Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Atžalėlės

Na taip ir neatsiras zirniuku is 2grupes?
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 09 06, 19:53)

Mes praeitais metais buvome zirniukais Atzaleliu darzlyje. Laaaabai silti prisiminimai. Laaabai dekingi aukletojai Vaidai ir auklytei Svetai
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2006 09 21, 16:17)
Mes praeitais metais buvome zirniukais Atzaleliu darzlyje. Laaaabai silti prisiminimai. Laaabai dekingi aukletojai Vaidai ir auklytei Svetai

vaida taip ir liko su sveta bigsmile.gif ir dar ateina dalia,nezinau ar tikrai gera ta Vaida?man saltoka piktoka pasirode g.gif o sveta tikrai sauni wub.gif o dabar siais metais kaip jus vadinates?
Atsakyti
o mes tai tik nuo 2007 rudens planuojam eiti. jeigu priims, žinoma. bet čia paskaičius, ne kokia nuomonė susidarė unsure.gif
Atsakyti

Bandysiu ir aš ryt eiti į Atžalėles. Įdomų ar priims nuo pavasario g.gif Ko gero reikėjo žymiai anksčiau užsirašinėti doh.gif

Gyvensim pusiaukelėje tarp daželių Kaštonas ir Atžalėlės, bet paskaičius apie Kaštoną, tai išvis nekokios nuotaikos. O gal dar nepriims mus nei ten, nei ten unsure.gif ?

Kažkas rašė, kad ejo su maišeliu, o ką jus nešat tuose maišeliuose blush2.gif ? Ar tiesiog pinigus, tai kiek blush2.gif ? Oi, nesusigaudau aš šituose reikaluose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2006 10 12, 00:28)
Bandysiu ir aš ryt eiti į Atžalėles.

kuriuo metu planuoji eit? gal prisijungtumėm g.gif , dviese visada geriau, kitaip kalba tongue.gif tongue.gif ...
Atsakyti
nu jeigu kam įdomu atsiliepimai, tai buvau nuėjus į Atžalėles - darželis kaip darželis, bet kadangi apėjau kelis Antakalnyje ir Žirmūnuose, tai vienas iš labiau apšepusių. Kadangi jis mums pagal gyvenamą vietą priklauso, tai ko gero ten ir eisim nuo kito rudens, nors entuziazmu nedegu. Kyšio nedaviau jokio, vedėja ok tokia, bet tikrai ne ypač šilta.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 10 12, 22:28)
kuriuo metu planuoji eit? gal prisijungtumėm  g.gif , dviese visada geriau, kitaip kalba  tongue.gif  tongue.gif ...

Lietuvos saulele, tik dabar perskaičiau tavo pasiūlymą 4u.gif Jau buvau nuėjusi, bet nelabai rezultatyvus vizitas išėjo. Vedėja atostogauja ir bus po 10 dienų. Kaip supratau, dėl vietų ir pan. žino tik vedėja ir kalbėtis reikia su ja. Ta gal dar susirašysim ir susitiksim mirksiukas.gif
P.S. o darželis tai tikrai toks pavargęs atrodo, oi kaip reikia remontuko
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2006 10 15, 22:54)
Lietuvos saulele, tik dabar perskaičiau tavo pasiūlymą  4u.gif  Jau buvau nuėjusi, bet nelabai rezultatyvus vizitas išėjo. Vedėja atostogauja ir bus po 10 dienų. Kaip supratau, dėl vietų ir pan. žino tik vedėja ir kalbėtis reikia su ja. Ta gal dar susirašysim ir susitiksim  mirksiukas.gif
P.S. o darželis tai tikrai toks pavargęs atrodo, oi kaip reikia remontuko

sutarta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 09 06, 20:53)

taigi tavo Valerija ir mano Edvinas vienoje grupėje, tik kad Jūsų šią savaitę nesimatė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijal @ 2006 11 11, 15:49)
taigi tavo Valerija ir mano Edvinas vienoje grupėje, tik kad Jūsų šią savaitę nesimatė  blush2.gif

O dabar i nuotrauka pazejau tikrai atpazinau tavo berniuka doh.gif Jus irgi kazko labai ilgai nelanket,as net aukletoju klausiau kur tas berniukas storuliukas,jis man taip patiko blush2.gif ,juolab kai jus pradejot ji vedziot jis taip verke atsimenu,man jo taip gaila buvo,iseidavau ir apie ji galvojau,o poto pamenu viena ryta ateinu,jis sedi prie stalo ir verkia,seilinikas uzristas,saukstas rankoi,tik bliaaaamba nieks valgyt neduoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif p.s.dar iki pusryciu ankstoka buvo biggrin.gif
Papildyta:
Tik jei neklystu,tas berniukas lig ir rusas,o gal klistu g.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit papasakoti, kaip ir kokiu budu uzraset savo kleckus i Pusaite? Mes gyvenam Silo gatvej, mano aukseliui tik 2 men, bet sako kad verta is anksto susirupinti darzeliu Aciu uz atsakymus
Atsakyti