Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Voveraitė

QUOTE(Vi777 @ 2008 06 25, 16:09)
Ačiū Swelnute už atsakymą, jau aiškiau pasidarė. Aš kažkaip jau dabar pradedu panikuoti, kai pagalvoju apie mažulio leidimą į darželį, viskas taip neramina. Aišku vien dėl to, kad nežinai kas laukia, kaip turi būti ir pan.
Reiks, gal jau dabar nueit apsižiūrėt  g.gif  Gal galima pasirinkt pas kokia auklėtoją nori vesti, aišku su jom prieš tai kažkaip susipažint norėčiau.
Aš apskritai negaliu įsivaizduot, kaip auklėtojos sugeba susitvarkyti su kokia 15 pusantrinių metų vaikų. Juk jie patys nei valgyt, nei ant puodo sėdėt normaliai dar nemoka.

Del aukletoju, as nesirinkau, i kokia grupe paskyre, ten ir pradejo lankyti. Bet nesigailiu, visos jos neblogos.
O lopselinuku kelios tik grupes yra. g.gif
Atsakyti
Dėkui tau Swelnute labai. Jau dabar nuraminai. Šaunuolė tu mamytė thumbup.gif , taip čia viską suprantamai man išdėstei. Jau matau ir trečio lėliuko lauki nestuke.gif , tai noriu palinkėt lengvo gimdymo. Jei mus priims į šį darželį, tai gal ir susitiksim ten kur nors smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vi777 @ 2008 06 25, 19:05)
Dėkui tau Swelnute labai. Jau dabar nuraminai. Šaunuolė tu mamytė thumbup.gif ,  taip čia viską suprantamai man išdėstei. Jau matau ir trečio lėliuko lauki  nestuke.gif , tai noriu palinkėt lengvo gimdymo. Jei mus priims į šį darželį, tai gal ir susitiksim ten kur nors  smile.gif .

Kad lauktis zadu po metu ar keliu... blush-anim-cl.gif Gandras juk atostogose. tongue.gif Bet vis viena, aciu uz "lengva gimdyma". biggrin.gif
Tikrai nera uz ka, pati zinau kiek iskyla klausimu, kai ta darai pirma karta. Svarbiausia, kad supratai mano minciu eiga. lotuliukas.gif Nes ne visi speja paskui ja. blink.gif
Dar pora meteliu lankysim si darzeli, paskui mazoji eis i paruosiamaja ir tada jau i mokykla. Viespate, dar tik pora meteliu liko. doh.gif Laikas eina tai dideliu zingsniu, atrodo, tik vakar pradejom i lopseli eiti, o vyresneliui tik 3metukai buvo, o jau siemet jis i paruosiamaja eina. rolleyes.gif
Na jei kils kokiu klausimu, visada prasom. drinks_cheers.gif Kuo galesiu - padesiu. 4u.gif
Atsakyti
Swelnute, o į kurią grupę Titas eis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2008 06 26, 10:35)
Swelnute, o į kurią grupę Titas eis  ax.gif

kad nezinau dar. schmoll.gif Kaip supratau, kad perkels visa grupe, nemaisys vaiku. g.gif
O tu gal zinau i kuria grupe eisit? Bet, tikriausiai, dar nera nurodymu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 06 26, 09:54)
kad nezinau dar.  schmoll.gif  Kaip supratau, kad perkels visa grupe, nemaisys vaiku.  g.gif
O tu gal zinau i kuria grupe eisit? Bet, tikriausiai, dar nera nurodymu...  rolleyes.gif

maniškis jau baigė paruošiamąją mirksiukas.gif jau į mokyklą žingsniuos wacko.gif
Buvo boružėlių grupėje pas Viliją. Nuostabi auklėtoja ir pedagogė wub.gif

kas kvailiausia, kad nuo liepos 1 jis jau skaitosi mokyklinukas ir darželis nebepriklauso doh.gif dar nežinau kur reiks dėti vaiką dviem mėnesiam doh.gif o ir Aistės auklėtoja rekomendavo, jei yra galimybė, nevesti, nes šiemet sujungia net tris grupes jūsų, mūsų ir pelėdžiukus, tai sako bus virš 20 vaikų, lovų trūkumas ir pan doh.gif

o skirstymas buvo rugpjūčio pabaigoj, bet visą grupę kėlė kartu + atėjo nemažai naujų vaikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2008 06 26, 12:06)
maniškis jau baigė paruošiamąją  mirksiukas.gif  jau į mokyklą žingsniuos  wacko.gif
Buvo boružėlių grupėje pas Viliją. Nuostabi auklėtoja ir pedagogė  wub.gif

kas kvailiausia, kad nuo liepos 1 jis jau skaitosi mokyklinukas ir darželis nebepriklauso  doh.gif  dar nežinau kur reiks dėti vaiką dviem mėnesiam  doh.gif  o ir Aistės auklėtoja rekomendavo, jei yra galimybė, nevesti, nes šiemet sujungia net tris grupes jūsų, mūsų ir pelėdžiukus, tai sako bus virš 20 vaikų, lovų trūkumas ir pan  doh.gif 

o skirstymas buvo rugpjūčio pabaigoj, bet visą grupę kėlė kartu + atėjo nemažai naujų vaikų  ax.gif

