu mokykleles mokytojos , kas buvo tas buvo ! Dziaugiuosi kad as taip su niekuo nepasielgiau !
Atsakyti
Mes cia nesiskundziame , o parasome savo nuomone , be to ir skustis nera blogai ----blogai yra nieko nedaryti ! Prasyciau mandagiau ,ponia ligiciukas,nenurodinekite mums ka mums daryti ir ko nedaryti, nebent esate besireklamuojanti degradavusios Ringaudu mokykleles mokytoja , todel izuli ! Musu vaikai stiprus ir geri ir jiems blogoje mokykloje nepatiko , o jusu sunui patinka ! Ziurekite pati kada nors nesiskuskita kai su sunumi nesusikalbesite , nes jis jau bus ismokes prisitaikineti !Nesipiktinau garsiai kai vaikai mokesi , nes bijojau kad vaikus skriaus, tai nors dabar parasau ! Kad vaiku i kita mokykla neperkeliau , gailiuosi , bet kad i kauna tikrai toli tokiems maziems vazineti , o vezioti negalejau .Taigi mano vaikai lanke isgyvenimo mokyklele !!!!!!! Vaikai net nuotraukas visas is tos mokyklos suplese ir ismete --sake ziureti negali !
Atsakyti