Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

QUOTE(Štefutė @ 2008 04 17, 17:54)
Supratau.. mirksiukas.gif
Dar buvau klaususi, kiek maždaug grupėse būna vaikų?  4u.gif

tikrai nezinau, kaip supratau yra perpildyta, greiciauiai ir bus..
Atsakyti
Gal kitos mamytės žino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 04 17, 22:17)
Gal kitos mamytės žino?  4u.gif

Na mūsų lopšelio grupėj berods apie 15 , bet tiek nebūna susirinkę rolleyes.gif
Atsakyti
Sarasuose apie 15 buna, bet 3-4 m grupeje tiek nesusirenka, bet pas vyresneli 6 m grupe net perpildyta buvo. blink.gif rolleyes.gif Bet nei vienas vaikas nesutiko pereiti i kita grupe, joje truko keliu vaiku. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 14 gegužės 2008 - 12:21
O būna prašymų paremti darželį ar kažką atnešti ir pan.?
Atsakyti
Buna, kad surenka metams is kiekvieno vaiko po 100Lt., bet paskui, tai popieriaus tualetinio atnesti praso, tai piesimo popieriaus, nors buvo kalbama, kad nupirks priemones. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 05 14, 22:59)
O būna prašymų paremti darželį ar kažką atnešti ir pan.?

Pildėme prašymą pervesti 2% pajamų mokesčio darželiui. Daugiau kokių nors prašymų paremti nebuvo. Tėvelių komitetas pirko keletą reikalingų daiktų grupei, tai visi tėveliai susidėjom. Dar renka grupėje po 5Lt mėnesiui svarbiausiems pirkiniams. Žodžiu, tėveliai patys žiūri ko reikia ir sprendžia: ką pirkti ir kiek mokėti biggrin.gif
Atsakyti
Sveika Swelnute,

kaip supratau pacios sunelis eina pas aukletoja Janina (tamsiais plaukais, pakankamai jauna), mes planuojame vesti savo mergyte i Voveraite ir mums pasake, kad bus aukletoja Janina, nes siais metais isleidzia vaikus i m-kla. Gal galetumet pasidalint ispudziais apie aukletoja. Aciu. Neringa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerilt: 04 birželio 2008 - 16:24
QUOTE(nerilt @ 2008 06 04, 18:23)
Sveika Swelnute,

kaip supratau pacios sunelis eina pas aukletoja Janina (tamsiais plaukais, pakankamai jauna), mes planuojame vesti savo mergyte i Voveraite ir mums pasake, kad bus aukletoja Janina, nes siais metais isleidzia vaikus i m-kla. Gal galetumet pasidalint ispudziais apie aukletoja. Aciu. Neringa

Labutis,

viskas ne taip. doh.gif lotuliukas.gif vyresnelis eina pas Angelina ir Ramune (Drugeliu gr), labai geros aukletojos, Angelina moka labai grazius darbelius daryti, ir vaikus pamoko. thumbup.gif Nuo rudens Grugeliu gr. vaikai iseina jau i paruosiamaja. mirksiukas.gif
Pas mazaja Janina ir ta pati Ramune (nepamenu kokia mazosios grupe blink.gif ). biggrin.gif Man gerai, kai ta pati aukletoja pas viena vaika ir pas kita grupeje buna, tai labai gerai pazista abu vaikus, tiesiog, kaip seimos narys. Nors darzelyje visos aukletojos daug maz zino viena kitos grupes vaikus. lotuliukas.gif
O i kokia grupe uzrase? Gal daug maz zinau. g.gif Nes tenka susidurti ne su viena aukletoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 05 birželio 2008 - 08:23
QUOTE(nerilt @ 2008 06 04, 16:23)
Sveika Swelnute,

Iš tikrųjų, Janina išleidžia savo vaikus į priešmokyklinę grupę - mano mažė tame tarpe ax.gif Auklėtoja tiesiog super: šilta, miela, bet ir griežta, kai reikia. Maniškė ją labai myli - ir prisiglaudžia, ir pasibučiuoja. Man patinka, kad neveidmainiauja prieš tėvus, elgiasi natūraliai. Jeigu kas ne taip, tai pasako. Lyginant su kitos dukters auklėtojomis, tai šita pati geriausia iš mano matytų.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 06 05, 16:44)
Iš tikrųjų, Janina išleidžia savo vaikus į priešmokyklinę grupę - mano mažė tame tarpe ax.gif Auklėtoja tiesiog super: šilta, miela, bet ir griežta, kai reikia. Maniškė ją labai myli - ir prisiglaudžia, ir pasibučiuoja. Man patinka, kad neveidmainiauja prieš tėvus, elgiasi natūraliai. Jeigu kas ne taip, tai pasako. Lyginant su kitos dukters auklėtojomis, tai šita pati geriausia iš mano matytų.

Sveika,
labai aciu uz atsakyma. As irgi susidariau apie Janina teigiama nuomone, nes buvau nuejusi i darzeli pas direktore, tai mane nuvede i Janinos grupe pasikalbeti. Kazkaip intuityviai pajutau jai simpatija. Mes i Voveraite ateinam is kito darzelio, labai norejau surast gera aukletoja, ankstesnis darzelis tikrai atrode graziau, tvarkingiau, bet juk ne tai svarbiausia...
Dar norejau paklaust, ar aukletojai nesdavot mazas dovaneles? Nors ta tema maciau forume sukele daug diskusiju, bet tikiuosi niekas nesusinervins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerilt @ 2008 06 08, 19:50)
Dar norejau paklaust, ar aukletojai nesdavot  mazas dovaneles? Nors ta tema maciau forume sukele daug diskusiju, bet tikiuosi niekas nesusinervins smile.gif

Tikiuosi, mano atsakymas aštrių diskusijų nesukels bigsmile.gif Aš nunešdavau. Tai kavos, tai saldainių prie kavos, o paskui ėmiau dirbti tokioje moteriškoje sferoje (kosmetika), kad geresnių dovanų nesugalvosi biggrin.gif Surasdavau progą ir nunešdavau nedidelę dovanėlę - tai Moters dienai, tai Velykoms.... Ir vaiką skatinu rodyti dėmesį - dabar pavasaris, tai nuskina gėlę kieme ir nuneša iš ryto. Ir smagu visiems.
Atsakyti