Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(Dovyyyle @ 2008 01 02, 16:34)
Oi, parišo fėjos tave, Saulute, parišo  laugh.gif  laugh.gif

nemanau smile.gif
aš apsidraudžiu, nes dar nebuvo egzaminų smile.gif
Atsakyti
Žiekit.. darbai baigias kokią 18. Kaune gausis būti iki 20 val. Pora valandų BO ir namo. Dvylikta vakare jau visos bus savo lovose..
Atsakyti
Nu va, iki ko nusigyvenom g.gif Temikė miršta... Kaži, reanimacija išgelbėtų? Nors, tiesą sakant, nebūtinai ji reikalinga. Gal gyvenimas tiesiog toks smile.gif

Saldžių, Fėjos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2008 01 02, 23:43)
Nu va, iki ko nusigyvenom  g.gif  Temikė miršta... Kaži, reanimacija išgelbėtų? Nors, tiesą sakant, nebūtinai ji reikalinga. Gal gyvenimas tiesiog toks smile.gif

Dėl manęs tai temikė gali mirti, bet šiaip tai gaila. Gerų įdėjų pilna. Naujokių mažai, senbuvės visos įsimylėję, viena kitą pažįsta, susitinka.. Po mano pasitaškymo kai kurios vengia pasisakyti.. Na, jei mirs tai laidosim.. ką bepadarysi. Tik žemė dabar įšalus, sunku bus duobę kasti. cry.gif
Atsakyti
panašu, kad sunku darosi suprast vienai kitą, kai pasikeičia asmeninė situacija rolleyes.gif nežinau ar teisingai mane suprasit.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 01 02, 23:48)
Dėl manęs tai temikė gali mirti, bet šiaip tai gaila. Gerų įdėjų pilna. Naujokių mažai, senbuvės visos įsimylėję, viena kitą pažįsta, susitinka.. Po mano pasitaškymo kai kurios vengia pasisakyti.. Na, jei mirs tai laidosim.. ką bepadarysi. Tik žemė dabar įšalus, sunku bus duobę kasti. cry.gif

Ir šiaip, gaila, tokioj jaunystėj.... tongue.gif Nesulaukusi 26-erių g.gif

O senbuvės nemanau, kad visos įsimylėję. Kad po tavęs vengia pasisakyti - tai faktas. Ale ką jau padarysi - prošloje vremia.
Galvoju, nebent bikiniu šou Viesului suvilioti įkvėptų kokios tai gyvybės. Bet nebūtinai. Numetė Viesulas idėją ir dingo tongue.gif
Mane nostalgija ko tai apėmė. Prisiminiau, kaip Abžoryte į Londoną lydėjom wub.gif Visai linksma buvo ax.gif
Atsakyti
Nieks cia mirt nesiruosia! Cia posventinis pridvesimas gal tik biggrin.gif Kas naujo pas jumi mergaites? GV kaip tavo kaciukas gyvena? Bjuti, kaip su viniu kaleju reikalai? Karnizas vis dar nepatrumpintas? lotuliukas.gif CrazySun kas pas tave naujo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 02 sausio 2008 - 23:05
Powerpuff, gal Tu ir teisi dėl švenčių bigsmile.gif bet jau ir prieš jas čia įdomumai prasidėjo smile.gif
GV, jei žinočiau priežastį, dėl ko taip elgeisi, būtų lengviau suprast bigsmile.gif bet nepaisant to, mes Tavęs čia laukiam, na, bent jau aš biggrin.gif

..o kas naujo..Nauji ir jubiliejinė tema tikriausiai ne tik simboliškai vyriško dėmesio į mano gyvenimą įpūtė.. ax.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais meeetais!!!!!!!! drinks_cheers.gif Viska skaitau viska seku,ale jegeliu pasakyti ka nors nera...bet vistiek mergaites,tegul ta ziurke nelaboji buna mielesne nei kiaule,nu mazu su visais ten surum burum nuvysim negerumus lotuliukas.gif

Na gerai gera.... ax.gif as cia visgi susigundziau del to bikini pasirodymo....labai noooooooooriu sudalyvauti,bet ne laimeti... user posted image bo kates maise nereikia ir man ph34r.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti