Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Atžalėlės

Tai jus i atzaleles kada eisit?As tai labai noreciau kad pavasari pradet pratint,bet mum liepe nuo rugsejo sad.gif Super metas,kai prades visi sirgt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2005 10 27, 22:19)
Tai jus i atzaleles kada eisit?As tai labai noreciau kad pavasari pradet pratint,bet mum liepe nuo rugsejo sad.gif Super metas,kai prades visi sirgt sad.gif

dar nenusprendėm. Bus matyt kaip su darbais ir pinigais seksis.
Atsakyti
Tai gal kur netoli gyvenat nuo sio darzo?as tai prie pat jo 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikas pirmiausia ėjo į Atžalėles. Nepriprato- 3 mėn. diena iš dienos rytais būdavo tas pats - kodėl tu mane palieki? Aš nuėjau pas vedėją ir paprašiau, kad gal mes pabandysim lankyti darželį vėliau, nuo pavasario. Vedėja labai kategoriškai atšovė, kad tada vėl reikės užsirašinėti (nors prieš einant į darželį kiaulės akimis buvo išprašiusi paramos darželiui, neva kiek negaila, nes be paramos nebūtų priėmę). Atsiėmiau aš vaiką (mintyse iškeikus ) ir daugiau nebevedžiau.
Pavasarį aš nuėjau į Kaštoną (na buvo ir principo reikalas). Bet mane labai geranoriškai priėmė. Vedėja klausinėjo kur ir kuo dirbam. Bet aš tikrai nieko nenešiau ir net nebuvo jokios užuominos apie davimą ar rinkliavas. Ir dabar jau treti metai. Tai galiu sąžiningai pasakyti, kad tos rinkliavos simbolinės - po 10 ar 20 Lt pusmečiui ar metams. Ir tikrai nieko daugiau. O už tuos surinktus pinigėlius perka popieriaus, ir kitokių kanc. prekių.
Atsakyti
Mano dukra lanko "Atžalėlę" jau antri metai. Darželis kaip darželis, nieko ypatingo (gero).
Manau, labai daug kas priklauso ne nuo paties darželio, bet nuo jo darbuotojų, t.y., auklėtojų, šeimininkėlių. o tos, su kuriomis aš susidūriau - na, nelabai schmoll.gif daug visokių niuansų, smulkmenų, bet kai kas mane labai piktina. Pvz., šiemet darželyje auklėtojos priėmė bendrą sprendimą per kalėdų šventę nerengti jokio vaikų vaidinimo! gun_bandana.gif tėvų net nebuvo atsiklausta! užsakė, atvažiuos eilinis spektakliukas, bus ir kalėdų senis, jis padalins dovanas. Tai kokia čia vaikui šventė, kai tie spektakliai į šį darželį važiuoja kas tris-keturias savaites??? mes taip laukėm kalėdų būtent dėl spektakliuko, svajojom, kas ji bus, kuo rengsis. O dabar... apsirenkit kaip nori, ir tiek schmoll.gif išdėstė motyvus (juokingus tikrai), bet aišku tik viena - jos pačios tai daug išlošė: nereikia kurti spektaklio ir "terliotis" su tais žioplais vaikais!
Žodžiu, šiek tiek esu nusivylusi šiuo darželiu, bet kitais metais eisim į priešmokyklinę, bus kitos auklėtojos, gal bus geriau g.gif ...
Atsakyti
Mano didysis lanko "atžalėles" nuo 1,5m.ir aš labai patenkinta šiuo darželiu. Mažąją irgi užrašiau nuo 2007m. Renka tik 50lt. per metus, palyginti su kitais tai nėra daug, o vedėja tai truputį keistoka ax.gif
Atsakyti
vedėja, kiek žinau, labai mėgstanti dovanas cool.gif . mano draugė savo vaiką nuo gimimo buvo užrašiusi, tai kai suėjo vaikui trys metai ir nuėjo į darželį, ta vedėja automatiškai bandė kalbėti, kad nėra vietų!!! bet draugė pakėlė triukšmą, tai greitai vieta atsirado ir be jokių kyšių biggrin.gif .
o pvz. man, kai nebuvau iš anksto užsirašiusi, tai teko nešti maišelį. ech, tai buvo mano pirmas kyšis gyvenime...tikiuosi, ir paskutinis...bjauru neišpasakytai schmoll.gif
Atsakyti
O man sitame darzelyje nepatiko. Kazkokia sovietine atmosfera, stagnacinis poziuris. Kai paklausiau, pagal kokia pedagogika cia dirbama, kaip vyksta ugdymas, pasiziurejo kaip i ateive. Arba jos pacios tuo seniai nesidomi, arba visiems, einantiems i ta darza rupi, ka pietums valgo vaikas. Kadangi gyvenu prie pat, per langa puikiai matau, kaip veiksmas vyksta isejus i lauka vaikams. Aukletojos burelin susimete "blabla", o vaikuciai daro ka nori - prie darzelio tvoros sisi daro ir lenda per skyles. O kuria cia diena ejau pro sali, tai pora vaiku atsigule ant zemes kazin ka ten tyrinejo. Gal ir neblogai, bet kai lauke -7, nelabai norisi, kad vaikai guletu ant zemes.

Beje, panasu atsiliepima sioje temoje jau rasiau, bet po dienos jo neliko. Tikiuosi, kad si karta neistrins.
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 01 14, 10:59)
O man  sitame darzelyje nepatiko. Kazkokia sovietine atmosfera, stagnacinis poziuris. Kai paklausiau, pagal kokia pedagogika cia dirbama, kaip vyksta ugdymas, pasiziurejo kaip i ateive. Arba jos pacios tuo seniai nesidomi, arba visiems, einantiems i ta darza rupi, ka pietums valgo vaikas. Kadangi gyvenu prie pat, per langa puikiai matau, kaip veiksmas vyksta isejus i lauka vaikams. Aukletojos burelin susimete "blabla", o vaikuciai daro ka nori - prie darzelio tvoros sisi daro ir lenda per skyles. O kuria cia diena ejau pro sali, tai pora vaiku atsigule ant zemes kazin ka ten tyrinejo. Gal ir neblogai, bet kai lauke -7, nelabai norisi, kad vaikai guletu ant zemes.

Beje, panasu atsiliepima sioje temoje jau rasiau, bet po dienos jo neliko. Tikiuosi, kad si karta neistrins.

g.gif Mano taip pat langai iseina i ta darzeli,kasdien matau tuos vaikucius kaip begioja ax.gif beje kadangi man visai salia,ir esu jau pries metus uzsirasiusi dukra,tai nuo rugsejo bandysim eiti. g.gif
Atsakyti
Ar atsiras kaiminkiu kurios irgi nuo rugsejo ves vaika i Atzalele,smagu butu susipazinti 4u.gif
Atsakyti
Mamulkos au...kas eis si rudeni i Atzaleles...Eikime kartu,drasiau bus 4u.gif
Atsakyti
Nieks neina i Atzaleles doh.gif
Atsakyti