Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

QUOTE(Arbata @ 2008 02 03, 02:56)
Sveikos,

velgi tuo paciu reikalu  biggrin.gif

aš tai neatsakyt tau, bet paklaust noriu.. o tu jau užrašius vaikutį į tą darželį? nu man niekaip nepavyksta prisiskambint. Važiuot kažkaip be perspėjimo nesinorėjo, bet matomai teks g.gif
Atsakyti
QUOTE(optiimiste @ 2008 02 04, 00:40)
aš tai neatsakyt tau, bet paklaust noriu.. o tu jau užrašius vaikutį į tą darželį? nu man niekaip nepavyksta prisiskambint. Važiuot kažkaip be perspėjimo nesinorėjo, bet matomai teks  g.gif

Na gali ramiai vaziuoti smile.gif tik geriau iki pietu spek. Uzrasiau savo Danieliu birzeli, patiko direktore, rami pasirode. Sake ateiti kita birzeli, pasidometi, jie jau bus padare sarasus. tik, kad del auklyciu nieko kaip ir nezinau..? visos tikimes skirtingai, vienos geriau kitos paprastai nieko ipatingo nelaukia, tai ir auklytes tai geros tai nelabai..nuo kokio amziaus planuojate pradeti vesti savo vaikiukus? smile.gif
Atsakyti
Mes savo pupa uzrasem vasaros pabaigoj, tai tikiuosi nuo kovo galo-balandzio pradzios radet lankyt.

siaip atvaziavom viena diena - paziurejom direktores priemimo val ir kitakart jau uzsirasem, ejom per priemimo valandas ir abu - kad kuo maziau nervuota butu direktore, nes kaip supratau is forumo komentaru ji nuotaikos zmogus.

Musu berniukui 04.20. pusantru metu bus.
Atsakyti
Astulkina, as kazkaip susidariau ispudi, jog tos seimininkutes vos ne lygiom jegom su aukletojom eina, ta prasme esant reikalui pakaitomis priziuri vaikus, tik gal auklems daugiau valdzios lieka. Tai, jei del auklyciu ispudis vienodai nekoks, gal galima ir apie seimininkeles ka isgirsti?

Jauciu vaiku ilgiau dirbancioj grupej daugiau... nes juk darbai vistiek ilgiau uztrunka.

O del aukliu elgesio, kazkaip suprantu jas del to DU (darbo uzmokescio), tai gal vertetu koki tevu kvoruma suformuoti ir kas menesi nusprendus, jog si menesi aukle dirbo geriau nei vidutiniskai mestis jai banka - prieda prie algos, o jei negerai elgsis ir tevai taip nubalsuotu, tai nieko ir negautu. Gal butu efektyvu? As turbut sutikciau (aisku, kai pradetume lankyti), nes pagalvojus, jog aukles 1500 lt kainuoja, tai uz darzeli prie 200-300 lt dar koki simtuka primest buciau nieko pries.

Juk jei is 15vaiku tevu bent 10 sutiktu, jau iseina auklei +1000 kas menesi arba +0, jai jau butu verta pagalvot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbata: 12 vasario 2008 - 16:03
Šiaip jau tikrai faina idėja , o ir auklėtojai paskatinimas...tik , žinai , kai mažiukai šitaip serga ....va, kad dar neleistų vest sergančių ( rimtai sergančių , kur jau matos , kad vaikas ligonis ) , va užtai tai tikrai negaila būtų ir pinigėlių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbata @ 2008 02 12, 17:01)

O del aukliu elgesio, kazkaip suprantu jas del to DU (darbo uzmokescio), tai gal vertetu koki tevu kvoruma suformuoti ir kas menesi nusprendus, jog si menesi aukle dirbo geriau nei vidutiniskai mestis jai banka - prieda prie algos, o jei negerai elgsis ir tevai taip nubalsuotu, tai nieko ir negautu. Gal butu efektyvu? As turbut sutikciau (aisku, kai pradetume lankyti), nes pagalvojus, jog aukles 1500 lt kainuoja, tai uz darzeli prie 200-300 lt dar koki simtuka primest buciau nieko pries.

