Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Atžalėlės

QUOTE(kotiki @ 2006 11 13, 11:02)
O dabar i nuotrauka pazejau tikrai atpazinau tavo berniuka doh.gif Jus irgi kazko labai ilgai nelanket,as net aukletoju klausiau kur tas berniukas storuliukas,jis man taip patiko blush2.gif ,juolab kai jus pradejot ji vedziot jis taip verke atsimenu,man jo taip gaila buvo,iseidavau ir apie ji galvojau,o poto pamenu viena ryta ateinu,jis sedi prie stalo ir verkia,seilinikas uzristas,saukstas rankoi,tik bliaaaamba nieks valgyt neduoda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif p.s.dar iki pusryciu ankstoka buvo biggrin.gif
Papildyta:
Tik jei neklystu,tas berniukas lig ir rusas,o gal klistu g.gif

nu kad nelabai jis jau verkdavo, bent jau aukletoja sakydavo, kad verkia tik man iseinant blush2.gif siuo metu mes sergam, isbere mus - dermatitas, pavaiksciojom praeita savai te ir vel sergam doh.gif siaip Edvinas rusas ir as jau pagalvoju apie perejima i rusu darzeli, nes man tos aukletojos nelabai patinka nei viena nei kita doh.gif bent jau as isivaizda vvau kitoki bendravima blush2.gif blink.gif
Atsakyti
Tai gali but kad verke tik tau iseinant,juk as tik ryte ir temaciau ji 4u.gif O man tai patinka kad vaikas mano lietuviskai sneka,aukletojos jo,nelabai man,bet svarbu vaikui ten patinka,tai kolkas nieko keisti nenoriu,manau paziuresiu sekanciais metais kaip bus,juk bus kitos aukletojos,vaikai paaugs,kaip su jais bus uzsiimama,o dabar gali buti ir sitos g.gif
Atsakyti
sveikos!

as va neseniai buvau ir irgisavo klecka uzrasiau i atzalele, nors mano kieme kastonas yra.. doh.gif bet kai nematai kas darosi kieme tai sirdis ne taip skauda..
mus uzrase nuo 2008 rugsejo.. nes tipo nuo kito rudens tai jam tik metukai bus, sako ar negaila toki maziuka leisti.. na tada sakau nuo pavasario.. o ji sako (direktore) kad nuo pavasario tikrai nepriims tokio maziuko, nes aukletojos jau atostogauti po truputi eina, o su tokiu maziuku reikai jam daug demesio ir t.t.
tai va, teko uzrasyti ji nuo rudens,.. kai bus 2 metukai..
idomu kaip ten su tom aukletojom.. ir siaip kaip viskas.. g.gif
kysiu jokiu neprase, tik pareiskime temn reik parasyti kur dirbi.. tai pamazcius kur dirbu megino kita darzeli siulyti, bet pasakiau kad ne, noriu cia.. tai uztilo, dar kai pamate mano pavarde.. blush2.gif iskart tokia maloni pasidare nu vien zo.. doh.gif kaip supratau ji mano anytos biski bijo.. bet tai as irgi nepescia.. tai jei ka susipazins ir su manimi.. ph34r.gif nes as jau vaiko tikrai neleisiu skriausti.. o jei nores turet problemu.. tures..
todel papasakokit kaip ten kas.. nes pasiskaicius, nusiteikineju karingai.. doh.gif
Atsakyti
Mano sūnus ten eina nuo 1,5m. ir viskas thumbup.gif karinga ir aš esu, bet kariaut taip ir neprisireikė, kelis kartus tik vasarą kai auklėtojos keisdavosi ir nesuprasi kas iš kur esu pora kartų pasakius pastabū, bet šiaip ir lopšy ir dabar auklėtojos labai super. Vaikas tesiog verkia kai reikia namuose pasilikti, kiekvieną vakarą pasitikslina ar rytj važiuos į darbą. Mažąja irgi leist bandysiu nuo balandžio mėnesio, tik priimt nelabai nori, aiškina geriau nuo rudens, bet man noris kuo greičiau.
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 01 29, 08:24)
Mano sūnus ten eina nuo 1,5m. ir viskas thumbup.gif karinga ir aš esu, bet kariaut taip ir neprisireikė, kelis kartus tik vasarą kai auklėtojos keisdavosi ir nesuprasi kas iš kur esu pora kartų pasakius pastabū, bet šiaip ir lopšy ir dabar auklėtojos labai super. Vaikas tesiog verkia kai reikia namuose pasilikti, kiekvieną vakarą pasitikslina ar rytj važiuos į darbą. Mažąja irgi leist bandysiu nuo balandžio mėnesio, tik priimt nelabai nori, aiškina geriau nuo rudens, bet man noris kuo greičiau.

kiek zinau, nuo pavasario priimti nenori todel, kad pinigelius skiria tik rudeni uz vaikus.. nu ten kazkokios tokios smulkmenos yra.. bet gal ka ir maisau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2007 02 02, 00:37)
kiek zinau, nuo pavasario priimti nenori todel, kad pinigelius skiria tik rudeni uz vaikus.. nu ten kazkokios tokios smulkmenos yra..  bet gal ka ir maisau..  g.gif

Tai dabar aiškiau, nes kalbėjau su auklėtoja, sako vietų yra, vedėja-nėra, galvojau kyšio nori.
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2007 01 28, 23:25)
sveikos!

as va neseniai buvau ir irgisavo klecka uzrasiau i atzalele, nors mano kieme kastonas yra..  doh.gif  bet kai nematai kas darosi kieme tai sirdis ne taip skauda..
mus uzrase nuo 2008 rugsejo.. nes tipo nuo kito rudens tai jam tik metukai bus, sako ar negaila toki maziuka leisti.. na tada sakau nuo pavasario.. o ji sako (direktore) kad nuo pavasario tikrai nepriims tokio maziuko, nes aukletojos jau atostogauti po truputi eina, o su tokiu maziuku reikai jam daug demesio ir t.t.
tai va, teko uzrasyti ji nuo rudens,.. kai bus 2 metukai..
idomu kaip ten su tom aukletojom.. ir siaip kaip viskas.. g.gif
kysiu jokiu neprase, tik pareiskime temn reik parasyti kur dirbi.. tai pamazcius kur dirbu megino kita darzeli siulyti, bet pasakiau kad ne, noriu cia.. tai uztilo, dar kai pamate mano pavarde..  blush2.gif  iskart tokia maloni pasidare nu vien zo..  doh.gif  kaip supratau ji mano anytos biski bijo.. bet tai as irgi nepescia.. tai jei ka susipazins ir su manimi..  ph34r.gif nes as jau vaiko tikrai neleisiu skriausti.. o jei nores turet problemu.. tures..
todel papasakokit kaip ten kas.. nes pasiskaicius, nusiteikineju karingai..  doh.gif

Oho,bais cekava pasidare,kas cia per pavarde ir darbas,gal draugaujam doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif Ne,jei rimtai gali i az parasyt.
Gintaved noriu paklausti,mano dukra dabar eina i lopselinuku grupe-Zirniukai,o kaip jie vadinsis kitais metais,i kokia grupe perveda?Kaip ten aukletojos?Cia mum kaip ir patinka viskas,vaikas noriai eina,valgo gerai,pati ismoko,neseniai jiem daug geru kokybisku zaislu vedeja parupino,tai smagu ziuret i grupe atejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 04, 15:49)
Oho,bais cekava pasidare,kas cia per pavarde ir darbas,gal draugaujam doh.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif Ne,jei rimtai gali i az parasyt.
Gintaved noriu paklausti,mano dukra dabar eina i lopselinuku grupe-Zirniukai,o kaip jie vadinsis kitais metais,i kokia grupe perveda?Kaip ten aukletojos?Cia mum kaip ir patinka viskas,vaikas noriai eina,valgo gerai,pati ismoko,neseniai jiem daug geru kokybisku zaislu vedeja parupino,tai smagu ziuret i grupe atejus doh.gif

