Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Rūta

Mes irgi i ta pacia ruta vaikstom. Rinkliavu per 2 metus nebuvo jokiu ir remti darzelio niekas neprase. Tik i metus 2 kartus reikejo atnest 1 buteli indu ploviklio, 1 poka tualetinio popieriaus ir dezinfekuojancio skyscio tualetui. Viskas.
Atsakyti
O idomu i sita darzeli ar sunku pakliuti, jei mes nepriklausome jam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2005 04 25, 12:32)
O idomu i sita darzeli ar sunku pakliuti, jei mes nepriklausome jam?  g.gif

Kai mes ten rasemes,tai sake,kad net nepriima prasymu is tu,kurie nepriklauso,nes ir priklausancius sunkiai sutalpina.Cia man taip tik sake,o kaip yra is tikruju tai sunku pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 04 23, 08:40)
Kainuoja berods 120lt, nežinau tiksliai nes moku pusę kainos.
Parama. Rugsėjo mėnesį nešiau žaislų, kas kiek gali duoda į grupės fondą. Nežinau ar man vienai, bet manęs niekad nieks nereketavo, dėjom pinigus geranoriškai. Kiek lankėm darželių su vyresnėle ir maže, niekad nesusidūriau su reketu, gal, kad žurnalistė  g.gif

Aciu mamulia rolleyes.gif
Ne man tai ir paciai butu malonu kazka duoti ir kazkuom padeti, tik as tai nemoku nieko dawinet blush2.gif nezinau man kazkaip nepatogu, net saldainiu dezes tai mano mama dawinejo gydytojams uz sawo anuke tongue.gif
Gal ka suiorganizuosim su teweliais wisais.
As dar tuo 2 proc. pagalwojau perwesiu, nekas ten aisku gausis, bet wis kapeika 4u.gif
Atsakyti
Nu kazkoks ABSURDAS doh.gif
Ka tik grizom is darzelio,tai naujienos tokios:
I abi lopselines grupes nepatenkam,nes i 2003 metu gimusiu vaikuciu grupe,patekt nera sansu(juk beveik visi gime anksciau uz mus), o i 2004 metu nepatenkam,nes tokios taisykles(priima,tik tu metu vaikus) doh.gif Tai iseina taip,kad tie,kurie gime veliau,ir veliau uzsirase patenka,o mes ne schmoll.gif Mazdaug-nelaiku vaikas gime blink.gif Butu bent trim savaitem veliau-jokiu problemu schmoll.gif Ka daryt cry.gif cry.gif cry.gif g.gif ?
Atsakyti
Labas Rasitux,

Jei tau sis darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta jie tawe priwalo priimti.
Ir siaip vedeja pasirode ne karve ir su ja pasnekejus manau priimtu, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bumbum @ 2005 06 10, 15:29)
Labas Rasitux,

Jei tau sis darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta jie tawe priwalo priimti.
Ir siaip vedeja pasirode ne karve ir su ja pasnekejus manau priimtu, sekmes 4u.gif

Tai tas ir yra,kad priklauso,o ir uzsirasem pries pusmeti... verysad.gif Nieko nesuprantu g.gif O kur parasyta,kad privalo,kaip man to issireikalaut g.gif ?
O ka reiskia "pasnekejus" g.gif ?Tai vakar ir snekejom,o gal cia reiskia kad kitaip "sneketi" reikia ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rasitux @ 2005 06 10, 14:32)
Tai tas ir yra,kad priklauso,o ir uzsirasem pries pusmeti... verysad.gif Nieko nesuprantu g.gif O kur parasyta,kad privalo,kaip man to issireikalaut g.gif ?
O ka reiskia "pasnekejus" g.gif ?Tai vakar ir snekejom,o gal cia reiskia kad kitaip "sneketi" reikia ax.gif ?

Na nzn. bet kad priwalo tai tikrai gal 118 skambint ir paprasyt tel. svietimo skyriaus ar dar kokio welnio, bet siaip tai girdejau, kad pora waiku atsisake, wiena nusprende newesti, nes pagalwojo, kad per maza, tai wietu tikrai turi buti siulau nueiti dar kart 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal isawo sawivaldybe paskambinti ir paklausti ar privalo priimti darzelis pagal gywenama wieta ar ne?
Atsakyti
nes kai as paskambinau i darza (salia namu) sako nera vietu, nuvedem i kita, paskui vienas pazistamas kuris dirba svietimo sistemoj sako negali nepriimti jeigu jums priklauso tas darzas pagal gyv

cia citata tau nukopijawau, tai speju kad tikrai tau priklauso, pasidomek Rasitux jei tikrai nori westi i darza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasitux @ 2005 04 08, 15:41)
Aišku,aš susivėlinau, užrašiau vaiką tik vasario pabaigoje.Kaip manai,ar yra šansų pakliūt bent iki rudens?Visi džiaugias,kad kyšių neima,o man dabar atrodo,jau geriau paimtų,bet bent jau žinočiau,kad vaikas paklius i darželį.dabar ta nežinomybė kamuoja doh.gif

Jau kad kyšius ima, tai 100 procentų... Vieta atsiranda tą pačią dieną, kai gauna kyšį verysad.gif . Faktas kaip blynas, mums irgi taip buvo...Tik kad serga vaikai tame darže, tai juodai. Gal čia nuo auklėtojos priklauso cry.gif ? paeina 3 dienas ir 2 savaites neina cry.gif . ir taip visus metus...
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif Butinai dar domesiuosi ta situacija,nes i darza turim patekt butinai.Reiks is pradziu pabandyt graziuoju.Uz savaites direktore lyg ir grizta is atostogu,tai eisim i musi doh.gif
Atsakyti