Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Atžalėlės

Na tai ką mamytės,
užrašė mus į žirniukų grupę, šiandien buvom pirmą kartą thumbup.gif thumbup.gif
Jei ligint su voveriukais - žemė ir dangus doh.gif Aš taip ir galvojau, kad nu nepasisekė mums iš pirmo karto schmoll.gif ir gal tikrai neverta iškart nusivilti ir spresti apie visą darželį, t.y. apie visas auklėtojas ir visą personalą dėl vieno ar dviejų žmonių negražaus, nepedagogiško ir nemandagaus elgesio...

Atsirado ir vietą lopšelyje, ir laikas, ir noras, ir galimybė... tik reikia žinoti savo teises ir nepatingėti pabandyt surast tiesą...

Prikolnaja, kaip supratau, mačiau Tavo strakaliuką ir tauškalytę lotuliukas.gif , tik ką kalba.. g.gif g.gif ?? Vis bandė Tave iš darželio ko greičiau išlydėti lotuliukas.gif
Prisipažinkit, tai jus buvot mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 06 05, 15:42)
Na tai ką mamytės,
užrašė mus į žirniukų grupę, šiandien buvom pirmą kartą  thumbup.gif  thumbup.gif
Jei ligint su voveriukais - žemė ir dangus  doh.gif  Aš taip ir galvojau, kad nu nepasisekė mums iš pirmo karto  schmoll.gif  ir gal tikrai neverta iškart nusivilti ir spresti apie visą darželį, t.y. apie visas auklėtojas ir visą personalą dėl vieno ar dviejų žmonių negražaus, nepedagogiško ir nemandagaus elgesio...

Atsirado ir vietą lopšelyje, ir laikas, ir noras, ir galimybė... tik reikia žinoti savo teises ir nepatingėti pabandyt surast tiesą...

Prikolnaja, kaip supratau, mačiau Tavo strakaliuką ir  tauškalytę  lotuliukas.gif , tik ką kalba..  g.gif  g.gif ?? Vis bandė Tave iš darželio ko greičiau išlydėti  lotuliukas.gif 
Prisipažinkit, tai jus buvot  mirksiukas.gif ?

thumbup.gif viskas tik į gerą thumbup.gif o kokios auklėtojos dabar žirniukose dirba lyg vaida žadėjo išeit atostogų g.gif manoji daba serga tai gal tik kitą savaitę vesiu, įdomu kaip reaguos į kitas auklėtojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 06 05, 15:05)
thumbup.gif viskas tik į gerą  thumbup.gif o kokios auklėtojos dabar žirniukose dirba lyg vaida žadėjo išeit atostogų g.gif manoji daba serga tai gal tik kitą savaitę vesiu, įdomu kaip reaguos į kitas auklėtojas g.gif

Gintaved,

jau susipainiojau doh.gif tai ir jus iš žirniukų?

Šiandien iš ryto buvo Dalia (sakė, kad atostogų eis nuo liepos mėn.) ir šeimininkė Sveta. Man abi thumbup.gif thumbup.gif Ir vaiką pakalbino, ir žaislų pasiūlė ir su manim pakalbėjo lotuliukas.gif , o ne taip kaip ten.... ko atėjot, nevalysim, nepadėsim ir nėr ko čia aplamai vaiko vasara prie darželio pratint blink.gif .. Ai, net prisimint nenoriu schmoll.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 05 birželio 2007 - 15:03
QUOTE(lavaza @ 2007 06 05, 16:55)
Gintaved,

jau susipainiojau  doh.gif  tai ir jus iš žirniukų?

Šiandien iš ryto buvo Dalia (sakė, kad atostogų eis nuo liepos mėn.) ir šeimininkė Sveta. Man abi  thumbup.gif  thumbup.gif Ir vaiką pakalbino, ir žaislų pasiūlė ir su manim pakalbėjo  lotuliukas.gif , o ne taip kaip ten.... ko atėjot, nevalysim, nepadėsim ir nėr ko čia aplamai vaiko vasara prie darželio pratint  blink.gif .. Ai, net prisimint nenoriu  schmoll.gif ...

Mes ir iš žirniukų ir iš gandriukų mirksiukas.gif Sūnus eina į gandriukų grupę, dukra- žirniukų, taip kad mes dviem frontais varom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 06 05, 16:07)
Mes ir iš žirniukų ir iš gandriukų mirksiukas.gif Sūnus eina į gandriukų grupę, dukra- žirniukų, taip kad mes dviem frontais varom doh.gif

Bus malonu susipažinti, kai ateisit ax.gif Oi tik pergyvenu, kaip greit mano vyras pripras ir adaptuosis darželyje... Kai išėjau šiandien, tai verkė, bet kai po to skambinau, pasakė, kad paašarojo, o po to pradėjo auklėtojai apie šuniukus, kačiukus, močiutes pasakoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 06 05, 14:42)
Na tai ką mamytės,
užrašė mus į žirniukų grupę, šiandien buvom pirmą kartą  thumbup.gif  thumbup.gif
Jei ligint su voveriukais - žemė ir dangus  doh.gif  Aš taip ir galvojau, kad nu nepasisekė mums iš pirmo karto  schmoll.gif  ir gal tikrai neverta iškart nusivilti ir spresti apie visą darželį, t.y. apie visas auklėtojas ir visą personalą dėl vieno ar dviejų žmonių negražaus, nepedagogiško ir nemandagaus elgesio...

Prikolnaja, kaip supratau, mačiau Tavo strakaliuką ir  tauškalytę  lotuliukas.gif , tik ką kalba..  g.gif  g.gif ?? Vis bandė Tave iš darželio ko greičiau išlydėti  lotuliukas.gif 
Prisipažinkit, tai jus buvot  mirksiukas.gif ?