Kodel as galvojau, kad, kaip ir mano, tavo berniokas eis siemet, o jis jau baige. doh.gif Kaip jam sekes? Kokias priemones reikejo pirkti? Visai dienai, kaip ir i darzeli vesdavai?
I kuria mokyla eis?
Na mums pagal amziu priklauso siemet eiti, tai su visa grupe ir eis, nelabai noreciau nukelti metams. O Aiste ne jaunesne uz mano Tita? g.gif
Kaip cia siemet tiek sujungia? doh.gif Grupiu skaicius sumazejo?
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 06 26, 10:19)
Kodel as galvojau, kad, kaip ir mano, tavo berniokas eis siemet, o jis jau baige.  doh.gif Kaip jam sekes? Kokias priemones reikejo pirkti? Visai dienai, kaip ir i darzeli vesdavai?
I kuria mokyla eis?
Na mums pagal amziu priklauso siemet eiti, tai su visa grupe ir eis, nelabai noreciau nukelti metams. O Aiste ne jaunesne uz mano Tita?  g.gif
Kaip cia siemet tiek sujungia?  doh.gif  Grupiu skaicius sumazejo?

Justas gimęs 2001 gale, o Titas 2002 pradžioj mirksiukas.gif
Priemones pirkom standartines pieštukai, flomasteriai, klijai, žirklės... tiktai dar reikėjo knygas paruošimui į mokyklą pirkti. Keturios dalys, kažkur po 10 litų mirksiukas.gif Vestadavau tai kaip į paprastą darželį, tik užsiėmimų pas juos daugiau buvo, kasdien darbelius darydavo, kelis kart į savaitę buvo fizinis thumbup.gif per šiuos metus daugmaž pramoko skaityti unsure.gif o į mokyklą eis Antakalnio ax.gif

Aistė bendraamžė su Beatriče mirksiukas.gif tai jų grupes ir sujungs ax.gif matyt trūksta personalo tai ir sugruda visus vaikus į vieną grupę unsure.gif o jum nesakė, kad nuo antradienio į pelėdžiukus eisit g.gif

oi žiūriu net ne pradžioj, tai aišku jam šiemet į paruošiamąją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alina: 26 birželio 2008 - 10:29
QUOTE(alina @ 2008 06 26, 12:28)
Justas gimęs 2001 gale, o Titas 2002 pradžioj  mirksiukas.gif 
Priemones pirkom standartines pieštukai, flomasteriai, klijai, žirklės... tiktai dar reikėjo knygas paruošimui į mokyklą pirkti. Keturios dalys, kažkur po 10 litų  mirksiukas.gif  Vestadavau tai kaip į paprastą darželį, tik užsiėmimų pas juos daugiau buvo, kasdien darbelius darydavo, kelis kart į savaitę buvo fizinis  thumbup.gif  per šiuos metus daugmaž pramoko skaityti  unsure.gif o į mokyklą eis Antakalnio  ax.gif

Aistė bendraamžė su Beatriče  mirksiukas.gif  tai jų grupes ir sujungs  ax.gif matyt trūksta personalo tai ir sugruda visus vaikus į vieną grupę  unsure.gif  o jum nesakė, kad nuo antradienio į pelėdžiukus eisit  g.gif