Maniškį pernai į antrą aukštą išsiuntė, kaip grupė vadinasi, tai net nežinau blush2.gif vis noriu pažiūrėt ir pamirštu doh.gif ojus turėtų pervesti į tą grupę kur dabar 5m. vaikai lanko, nes jei kitais metais eis į paruošiamąją grupę. Man atrodo, kad ten tokia tvarka ir bijau suklysti, bet man atrodo tokie yra kaimynai jūsų. Tai gal ten ir perves, nors man tai viena auklėtoja iš ten tai žiauriai nepatinka ir mano vaikas tragiškai jos nemėgo ,kai vasarą Vaidą pavadavo. Šiaip iš principo tai visa neblogos ten auklėtojos ir maistas normalus, o dar ir remontuotis pradėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 02 04, 15:05)
Maniškį pernai į antrą aukštą išsiuntė, kaip grupė vadinasi, tai net nežinau blush2.gif vis noriu pažiūrėt ir pamirštu doh.gif ojus turėtų pervesti į tą grupę kur dabar 5m. vaikai lanko, nes jei kitais metais eis į paruošiamąją grupę. Man atrodo, kad ten tokia tvarka ir bijau suklysti, bet man atrodo tokie yra kaimynai jūsų. Tai gal ten ir perves, nors man tai viena auklėtoja iš ten tai žiauriai nepatinka ir mano vaikas tragiškai jos nemėgo ,kai vasarą Vaidą pavadavo. Šiaip iš principo tai visa neblogos ten auklėtojos ir maistas normalus, o dar ir remontuotis pradėjo  thumbup.gif

Pala nesupratau,kokia paruosiamaja grupe,mum tik 2metai g.gif Mes siemet lopselinukai,ir idomu apie kokia Vaida sneki,turbut kur pas mus dabar,ji musu aukletoja,bet kartais iseina i kazkokia kita,ir ja pavaduoja Dalia,ji aisku gera,rami,bet man atrodo Vaida su savo tokiu harakteriu su jais geriau uzsiima ir soka jie ir piesia,ji pati tokia greita tai man atrodo ir grupei nuobodziaut vaikam ner kada,nors ji ir bjauroka,reksniuke,nu tikra aukletoja tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 04, 21:55)
Pala nesupratau,kokia paruosiamaja grupe,mum tik 2metai g.gif Mes siemet lopselinukai,ir idomu apie kokia Vaida sneki,turbut kur pas mus dabar,ji musu aukletoja,bet kartais iseina i kazkokia kita,ir ja pavaduoja Dalia,ji aisku gera,rami,bet man atrodo Vaida su savo tokiu harakteriu su jais geriau uzsiima ir soka jie ir piesia,ji pati tokia greita tai man atrodo ir grupei nuobodziaut vaikam ner kada,nors ji ir bjauroka,reksniuke,nu tikra aukletoja tokia doh.gif

Tai aš ir sakau, kad kai dičkiai išeis į paruošiamą grupę, tai jūs eisit į jų vietą. O Vaidai tik ir dirbt su tokiais mažiukais, nesuprantu iš kur pas ją tiek kantrybės, o ta Dalia tai kartais ir pas mus dirba, bet ji tokia labai lėta, kažkaip atrodo,kad nelabai jai įdomus tas darbas g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 02 04, 21:13)
Tai aš ir sakau, kad kai dičkiai išeis į paruošiamą grupę, tai jūs eisit į jų vietą. O Vaidai tik ir dirbt su tokiais mažiukais, nesuprantu iš kur pas ją tiek kantrybės, o ta Dalia tai kartais ir pas mus dirba, bet ji tokia labai lėta, kažkaip atrodo,kad nelabai jai įdomus tas darbas g.gif

ziuriu kad aukletojos darze visur dirba,ir pas jus viena ir kita ir pas mus.. doh.gif
Atsakyti
Tai ten kažkaip yra pagrindinė, o kita tai net nežinau kaip vadinas, dirba per kelias grupes, tai todėl toks tų antrųjų ir požiūris ir į vaikus ir į darbą, svarbu atidirbt tą dieną į nieką per daug nesigilinant, nes vistiek kitą dieną eis į kitą grupę doh.gif
Atsakyti