Juk jei is 15vaiku tevu bent 10 sutiktu, jau iseina auklei +1000 kas menesi arba +0, jai jau butu verta pagalvot...

nu zinai, girdejau is kitu kad tokias nesamones rasai ir negaliu tau pasakyti kad esi is dangaus kritus, ir is vis tavo idejos panasios i sapnu realizavima lotuliukas.gif ,,dar neesu taip girdejus, kad taip visiems butu paparasta moketi po 300 +,,,o kam to reiktu, a. blink.gif ..ar tu bent supranti ka sneki, ir ka turetu daryti tie like 5 teveliai ( nors abejoju, kad tavo sapnams kiti pritartu) nedavus, g.gif
,,aukletoja atsvercia ir mato kokia pavarde pervede o kokia ne,,ir tada tam vaikeliui sakes, su juo dirba kaip uz 200lt, o su tavo kaip uz 500 lotuliukas.gif
bent pati supranti ka siulai..ir dar geriau teveliai ivertina darbo kokybe""" kaip pagal vaiku kalbas,,,ir arba moka arba ne,,,as tai tik i mokesciu inspekcija kreipciaus del tavo tokiu -sizofrenisku ideju thumbup.gif ,,nes tai yra papildomas darbo uzmokesti kuris turi buti apmokestintas,,,ir ka aukletoja salga kyla iki 3000Lt.
jei ka yra Liubartienes mokykla, ten gali moketi 1000lt. ir tada gal kazko ir reikalauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maure: 19 vasario 2008 - 19:01
maure, ale iš kur tox pomėgis akis draskyt ? siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 02 19, 22:57)
maure, ale iš kur tox pomėgis akis draskyt ? siaubas  blink.gif

o is kur pas jus tos pomegis viska vertinti pinigais ir moketi nelegalias algas, a g.gif ,,jei taip atsititktu mus grupeje tai as is kart kreipciausi i mokesciu inspekcija,,ir but [roblemu,,,nes tai butu ivertinta kaip kysis cool.gif ( o cia jus jau bloga pvz rodot savo vaikams
Atsakyti
QUOTE(maure @ 2008 02 20, 12:55)
o is kur pas jus tos pomegis viska vertinti pinigais ir moketi nelegalias algas, a g.gif ,,jei taip atsititktu mus grupeje tai as is kart kreipciausi i mokesciu inspekcija,,ir but [roblemu,,,nes tai butu ivertinta kaip kysis cool.gif ( o cia jus jau bloga pvz rodot savo vaikams

Bet savo nuomonę galėtumėt parašyti ir mandagiau g.gif Aišku, gal jus veikia artėjantis užtemimas, bet nereikėtų taip akių draskyti, kad ir forume.
Taip, yra tokių faktų, kai tėvai moka pinigus ir niekas nebaudžia - pradinukų tėvai kai kuriose mokyklose susimeta pinigų ir samdo pagalbininkes mokytojoms. Tai gal ir nelegalu, bet kažkaip įteisinta. Todėl nesistebiu, kad ir iki darželio ateina tokios mintys.... mūsų grupėj tėvai gaili pinigų net kalėdinei dovanai, tai ką jau kalbėt apie daugiau. O kas negaili, tai slapčia visokių dovanų prineša ax.gif
Atsakyti
siaip cia forumas ir kievienas raso savo nuomone ...

bet esme ta, kad kai kuriu norai ir itarinejimai kad su ju vaikais niekas neuzsiima-absurdas, ka jus visa diena stebit,,ir jei jau mokesti tada matysi --pagal ka?????
o is kitos puses kaip tada jaustis turetu tie kurie nesiruosia moketi,o gal ir neturi,,todel labai netaktiska pagal savo pinigu kieki reguliuoti kitu smile.gif

ir tas kas siulo ar nors realiai isivaizduoja kaip atrodo kai dalis duoda o kita ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maure: 20 vasario 2008 - 13:21
o aš pvz duočiau , duočiau , jei tik žinočiau , kad nuo to mano vaikas bus geriau prižiūrimas . Aš kaip mama , šiuo atveju , rūpinuosi savo vaiku , o kitais vaikais turėtų rūpintis jų tėvai. Nematau čia jokio kriminalo.
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 02 20, 14:59)
o aš pvz duočiau , duočiau , jei tik žinočiau , kad nuo to mano vaikas bus geriau prižiūrimas . Aš kaip mama , šiuo atveju , rūpinuosi savo vaiku , o kitais vaikais turėtų rūpintis jų tėvai. Nematau čia jokio kriminalo.

viskas labai paprasta, tokiems "duodantiems" tėvams yra mokami darželiai arba auklės mirksiukas.gif

ir apskritai, iš tavo pasisakymo išplaukia mintis "man mano vaikas rūpi - aš duosiu", o tai jeigu aš neduosiu vadinasi man maniškis nerūpi???

Atsakyti