QUOTE(tatanka @ 2007 01 28, 23:25)
sveikos!
as va neseniai buvau ir irgisavo klecka uzrasiau i atzalele, nors mano kieme kastonas yra..

bet kai nematai kas darosi kieme tai sirdis ne taip skauda..
mus uzrase nuo 2008 rugsejo.. nes tipo nuo kito rudens tai jam tik metukai bus, sako ar negaila toki maziuka leisti.. na tada sakau nuo pavasario.. o ji sako (direktore) kad nuo pavasario tikrai nepriims tokio maziuko, nes aukletojos jau atostogauti po truputi eina, o su tokiu maziuku reikai jam daug demesio ir t.t.
tai va, teko uzrasyti ji nuo rudens,.. kai bus 2 metukai..
idomu kaip ten su tom aukletojom.. ir siaip kaip viskas..
kysiu jokiu neprase, tik pareiskime temn reik parasyti kur dirbi.. tai pamazcius kur dirbu megino kita darzeli siulyti, bet pasakiau kad ne, noriu cia.. tai uztilo, dar kai pamate mano pavarde..

iskart tokia maloni pasidare nu vien zo..

kaip supratau ji mano anytos biski bijo.. bet tai as irgi nepescia.. tai jei ka susipazins ir su manimi..

nes as jau vaiko tikrai neleisiu skriausti.. o jei nores turet problemu.. tures..
todel papasakokit kaip ten kas.. nes pasiskaicius, nusiteikineju karingai..
Oho,bais cekava pasidare,kas cia per pavarde ir darbas,gal draugaujam

Ne,jei rimtai gali i az parasyt.
Gintaved noriu paklausti,mano dukra dabar eina i lopselinuku grupe-Zirniukai,o kaip jie vadinsis kitais metais,i kokia grupe perveda?Kaip ten aukletojos?Cia mum kaip ir patinka viskas,vaikas noriai eina,valgo gerai,pati ismoko,neseniai jiem daug geru kokybisku zaislu vedeja parupino,tai smagu ziuret i grupe atejus