Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Atžalėlės

Buvom Vaiko raidos centre (Žvėryne), logopedė Renata Žaliaduonienė (jei gerai prisimenu g.gif ). Man ir mano vaikui ji labai patiko thumbup.gif Ten veda tokius užsiėmimus, vadinasi logopėdinė grupė, atrodo, kad paprasčiausi žaidimai, bet kaip ji sako, viskas parinkta specialiai ir tie žaidimai turi pasleptų tikslų ir lavina tam tikrus vaiko gebėjimus ir pan., bet daugiausia patiko asmeniškai mums skirtas laikas, kai bendrauja tik su vienu vaiku.
Kažkur lyg tai net jos mob.Nr turiu g.gif nžn ar dirba dar kur, bet jei eit į Raidos centrą, kiek žinau reikia ilgokai laukti ir turėt siuntimą, be siuntimo - paslaugos mokamos.
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 06 07, 11:55)
Buvom Vaiko raidos centre (Žvėryne), logopedė Renata Žaliaduonienė (jei gerai prisimenu  g.gif ). Man ir mano vaikui ji labai patiko  thumbup.gif Ten veda tokius užsiėmimus, vadinasi logopėdinė grupė, atrodo, kad paprasčiausi žaidimai, bet kaip ji sako, viskas parinkta specialiai ir tie žaidimai turi pasleptų tikslų ir lavina tam tikrus vaiko gebėjimus ir pan., bet daugiausia patiko asmeniškai mums skirtas laikas, kai bendrauja tik su vienu vaiku.
Kažkur lyg tai net jos mob.Nr turiu  g.gif  nžn ar dirba dar kur, bet jei eit į Raidos centrą, kiek žinau reikia ilgokai laukti ir turėt siuntimą, be siuntimo - paslaugos mokamos.

Aš buvau šitam centre nepamenu pas ką pakliuvau bet ne pas logopedę lyg pas psichiatrę g.gif maždaug taip iki 4m tai rašo pas logopedus vėliau pas psichiatrus. Tik nesuprantu kodėl jai man reikia pas logopedą ir paaiškint niekas man nesugebėjo maždaug tokia tvarka doh.gif jei nesunku paieškok talefono bandysiu susitart gal priims mus, mažai kas nori su mikčiojančiais vaikais dirbti.
Atsakyti
Prikolnaja,
dar pagalvojau apie Jus. Gal tavo merginai sunkiau, nes bendraujat rusiškai, darželyje - lietuviškai... Gal jai painiojasi? Gal aš neteisi, nesu speciaulistė ax.gif
Sakau dėl to, nes kai važiuojam į kaimą, ten yra lenkiškai kalbančių vaikų ir kai jie bendrauja su Nedu, tai jis klausosi, bando suprasti, bet nieko nesupranta, o bendrauti reikia ir norisi lotuliukas.gif ... tai jis tada sako neaišku ką ir neaišku kokia kalba doh.gif lotuliukas.gif ... Bet ne lietuviškai, kaip suprantu nori kalbėti taip, kaip ir jie, reiška - sakyti bent ką, ko niekas nesuranta lotuliukas.gif ...
Pasikartosiu, gal aš ir neteisi, nes susidarė toks įspūdis, kad Tavo mergaitė puikiai supranta lietuviškai.
Papildyta:
QUOTE(gintaved @ 2007 06 07, 11:03)
Aš buvau šitam centre nepamenu pas ką pakliuvau bet ne pas logopedę lyg pas psichiatrę g.gif maždaug taip iki 4m tai rašo pas logopedus vėliau pas psichiatrus. Tik nesuprantu kodėl jai man reikia pas logopedą ir paaiškint niekas man nesugebėjo maždaug tokia tvarka doh.gif jei nesunku paieškok talefono bandysiu susitart gal priims mus, mažai kas nori su mikčiojančiais vaikais dirbti.

O tai Tavo vyrui jau 4-iį thumbup.gif ? Būtinai namuose paieškosiu, vakare į AŽ parašysiu
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 06 07, 12:10)

O tai Tavo vyrui jau 4-iį  thumbup.gif ?  Būtinai namuose paieškosiu, vakare į AŽ parašysiu

aciuks.gif lauksiu, vyriškiui 4 ir labai tuom didžiuojas kad didelis, osesei tik 2 ir ji labai maža ir eina į pirmą auktą darželyje, o dideli vyrai į antrą lotuliukas.gif tik kai pasižiūri kartais tai proto vienodo, sesė dar smarkesnė ir skriaudžia vyresnį brolį, o jis pas mane toks gerietis, visas į mamą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 06 07, 11:10)
Prikolnaja,
dar pagalvojau apie Jus. Gal tavo merginai sunkiau, nes bendraujat rusiškai, darželyje - lietuviškai... Gal jai painiojasi?  Gal aš neteisi, nesu speciaulistė  ax.gif 
Sakau dėl to, nes kai važiuojam į kaimą, ten yra lenkiškai kalbančių vaikų ir kai jie bendrauja su Nedu, tai jis klausosi, bando suprasti, bet nieko nesupranta, o bendrauti reikia ir norisi  lotuliukas.gif ... tai jis tada sako neaišku ką ir neaišku kokia kalba  doh.gif  lotuliukas.gif ... Bet ne lietuviškai, kaip suprantu nori kalbėti taip, kaip ir jie, reiška - sakyti bent ką, ko niekas nesuranta  lotuliukas.gif ...
Pasikartosiu, gal aš ir neteisi, nes susidarė toks įspūdis, kad Tavo mergaitė puikiai supranta lietuviškai.