Aha,mes thumbup.gif Maciau tave,kamputi su vaiku sedejai? thumbup.gif
Papildyta:
Kaip mano pupa man isejus elgiasi?ka dare? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 06 05, 16:35)
Kaip mano pupa man isejus elgiasi?ka dare? doh.gif

Lygiai taip pat, kaip ir atėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai dabar su mumis eisit kartu?Ir nuo rugsejo i darzely? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 06 05, 22:07)
Tai dabar su mumis eisit kartu?Ir nuo rugsejo i darzely? 4u.gif

Panašu smile.gif

O Tavo dukrelė 8-om dienom vyresnė už mano sūnų - vienmečiai thumbup.gif . Tik ji darželyje kaip žuvis vandenyje, o aš šiandien vos atsikabinau nuo savo verysad.gif , verkė, nenorėjo pasilikti verysad.gif Sunku jam, visada buvom kartu... Tikiuosi, gal kada įvyks lužis unsure.gif
O Tavo dukrelė jau seniai eina į lopšelį? Ar nuo pat pradžios noriai ejo ir pasilikdavo?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 06 06, 08:25)
Panašu  smile.gif

O Tavo dukrelė 8-om dienom vyresnė už mano sūnų - vienmečiai  thumbup.gif . Tik ji darželyje kaip žuvis vandenyje, o aš šiandien vos atsikabinau nuo savo  verysad.gif , verkė, nenorėjo pasilikti  verysad.gif Sunku jam, visada buvom kartu... Tikiuosi, gal kada įvyks lužis  unsure.gif
O Tavo dukrelė jau seniai eina į lopšelį? Ar nuo pat pradžios noriai ejo ir pasilikdavo?

Mes pradejom lankyti nuo rugsejo menesio,ilgai labai mum sloga buvo pamenu,o pasilikdavo visada noriai,biski aisku pradzioj paverke,bet neilgai,nebuvo baisiai sunku jai..Tik mes labai mazai snekam,vis dar savo kalba,nera taip kaip tavo turbut,normaliai,aiskiais sakiniais?
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 06 06, 22:27)
Mes pradejom lankyti nuo rugsejo menesio,ilgai labai mum sloga buvo pamenu,o pasilikdavo visada noriai,biski aisku pradzioj paverke,bet neilgai,nebuvo baisiai sunku jai..Tik mes labai mazai snekam,vis dar savo kalba,nera taip kaip tavo turbut,normaliai,aiskiais sakiniais?

O mano tai sunkokai pasilieka verysad.gif , šiandien jau nuo namų reikėjo nešti, nes nenorėjo eiti, vis apsisukdavo ir sakė, kad namo eis doh.gif Nors namuose pasakoja apie auklėtoją (kad gera), apie vaikus, žaislus, ką valgė.... bet sako, kad daugiau jau į darželi neis g.gif ...

Nedas kalba normaliai, tik "r" neištaria, gal kokia "l", "š" nešvariai sako... labai padėjo, kaip aš sakau, jį pramušė po logopedės užsiemimų, apsilankėm tik 2 ar 3 kartus, bet ar taip sutapo ar tai jos nuopelnas, tai pradėjo kalbėti pilnais žodžiais, nes kalbėdavo skiemenim. Bet pati logopedė sakė, kad normalu, jei vaikas gerai nekalba iki ~4 metų (pamiršau iki kiek) ir nereikia skubėt pas logopedą. Nors man asmeniškai labai patiko, kad apsilankėm pas ją (ejom dėl kitų dalykų, bet to pačių buvo galimybė nueit pas logopedę). pati pamačiau kaip bendrauja, kokie pratimėliai, kaip reikia kalbėti - viskas labai elementaru, tiesiog pats apie tai net nepagalvoji doh.gif ...
Be to, lyg tai ir Atžalėlėse mačiau yra kažkoks kabinetas, kur ant durų užrašyta "logopedė". Idomu ar būna ten kas nors?

P.S.šiandien ankstyvos kokios mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur pas logopedą ejot, man reikia sūnui būtinai gerą logopedą rast, nes pradėjo mikčioti, dabar į kauną važinėjam, nes Vilniui vis nesiseka rast doh.gif o pas darželio logopede norint pakliūt tokia pati istorija kaip norint pakliūt į darželį. Iš pradžių pasakė kad užsiima tik su vaikais kurie yra paruošiamojoje grupėje. Tai aš vėl per visas tarnybas pradėjau eit ir išsiaiškinau kad privalo užsiimt su visais vaikais kuriems reikia logopedo pagalbos. Kai atnešiau raštą iš "Pedagoginės psichologinės tarnybos" (lyg taip vadinas) tai tada pradėjo ir logopedei ir vedėjai užpakalis vėl svilti, tada jau su manim tarėsi gal galim susitart ir be šitos įstaigos įsikišimo, man kažko tada buvo per gera nuotaika kad sutikau, galvojau iš karto ir pradės užsiiminėt, bet pasirodo tik kad nuo rugsėjo. Išvada viena arba šitam darželį jai ko nors reikia turi duot kyšį arba eiti ir reikalaut kas tau priklauso ver visokias instancijas, bent jau man taip yra. Bet užtat vedėja dabar iš tolo šypsos mane pamačius ir gatvėj sveikinas, nors iš pradžių aš net nepažinau jos, tik po to supratau kas ten buvo smile.gif
Šiandien maniškė irgi jau darželyje, nėjo daugiau namuose nulaikyt. Gal savaitę paverkė darželyje kai pradėjo eiti, o dabar tai su noru eina, tik jau kai nuvedi į grupę tai dėl vaizdo verkt pradeda ir kai ateini pasiimt tada irgi į ašaras puola, maždaug aš čia vargšė visą dieną verkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaved: 07 birželio 2007 - 09:19