Mano dukra lanko "Atžalėlę" jau antri metai. Darželis kaip darželis, nieko ypatingo (gero).
Manau, labai daug kas priklauso ne nuo paties darželio, bet nuo jo darbuotojų, t.y., auklėtojų, šeimininkėlių. o tos, su kuriomis aš susidūriau - na, nelabai

daug visokių niuansų, smulkmenų, bet kai kas mane labai piktina. Pvz., šiemet darželyje auklėtojos priėmė bendrą sprendimą per kalėdų šventę nerengti jokio vaikų vaidinimo!

tėvų net nebuvo atsiklausta! užsakė, atvažiuos eilinis spektakliukas, bus ir kalėdų senis, jis padalins dovanas. Tai kokia čia vaikui šventė, kai tie spektakliai į šį darželį važiuoja kas tris-keturias savaites??? mes taip laukėm kalėdų būtent dėl spektakliuko, svajojom, kas ji bus, kuo rengsis. O dabar... apsirenkit kaip nori, ir tiek

išdėstė motyvus (juokingus tikrai), bet aišku tik viena - jos pačios tai daug išlošė: nereikia kurti spektaklio ir "terliotis" su tais žioplais vaikais!
Žodžiu, šiek tiek esu nusivylusi šiuo darželiu, bet kitais metais eisim į priešmokyklinę, bus kitos auklėtojos, gal bus geriau

...