As net nezinau ar ji supranta lietuviskai mes snekam visi tik rusiskai g.gif O kad ji nesnaka,vyras irgi mano del kalbu,darzelyje lietuviu,namie rusu...Bet as tai nezinau,gal tai individualu tiesiog?Bet kodel jai taip,juk viska anksti pradejo daryt,sedet,eit...O vat su snekejimu tai labai atsilieka verysad.gif Nors pazanga matau,bet vistiek jos amziuje jau sneka ne tiek ir ne taip... verysad.gif

Gintaved,o po lopsio vaikai papuola i antra auksta?Idomu ar miegojimui bus atskiras, kaip dabar kambarys,ar tam paciam?
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 06 07, 20:14)
As net nezinau ar ji supranta lietuviskai mes snekam visi tik rusiskai g.gif O kad ji nesnaka,vyras irgi mano del kalbu,darzelyje lietuviu,namie rusu...Bet as tai nezinau,gal tai individualu tiesiog?Bet kodel jai taip,juk viska anksti pradejo daryt,sedet,eit...O vat su snekejimu tai labai atsilieka verysad.gif Nors pazanga matau,bet vistiek jos amziuje jau sneka ne tiek ir ne taip... verysad.gif

Gintaved,o po lopsio vaikai papuola i antra auksta?Idomu ar miegojimui bus  atskiras, kaip dabar kambarys,ar tam paciam?

Maniškis tai į antrą aukštą pakliuvo, ten tai nėra atskiro kambario miegojimui, o kur jūs pakliūsit tai nežinau. O aš tikiuosi kad maniškė dar lopšelį pasiliks ji 2005m gimimo.
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 06 07, 19:14)

Gintaved,o po lopsio vaikai papuola i antra auksta?Idomu ar miegojimui bus  atskiras, kaip dabar kambarys,ar tam paciam?

Dėl to, kad darželyje kalbama tik lietuviškai, o namie tik rusiškai, manau tikrai Tavo dukrytei sunkiau. Bandyk:
- su ja išraiškingiau kalbėt,
- kalbėt lupomis (t.y.kad matytų, kaip juda lupos),
- prašyk, kad pakartotų kokių gyvunų pavadinimus, tik sakyk ne katytė, pelytė, o trumpai katė, pelė - taip jiem lengviau,
- parodyk kaip laka ir apsilaižo katė, tegul kartoja....
tai va, kai dukra dėmesinga, nusiteikus pažaisti - kartok šitus pratimėlius, tikrai nesunku ir tikrai nepakenks mirksiukas.gif

Kai mus buvo paskyrę prie voveriukų, tai buvo 2 aukštas; ir vedėja ir auklėtojosvis kartojo, kad vaikai ir miega, ir valgo tam pačiam kambaryje
Atsakyti
Tai kokios ten lovos,ar ju nera?Atnesa kokiu "raskloduskiu?Nelabai pamenu kaip pas mus buvo blush2.gif
Atsakyti
Jo atneša raskladūškes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 06 08, 20:54)
Jo atneša raskladūškes mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif ....raskladūškės????...
Gintaved, Tu rimtai ar juokauji g.gif Šiais laikais raskladuškės g.gif , galvojau, kad jų jau nebėra blush2.gif

P.S. ar skambinai logopedėj? Ar susitarėt ką?
Atsakyti
Lavaza,kaip pratinimas,jau neverkia gal?
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 06 11, 10:29)
Lavaza,kaip pratinimas,jau neverkia gal?

Dar nelabai verysad.gif Į darželį einam su ašarom, be isterijos, be ožių... tiesiog taip graudžiai bando mane įtikinti, kad nereikia jam į darželį, kad geriau jis namie vienas liks ir lauks mūsų doh.gif ...
Toks sakyčiau šandien progresas, kad jau neįsikabino į manę darželyje, kai reikėjo man išeiti, o atsistojo rūbinėj prie lango ir pasakė: "mama eik.. eik į darbą... o aš tavęs čia lauksiu (tą prasmę rūbinėj) blink.gif ..."
Šiandien paliktas visai dienai unsure.gif , nes praeitą savaitę būdavo tik pusę dienos be miegelio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 11 birželio 2007 - 10:01