Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Atžalėlės

QUOTE(agules @ 2007 05 29, 13:54)
Sveikos, mamytes, as irgi uzrasius savo sunu i Atzaleles nuo rudens, jam tada bus 2.9 m, bet man vedeja sake dar nezino ar bus vietos ir t.t. ...Norejau paklausti ar nesete vedejai dovanu (girdejau Vilniuje "stavke" 200 - 400)? Ar ji aplamai ima?

Aš nieko nenešiau schmoll.gif
Bet aš nesuprantu logikos bigsmile.gif Nuo žiemos man negali pasakyti ar priims vaiką rudenį, sakė , kad tik gegužės pabaigoj žinos, formuos grupes. Dabar man vėl konkrečiai nepasakė, kad vaiką priims ar ne, daug kažko nekonkretaus sako, reikia žiūrėt, reikia peržiūrėt ir t.t. ir t.p. Kai pasakiau, kad jei aš nžn, jei nebus vietų - tai aš turiu ieškot kito darželio. Tada pasakė, kad vasara problemų nebus, nes vaikų sumažėja bigsmile.gif Kaip dabar supratau vaikų kiekis pamažėja, bet grupes sujungia ir vaikų vis vien kaip ir daug doh.gif
Tą vasarą todėl ir susigundžiau, nes galvojau, jei dabar pradėsiu eit, tai jau rudenį tikrai priims.
O dėl dovanėlių, tai girdėjau, kad geriau jau nešti auklėtojom, atseit geriau vaiku pasirūpins.
Reziume, jei jau nešt dovaneles, tai iš esmės reikia nešt visiems lotuliukas.gif doh.gif

Agules, tavo vaikučiai l.panašaus amžiaus, kaip ir mano, be to ir skirtumas l.panašus mirksiukas.gif Užsuk prie pametinukų paplepėt 4u.gif O vaikelį į darželį nori vest, kad vaikinui bendravimo poreikis jau atsiranda ar susiruošei į darbą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 29 gegužės 2007 - 13:32
Paklausiau kodėl vaikelį ves į darželį, nes auklėtoja pasidomėjo, kodėl aš tokį mažą vaiką (2,7 metų) bigsmile.gif atiduodu į darželį, o be to namie dar vienas mažas vaikas bigsmile.gif ..... o gal tėvo neturi bigsmile.gif bigsmile.gif ?

Ir čia nepagaunu logikos? Visiškas nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 05 29, 14:06)
Paklausiau kodėl vaikelį ves į darželį, nes auklėtoja pasidomėjo,  kodėl aš tokį mažą vaiką (2,7 metų)  bigsmile.gif atiduodu į darželį, o be to namie dar vienas mažas vaikas  bigsmile.gif ..... o gal tėvo neturi  bigsmile.gif  bigsmile.gif ?

Ir čia nepagaunu logikos? Visiškas nesusipratimas  doh.gif

nu jei čia mažas, tai maniškis tada visai lialius bus.
nors pernai vasarą tai Vaida vis rypavo, Dievuliau tokį mažuliuką paliksit. o kad jis jau tada šustresnis nei kai kurie beveik trimečiai buvo.
baisu man, kad nebus jam ką su visai mažiukais veikt. gerai, jei grupėj dar bent keli vaikai panašaus amžiaus bus, o jei ne.

ir ką paie mus galvos, tai net neįsivaizduoju. nu bet neturiu fantazijos namie vienu metu laikyt 2,5 m vaiko ir naujagimio. buriu visokiais burtais, kad tik dičkis nesirgtų. o kad daržas jam tik į naudą bus, tai net neabejoju.
Atsakyti
Maniskis pats nori bendrauti, jam nuobodu namie su manim ir broliu (10 men.), visai regresuoti pradejo, tai ir sumasciau, kad geriau jau i darzeli tegu eina, tik dar nezinau ar priims, nes ir man vedeja sake vietu mazai, nezinau kaip bus ir t. t., manau kysio nori. Sake ateikit vasara dar snekesim, tai ruosiuosi eiti birzeli.
Atsakyti
mes užsirašėm prieš 2 m. tai jei nebus mums vietos, kelsiu aliarmą. nes pernai kai pradėjom lankyt ir po to nebesigavo, tik prašyme mūsų lankymo pradžios datą pakoregavo.
Atsakyti
As tai tik kovo menesi uzrasiau, tai man ir sake, kad nera vietu, bet manau susitarsiu, nes kategoriskai neuzprotestavo, o maziuka irgi jau uzrasiau nuo 2008 rudens, kad paskui nesakytu, kad nera vietu. biggrin.gif
Atsakyti
As kai vaika uzrasiau kai jai sukako 6menesiai,tai mus po 1,5 metu prieme be problemu,pradejo kazka,bet pasakiau kad yra prasymas,paziurejo ir taip tikrai,liepe vest lotuliukas.gif
Jokiu kysiu,nei vedejai nei aukletojam,absurdas,uz kysi labiau mano vaika ziures?visus ziuri...
Atsakyti
Žinau tiek kad vedėja labai mėgsta kyšius ir dovanas, jai tiesiog ant kaktos parašyta "duokit man ką nors" o auklėtojom duok nesavus jai vedėja nepriims tai nieko ir nebus. schmoll.gif
Atsakyti
O aš kaip tik girdėjau kitą nuomonę - vedėja kyšių neima g.gif o gal ima, bet ne iš visų?
Atsakyti
QUOTE(lilijal @ 2007 05 30, 08:02)
O aš kaip tik girdėjau kitą nuomonę - vedėja kyšių neima  g.gif  o gal ima, bet ne iš visų?

O as girdejau,kad zentu bus jusu vyrukas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 05 30, 17:31)
O as girdejau,kad zentu bus jusu vyrukas biggrin.gif  doh.gif

visko gali būti, nes vis Ajejija ir Ajejija (tipo taip vadina tavo dukrytę) blush2.gif kai klausiu su kuo žaidi, tai sako su Ajejija, Gustu ir Aleksu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijal @ 2007 05 31, 07:58)
visko gali būti, nes vis Ajejija ir Ajejija (tipo taip vadina tavo dukrytę)  blush2.gif  kai klausiu su kuo žaidi, tai sako su Ajejija, Gustu ir Aleksu  4u.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti