QUOTE(kotiki @ 2006 09 06, 19:53)
Na taip ir neatsiras zirniuku is 2grupes?
Mes praeitais metais buvome zirniukais Atzaleliu darzlyje. Laaaabai silti prisiminimai. Laaabai dekingi aukletojai Vaidai ir auklytei Svetai
QUOTE(cenzura @ 2006 09 21, 16:17)
Mes praeitais metais buvome zirniukais Atzaleliu darzlyje. Laaaabai silti prisiminimai. Laaabai dekingi aukletojai Vaidai ir auklytei Svetai
vaida taip ir liko su sveta

o mes tai tik nuo 2007 rudens planuojam eiti. jeigu priims, žinoma. bet čia paskaičius, ne kokia nuomonė susidarė

Bandysiu ir aš ryt eiti į Atžalėles. Įdomų ar priims nuo pavasario

Gyvensim pusiaukelėje tarp daželių Kaštonas ir Atžalėlės, bet paskaičius apie Kaštoną, tai išvis nekokios nuotaikos. O gal dar nepriims mus nei ten, nei ten

Kažkas rašė, kad ejo su maišeliu, o ką jus nešat tuose maišeliuose

QUOTE(lavaza @ 2006 10 12, 00:28)
Bandysiu ir aš ryt eiti į Atžalėles.
kuriuo metu planuoji eit? gal prisijungtumėm

nu jeigu kam įdomu atsiliepimai, tai buvau nuėjus į Atžalėles - darželis kaip darželis, bet kadangi apėjau kelis Antakalnyje ir Žirmūnuose, tai vienas iš labiau apšepusių. Kadangi jis mums pagal gyvenamą vietą priklauso, tai ko gero ten ir eisim nuo kito rudens, nors entuziazmu nedegu. Kyšio nedaviau jokio, vedėja ok tokia, bet tikrai ne ypač šilta.
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 10 12, 22:28)
kuriuo metu planuoji eit? gal prisijungtumėm
, dviese visada geriau, kitaip kalba
...

Lietuvos saulele, tik dabar perskaičiau tavo pasiūlymą

P.S. o darželis tai tikrai toks pavargęs atrodo, oi kaip reikia remontuko
QUOTE(lavaza @ 2006 10 15, 22:54)
Lietuvos saulele, tik dabar perskaičiau tavo pasiūlymą
Jau buvau nuėjusi, bet nelabai rezultatyvus vizitas išėjo. Vedėja atostogauja ir bus po 10 dienų. Kaip supratau, dėl vietų ir pan. žino tik vedėja ir kalbėtis reikia su ja. Ta gal dar susirašysim ir susitiksim

sutarta

QUOTE(kotiki @ 2006 09 06, 20:53)
Na taip ir neatsiras zirniuku is 2grupes?
taigi tavo Valerija ir mano Edvinas vienoje grupėje, tik kad Jūsų šią savaitę nesimatė

QUOTE(lilijal @ 2006 11 11, 15:49)
taigi tavo Valerija ir mano Edvinas vienoje grupėje, tik kad Jūsų šią savaitę nesimatė 

O dabar i nuotrauka pazejau tikrai atpazinau tavo berniuka

Papildyta:
Tik jei neklystu,tas berniukas lig ir rusas,o gal klistu

Mergaites, gal galit papasakoti, kaip ir kokiu budu uzraset savo kleckus i Pusaite? Mes gyvenam Silo gatvej, mano aukseliui tik 2 men, bet sako kad verta is anksto susirupinti darzeliu Aciu uz atsakymus