Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

QUOTE(*Drugelis @ 2008 01 02, 15:17)
Okai, psio, jau baigiau, jokių problemų, jų nebuvo ir dar nėra biggrin.gif

Kaip tau sekas kūdintis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kaip sekasi dirbti (kažkas ten užjautė... Tiesiai į dešimtuką doh.gif ).. Imituoju, kad dirbu ir tariuosi su savimi, kad nuo rytdienos TAI JAU TIKRAI blink.gif Dar bandau daryti iškrovos dieną, nes per naujaką maisto buvo gausiai blush2.gif Pikta į save žiūrėti veidridyje - net veidas kažkoks dėmėtas nuo tų visų šventimų, išsibalansavusios dienotvarkės, maisto ir tauriųjų gėrimų nerealių kiekių doh.gif doh.gif Šiandien savęs nemyliu schmoll.gif Ką nors reikia daryti, kad meilė sau atsirastų smile.gif Va, geriu kefyrą ir ignoruoju šakotį, kuris kaip koks priešas stovi ant stalo doh.gif Nu vsio, grožis tuoj pataps siaubu, jei ko nors nesims nedelsiant....
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2008 01 02, 15:17)

Dovyyle, tu man patį pirmą kartą kažkada irgi po mano verkšlenimų spyrei tiesiai į uodegą, ačiū tau už tai, man tik tai ir padeda.
Okai, psio, jau baigiau, jokių problemų, jų nebuvo ir dar nėra biggrin.gif

Baik tu irnesakyk.gif aš gi kažkurioje dalyje Ksena pavadinta buvau hihihi.gif reiks varyti man kokį karate mokintis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 01 02, 14:22)
Kaip tau sekas kūdintis? mirksiukas.gif

Nežinau, tiksliau buvau pamiršus kad reikia biggrin.gif Šian pastebėjau kad diržas per laisvas ties ta vieta, kur paprastai segu. Tai man regis visai neblogai sekasi biggrin.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2008 01 02, 14:53)
Baik tu  irnesakyk.gif  aš gi kažkurioje dalyje Ksena pavadinta buvau  hihihi.gif reiks varyti man kokį karate mokintis  hihihi.gif

A jo, tiksliai, ypač tą prijomą kur kraujotaką sustabo įvaldyk gun_smilie.gif

Žiekit, mergos, o kaip mūsų meetas Kaune? Idėja mirė ir palaidota ar dar gyva? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 02 sausio 2008 - 14:59
QUOTE(*Drugelis @ 2008 01 02, 15:58)
Žiekit, mergos, o kaip mūsų meetas Kaune? Idėja mirė ir palaidota ar dar gyva? biggrin.gif

darom ne 5dienį tik lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2008 01 02, 15:03)
darom ne 5dienį tik  lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Man irgi 5tadienį posėdis, bet tai o po darbo? Į pasimatymą, Saulute, šiauši? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2008 01 02, 16:08)
Man irgi 5tadienį posėdis, bet tai o po darbo? Į pasimatymą, Saulute, šiauši?  bigsmile.gif

pasimatymai kitai dienai blush2.gif

man sesija..ir tiek 11, tiek 18 dienom egzaminai iki vėėėėlaus vakaro... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2008 01 02, 15:12)
man sesija..ir tiek 11, tiek 18 dienom egzaminai iki vėėėėlaus vakaro...  unsure.gif

Bet negali gi būti labai vėėėėėėlus vakaras. Na, 21 vėliausiai, jei sakysi kad dar vėliau, meluosi biggrin.gif Man irgi sesija, bet max iki 9 vakaro būna dalykai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2008 01 02, 16:17)
Bet negali gi būti labai vėėėėėėlus vakaras. Na, 21 vėliausiai, jei sakysi kad dar vėliau, meluosi biggrin.gif Man irgi sesija, bet max iki 9 vakaro būna dalykai  biggrin.gif

hm..bijau kažką pasakyt, bet prasidės tik 19.15..o iškart taisys ir su kiekvienu aptarinės.. g.gif
meluot nemoku tongue.gif bet ir nežinau ar spėčiau rolleyes.gif

bet aš gal kaip nors pasiderinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 02 sausio 2008 - 15:23
QUOTE(CrazySun @ 2008 01 02, 16:22)
hm..bijau kažką pasakyt, bet prasidės tik 19.15..o iškart taisys ir su kiekvienu aptarinės..  g.gif

Į mytą neisiu, bet esu tikra.. kad tikrai ilgiau devynių jokios paskaitos, atsiskaitymai nevyksta.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2008 01 02, 16:29)
Į mytą neisiu, bet esu tikra.. kad tikrai ilgiau devynių jokios paskaitos, atsiskaitymai nevyksta.

tikiuos, ir aš kad ilgiau nevyksta biggrin.gif bet paskaitos iki 10 porąkart buvo smile.gif

bet kokiu atveju, aš tik savo nuomonę pasakau ir manau, kad gal 6dienį visom būtų geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 02 sausio 2008 - 15:34
Oi, parišo fėjos tave, Saulute, parišo laugh.gif laugh.gif
Atsakyti