Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

advoco console.gif
dabar tik daug stiprybės ir kantrybės 4u.gif pamatysi, viskas praeina.. po pusmečio būsi kaip agurkėlis bigsmile.gif išgerk ko nors skanaus, pagulėk vonioje, paplepėk su mumis, pamatysi kaip palengvės 4u.gif

powerpuff, ačiū už eglutę, namai iš karto pasidarė jaukesni thumbup.gif

O aš gryžau namo ir tiesiai į vonią smile.gif Prisidegiau žvakių, prisipyliau vakar pirktų putų ir visą valandą pragulėjau ax.gif Jaučiuosi atsigavusi smile.gif
Dabar prisidegiojau visus namus žvakių, atsidariau vyno, sūris, alyvuogės, apelsinai ir nusprendžiau taip save palepinti biggrin.gif Jau nežinau ar šiandien bedirbsiu, nors žadėjau irnesakyk.gif
Papildyta:

Na, ką veikiat? ax.gif
Papildyta:
Ai beje, mergaitės, prisiminiau! Vakare, ypač tau tai aktualu laugh.gif
Tos žvakės-derežablės Maximoje dabar nukainuotos! Kainuoja nebe 60 lt, o 45 smile.gif Žinokit už tą gėrį 45 lt tikrai apsimoka mokėti, nes ir namai kvepia skaniai ir dega 78 val ir atrodo įspūdingai thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras Miargai 4u.gif perskaiciau praejusia tema, viena is musu nusivyliau juodai, aisku internetas yra internetas, bet net nekyla ranka kazka rasyt.....
Grizau is darbo, viskas ejosi puikiai.

Noriu kiekvienai kazka parasyt bet nekyla ranka net..

Advoco, dziaugiuosi kad grazia suknele nusipirkau, thumbup.gif o man kailinukus atveze siandien... beje ar ipratai prie linziu?? as jau 6 metai nesioju ir galvoju kad tai 8 pasaulio stebuklas....

Bjuti,ir kt.ar zinojot kad pacios graziausios moterys yra 30, galeciau daug rasyti nes visos drauges mano per 30 atrodo nuostabiai, protingos moterys.... smile.gif taip kad nzn, kam kalbet kam patylet...

Abzoryte labai grazus namuciai 4u.gif

Haneriete, laukiu atsakymo mirksiukas.gif

Populi,powerpuff...
Papildyta:
Pasipuosiau namus, ant langu uzkabinau lemputes, zvaigzde ir eglute, taip dziaugiuosi ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dolce, atsakymą gausi pirmadienį biggrin.gif
Džiaugiuosi, kad šventė buvo puiki mirksiukas.gif

O aš laukiu, kol mano brangenybė teiksis pareiti į kambarį, tada, jei užteks drąsos, pasakysiu, kad išsikraustau į kitą kambarį biggrin.gif
Žinau, kad neužteks, per daug man čia patogu... Bet būtų labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 18, 23:23)
perskaiciau praejusia tema, viena is musu nusivyliau juodai, aisku internetas yra internetas, bet net nekyla ranka kazka rasyt.....

Tai bene manim nusivlei? unsure.gif Niekis praeis tongue.gif
Ar vis dar nori mane pamatyt? laugh.gif
Atsakyti
Sweikos mergaites senos ir jaunos lotuliukas.gif

Rimtai DG,kazkaip net nejauku buvo cia lysti kai toks šššš...dejosi... schmoll.gif Gerai kad mergaites sugebejo siandien su sypsena i jos cirkus ziureti... tease.gif jau slykstuke kaip reta mega_shok.gif as net nezinau kaip ji bendravo anksciau,bet... doh.gif nu zodziu,juk apie NIEKA neverta kalbeti,ir tersti nauju kalediniu namuciu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 21:39)
Ai beje, mergaitės, prisiminiau! Vakare, ypač tau tai aktualu laugh.gif
Tos žvakės-derežablės Maximoje dabar nukainuotos! Kainuoja nebe 60 lt, o 45 smile.gif Žinokit už tą gėrį 45 lt tikrai apsimoka mokėti, nes ir namai kvepia skaniai ir dega 78 val ir atrodo įspūdingai  thumbup.gif

Kai buvau maximoj nepastebėjau, kitąkart specialiai paieškosiu smile.gif Kolkas nusipirkau tokių paprastų cilindrinių žvakių - geltoną, raudoną ir oranžinę ax.gif
Man liūdna einu miegot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 18, 23:01)

Rimtai DG,kazkaip net nejauku buvo cia lysti kai toks šššš...dejosi... schmoll.gif Gerai kad mergaites sugebejo siandien su sypsena i jos cirkus ziureti... tease.gif jau slykstuke kaip reta mega_shok.gif as net nezinau kaip ji bendravo anksciau,bet... doh.gif nu zodziu,juk apie NIEKA neverta kalbeti,ir tersti nauju kalediniu namuciu blush2.gif  smile.gif

Ale sake kad issinesdins,tai ne...atsivilko ir ora gadina karsta.gif hihihi.gif
Abzoryte kokios cia zvakes derezables?m? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 23:54)
Tai bene manim nusivlei? unsure.gif Niekis praeis tongue.gif
Ar vis dar nori mane pamatyt? laugh.gif

noriu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 18, 23:03)

Man liūdna einu miegot  4u.gif

O ko tu dabar liudziauji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2007 12 19, 00:01)
Gerai kad mergaites sugebejo siandien su sypsena i jos cirkus ziureti... tease.gif jau slykstuke kaip reta mega_shok.gif

O kas belieka? laugh.gif
Šlykštukė mano antras vardas biggrin.gif

QUOTE(Sellte @ 2007 12 19, 00:04)
Ale sake kad issinesdins,tai ne...atsivilko ir ora gadina karsta.gif  hihihi.gif

Oro gadinimas natūralus procesas... tongue.gif
Dar pabūsiu. Man čia taip miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 18 gruodžio 2007 - 23:11
QUOTE(Sellte @ 2007 12 19, 00:01)

Rimtai DG,kazkaip net nejauku buvo cia lysti kai toks šššš...dejosi... schmoll.gif Gerai kad mergaites sugebejo siandien su sypsena i jos cirkus ziureti... tease.gif jau slykstuke kaip reta mega_shok.gif as net nezinau kaip ji bendravo anksciau,bet... doh.gif nu zodziu,juk apie NIEKA neverta kalbeti,ir tersti nauju kalediniu namuciu blush2.gif  smile.gif

labas, nu jo toks jausmas kad GV zveriu pavirto.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 23:08)
Dar pabūsiu. Man čia taip miela wub.gif

Liuks smile.gif O aš maniau išsiregistruosi ir nespėsiu jau paklausti tavęs biggrin.gif
Žiek tai kaip su tuo vynu? laugh.gif Čia juk ne bobiškos nesąmonės, o lažybos laugh.gif
Atsakyti