Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 19, 00:09)
labas, nu jo toks jausmas kad GV zveriu pavirto.... lotuliukas.gif

Baik tu.. irnesakyk.gif
Ne apie mane tema.
Kaip Jums sekasi? Kaip vakarojat?
Pati buvau shopintis. Nusipirkau žieminius batus.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 23:14)
Nusipirkau žieminius batus.

Jėga! Net atsikvėpiau, pagaliau galėsiu burti daug sniego laugh.gif
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 19, 00:14]
Baik tu.. irnesakyk.gif
Ne apie mane tema.

Pakeitei nuomone kardinaliai apie save, zinai pasakysiu tau atvirai stabdyk tu gal siektiek, nes jau slykstu tavo postus skaityt, tau ka demesio mazai? ar cia butina kaip kokiai senai bobai visak viesint ir reikst savo nuomone, juk kazkodel visos SM tavo atzvilgiu tolerantiskos.Susimastyk
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 19, 00:12)
Liuks smile.gif O aš maniau išsiregistruosi ir nespėsiu jau paklausti tavęs biggrin.gif
Žiek tai kaip su tuo vynu? laugh.gif Čia juk ne bobiškos nesąmonės, o lažybos  laugh.gif

Neradau kur išregistruoja. Rimtai.
Vynas??? Galiu tau paštu pasiųsti, nes susitikt nelabai noriu.
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2007 12 18, 23:17)
Tiksliau būtų ne jaunoji, o visiškai žalia katastrofa hihihi.gif
Gegytės kuriami "grožiai"... Plačiau apie tai

Nesuprantau, kodėl čia tmūsų temą užteršei tais gremėzdiškais paveikslais blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 23:19)
Neradau kur išregistruoja. Rimtai.
Vynas??? Galiu tau paštu pasiųsti, nes susitikt nelabai noriu.

Tiek to paštu ne lygis irnesakyk.gif
Jei kada sugalvosi, aš mielai vyno išgerčiau drinks_cheers.gif
Man tai dzin čia tos visos moteriškos nesąmonės irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 19, 00:17)
Pakeitei nuomone kardinaliai apie save, zinai pasakysiu tau atvirai stabdyk tu gal siektiek, nes jau slykstu tavo postus skaityt, tau ka demesio mazai? ar cia butina kaip kokiai senai bobai visak viesint ir reikst savo nuomone, juk kazkodel visos SM tavo atzvilgiu tolerantiskos.Susimastyk

Nesikeikiu, grubiai nešneku.. atrodo nieko nepažeidžiu.. ax.gif Nuomonę reikšti forume galima. Šlykštu neskaityt. Niekas neverčia. Yra tokia ignoro funkcija. Viešint.. ką aš paviešinau ko kitos nežino??? Bjuti man truputį asmeniškų dalykų pasakė, bet niekada jų neviešinčiau. Tai jau žema būtų net man. Nededu nei vienos nuotraukėlės.. Tolerancija. Dėl to nepergyvenu. irnesakyk.gif
Atsakyti
Na va ziuriu musu daug jau prisirinko i naujus namus 4u.gif
Pirmiausia sveikinus visas su naujais pirkiniais
DG su kailinukais, GV su batais, Advoco su suknele, Vakare su zvakem, CrazySun su nauja sukuosena o Abzoryte su naujom vonios putom thumbup.gif
As siandien visa diena laksciau po parduotuves-ieskojau striukes bet neissirinkau nieko verysad.gif Bet nusipirkau muila ranku darbo is medaus ir avizu wub.gif
Kaip vakara leidziat?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 18, 23:25)
Bet nusipirkau muila ranku darbo is medaus ir avizu wub.gif

Vajeee koks skanumėlis thumbup.gif Sveikinu ir tave su nauju pirkiniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 23:22)
Nesuprantau, kodėl čia tmūsų temą užteršei tais gremėzdiškais paveikslais  blink.gif

Tam, kad matytumėt su kuo bendraujat wink.gif O ta mergiščia gal bent per vieną smegenų vingį susimąstys ką daro, aišku jeigu bent vieną tokį turi unsure.gif mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 23:25)
Bjuti man truputį asmeniškų dalykų pasakė, bet niekada jų neviešinčiau. Tai jau žema būtų net man. Nededu nei vienos nuotraukėlės.. Tolerancija. Dėl to nepergyvenu. irnesakyk.gif

Va dėl šito tai - RESPECT hi.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 19, 00:22)
Nesuprantau, kodėl čia tmūsų temą užteršei tais gremėzdiškais paveikslais  blink.gif
Tiek to paštu ne lygis irnesakyk.gif
Jei kada sugalvosi, aš mielai vyno išgerčiau  drinks_cheers.gif 
Man tai dzin čia tos visos moteriškos nesąmonės irnesakyk.gif

Dėl tų paveikslų nesuprantu ir aš. biggrin.gif Turit rankdarbių temelę ten kokybes ir nustatinėkit biggrin.gif Čia ne maksimos kokybės skyrius tongue.gif
Vyno.. esu baisulingai prieš gyvas internetines pažintis.., bet niekada nesakyk niekada.

Ok. Pasižadu nesakyt nei vieno grubaus žodžio ax.gif
Atsiprašau už netaktą.
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 19, 00:25]
Nesikeikiu, grubiai nešneku.. atrodo nieko nepažeidžiu.. ax.gif Nuomonę reikšti forume

Izeidineji.Nenorek, kad kazkas apie tavo smegenu vingrius pradetu kalbet.Kobra pavirtai mieloji feja...arba jau konkreciai galva susisuko nuo neturejimo ka veikt, susirask veiklos
Papildyta:
Jungiu kompa, nera nuotaikos.Labankt fainulkos bigsmile.gif

Iki rytojaus
Atsakyti