oi žiūriu net ne pradžioj, tai aišku jam šiemet į paruošiamąją  4u.gif

As ir galvoju, kaip cia paruosiamoje sujungs tris grupes.... doh.gif O cia apie mazasias kalba eina. lotuliukas.gif Tai ne kas tada, bet gal daug vaiku nebus, nes as atostogavau balandi, su Beatrice sanatorijoje buvom, o ir siaip, nuo sausio menesio Beatrice tik geguze atejo i darzeli, Titas, tai balandi isejo, neskaitant keliu dienu lankytu nuo sausio men. Tai jau prisiatostogavo. biggrin.gif
Dar negirdejau, kada grupes sujungs ir kur eisim, siandiena kaip tik apie tai pagalvojau. Idomu ir laikas, turbut, sutrumpes. g.gif Ne mano reikalas, jei jiems truksta lovu, tegul daro ka nori, ne gi sodins ant zemes, jei jau sugalvojo toki jungima, tai ju reikalas, kaip ir ka sudelios. Jei mano vaikas jaus diskomforta, tai turiu vyra, kuris eina bartis su vedeja... tongue.gif Ka darysi, vesi?
O kada Justa uzrasinejai i mokykla? Cia visaip girdziu, bet mokykla skelbia, kad nuo vasario ar iki vasario uzsirasyti. g.gif Bet pagal adresa mum priklauso Volunges pradine m. blink.gif isivaizduok, mums mokykla per kelia, o as tempsiu vaika i Silo g. doh.gif Nes Antakalnio g. poriniai namai prikauso, tai pradinei. Eisiu pas direktore kalbesiu, kaip ir pati esu sioje mokykloje uzaugus. smile.gif Bet nukrypom nuo temos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2008 06 26, 12:25)
As ir galvoju, kaip cia paruosiamoje sujungs tris grupes....  doh.gif  O cia apie mazasias kalba eina.  lotuliukas.gif  Tai ne kas tada, bet gal daug vaiku nebus, nes as atostogavau balandi, su Beatrice sanatorijoje buvom, o ir siaip, nuo sausio menesio Beatrice tik geguze atejo i darzeli, Titas, tai balandi isejo, neskaitant keliu dienu lankytu nuo sausio men. Tai jau prisiatostogavo.  biggrin.gif
Dar negirdejau, kada grupes sujungs ir kur eisim, siandiena kaip tik apie tai pagalvojau. Idomu ir laikas, turbut, sutrumpes.  g.gif  Ne mano reikalas, jei jiems truksta lovu, tegul daro ka nori, ne gi sodins ant zemes, jei jau sugalvojo toki jungima, tai ju reikalas, kaip ir ka sudelios. Jei mano vaikas jaus diskomforta, tai turiu vyra, kuris eina bartis su vedeja...  tongue.gif Ka darysi, vesi?
O kada Justa uzrasinejai i mokykla? Cia visaip girdziu, bet mokykla skelbia, kad nuo vasario ar iki vasario uzsirasyti.  g.gif  Bet pagal adresa mum priklauso Volunges pradine m.  blink.gif  isivaizduok, mums mokykla per kelia, o as tempsiu vaika i Silo g.  doh.gif  Nes Antakalnio g. poriniai namai prikauso, tai pradinei. Eisiu pas direktore kalbesiu, kaip ir pati esu sioje mokykloje uzaugus.  smile.gif  Bet nukrypom nuo temos.  biggrin.gif

jeigu rasiu, kur abu prakišti tai nevesiu tongue.gif

o į mokyklą užrašėm gegužės mėnesį mirksiukas.gif Mes irgi atrodo Volungės priklausom, bet priėmė be problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkaip jaučiuosi super duper ekspertė, nes mano abu vaikai eina ne ten, kur turėtų pagal adresą biggrin.gif
Voveraitė priėmė mūsų vaikiną, nors norėjom pradėti jį vesti po mėnesio, kai atėjom prašyti vietos blush2.gif Dabar suprantu, atrodėm kaip idiotai, kai žmonės užrašinėja tik gimusius vaikus biggrin.gif Bet priėmė. Nešiau po to Metaxos butelį vedėjai ir tiek. Mergina irgi eina į tą patį darželį, į metais-pusantrų vyresnių vaikų grupę, nes norėjom vyresniojo auklėtojos, o pagal amžių nelabai papuolė...
Šiemet Rokas baigė pirmą klasę Antakalnio vidurinėje, kur irgi neturėjom papulti-Volungės mokykla mums per gatvę, ir namo numeris jai priklauso. Susiradom darugų, kolegų, kurių vaikai lanko Antakalnio mokyklą ir pateko.
Manau, tiesiog nepatingėt ir užsiimt-viską dėl tų vaikų gali padaryt, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2008 06 26, 14:51)
Kažkaip jaučiuosi super duper ekspertė, nes mano abu vaikai eina ne ten, kur turėtų pagal adresą biggrin.gif
Voveraitė priėmė mūsų vaikiną, nors norėjom pradėti jį vesti po mėnesio, kai atėjom prašyti vietos blush2.gif Dabar suprantu, atrodėm kaip idiotai, kai žmonės užrašinėja tik gimusius vaikus biggrin.gif Bet priėmė. Nešiau po to Metaxos butelį vedėjai ir tiek. Mergina irgi eina į tą patį darželį, į metais-pusantrų vyresnių vaikų grupę, nes norėjom vyresniojo auklėtojos, o pagal amžių nelabai papuolė...
Šiemet Rokas baigė pirmą klasę Antakalnio vidurinėje, kur irgi neturėjom papulti-Volungės mokykla mums per gatvę, ir namo numeris jai priklauso. Susiradom darugų, kolegų, kurių vaikai lanko Antakalnio mokyklą ir pateko.
Manau, tiesiog nepatingėt ir užsiimt-viską dėl tų vaikų gali padaryt, ar ne? biggrin.gif

Man irgi kazkaip keista, kad vaikus uzrasineja vos gimus, as vasaros pradzioje atejau, tai vedeja atostogavo, palikau dokumentus ir rudeni mes jau pradeojme lankyti, beje, pati vedeja paskambino ir pasiule lankyti. rolleyes.gif
O del mokyklos, kazkaip mamos kelia bangas, kad reikia anksciau, nes paskui bus per velu, reikia uzsirasineti pas ta ar kita mokytoja, bet nezinau, dar neskubu, palauksiu bent jau rudens. biggrin.gif
Tikrai, nepatingesiu ir uzsiimsiu. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 26 birželio 2008 - 14:11