Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXV dalis]

Labas smile.gif
Labai gražus Grožio sveikinimas, nėra ką čia daugiau pridurti... smile.gif
Naujus sutikau paprastai, linksma kompanija, alkoholis, šokiai smile.gif
Šiandien turėjo būti pasibaigusių švenčių depresija, bet su ta pačia linksma kompanija pasistatėm kaljaną, sugulėm ant visokiausių pagalvėlių ir minkštų kilimų ir visą vakarą žiūrėjom per tv šventinius rusiškus koncertus.
Tai buvo pati geriausia naujųjų pradžia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2008 01 02, 01:02)
Mama mokė, kalbėti tiesą Tiesą ir tik TIESĄ  biggrin.gif Tai teko iškloti Viesului visą teisybę  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
O jei rimtai kaip šifruojasi to bariuko pavadinimas???

Papildyta:
QUOTE(Viesulas @ 2008 01 02, 00:44)
Jeigu negaila, prisistatykite su metais, kuriai kiek, ir kiek metu vyras jums butu idialaus amziaus? Nezinau kuria cia mergint, ir  laiko nemegstu svaistyt.

mega_shok.gif lotuliukas.gif mega_shok.gif
Vos nuo kėdės nenuvirtau pamačius..
Man negaila. Man liepos mėnesį bus 25 (Viesule, ruošk ta proga present'ą nesvarbu ar išsirinksi mane ar nea..vistiek negražu pamiršti draugės gimtadienio).
Ieško vyro.. amžiaus mąstelis. Nesvarbu iš dalies. Bet jei sakai tai nuo 21-34 metų.
blink.gif

p.s. Nu ką mergiotės. Mūsų temos vyras pasakė, jog nori rinktis iš mūsų vieną. Kadangi jis čia vienas su kelnėm (panašiai kaip gaidys vištidėje) turim jo klausytis. Visos šokom į kostiumus darysim konkursą Miss Viesulienė lotuliukas.gif
Pirmiausia visos pateikiam CV detalų, paskui Viesulas atsirinks penkias, kurias norės matyti su tautiniu kostiumu... tada jau liks trys laimingosios, kurios vilkėdamos bikinį turės pristatyti savo firminį patiekalą laugh.gif
Atsakyti
BO= bernu okupavimas, vos nuo kedes nenuvirtau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kazkada kai kaune buvau ir praejau pro BO, pamaniau kad apskritai nebedirba, tai labai liudna pasidare, nes pirmi mano tusai ten prasidejo, tokia nostalgija islikus... 4u.gif

O siaip jusu temele skaitau jau kuris laikas, kazkaip ne taip vienisa ant sirdies palieka, kad ne man vienai su meilem nesiseka.. blush2.gif

Einu issirasysiu ant auksinio popieriaus punktus is pirmo puslapio, pasikabinsiu virs monitoriaus, kad greiciau i galva ilistu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

reikėjo dienos, kad patekėčiau, bet šiandien jau šviečiu..matot, ane? biggrin.gif

visas su lauktais ir pagaliau sulauktais smile.gif

o aš prisisvajojau ir..Naujieji buvo tikrai ne šiaip, bet ypatingi smile.gif buvo labai smagių ir tiesiogine to žodžio prasme nerealių akimirkų..kaip per filmą - sutikom Nykštukę su žibintu ir šuniuku - gavom dovanų bigsmile.gif jaučiaus kaip filme.. wub.gif tikiu, kad tai Naujiems metams suteiks beprotiško žavesio wub.gif
žodžiu, esu kaip 9 danguj lotuliukas.gif matos, ane? lotuliukas.gif

P.S. užjaučiu šiandien dirbančias.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2008 01 02, 13:08)
P.S. užjaučiu šiandien dirbančias.. doh.gif

Ačiū.... biggrin.gif

Su naujais, merdžinos 4u.gif

Hm, o aš pasimetus, paskambino tėvas, ir taip nei į tvorą, nei į mietą, klausia, kaip man su mano diedu sekasi. Nu, normaliai sekasi. Tai jis sako "Tu tik nesileisk išnaudojama, pati esi stipri". Nustebau. Pirma, niekad su tėvu nesu kalbėjus apie tokius dalykus, antra, nesupratau iš kur tos susirūpinimas, kame šaknys unsure.gif Ką daryt? Jei jau tėvas kažką sako, tai vadinasi aš gal nepastebiu grėsmės?
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2008 01 02, 14:26)
Ačiū....  biggrin.gif

Su naujais, merdžinos  4u.gif

Hm, o aš pasimetus, paskambino tėvas, ir taip nei į tvorą, nei į mietą, klausia, kaip man su mano diedu sekasi. Nu, normaliai sekasi. Tai jis sako "Tu tik nesileisk išnaudojama, pati esi stipri". Nustebau. Pirma, niekad su tėvu nesu kalbėjus apie tokius dalykus, antra, nesupratau iš kur tos susirūpinimas, kame šaknys  unsure.gif Ką daryt? Jei jau tėvas kažką sako, tai vadinasi aš gal nepastebiu grėsmės?

prašom biggrin.gif

gal tėtis tiesiog susirūpino ir nori tik geriausio Tau.. labai šilti jo žodžiai smile.gif
juk nėra jokios grėsmės,ane?
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2008 01 02, 13:29)
gal tėtis tiesiog susirūpino ir nori tik geriausio Tau.. labai šilti jo žodžiai smile.gif
juk nėra jokios grėsmės,ane?

Hm, na, kai jis man tai sakė, jo žodžiai nepasirodė man šilti. Nežinau. Argumentai - jis tau telefono planą pakeitė, mašinos siurbti nepadėjo, dar kažką... Na, planą pakeitė manęs atsiklausęs į gerokai pigesnį, o mašinos siurbti nepadėjo nes nesugalvojo kuo padėti. Aš jam irgi nepadėjau kai jis siurbė savąją. Tai čia grėsmė? Vat kai pasakė, ir pradėjau galvoti.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2008 01 02, 14:45)
Vat kai pasakė, ir pradėjau galvoti....  unsure.gif

Tu daugiau dar pagalvok - tada tikrai rasi prie ko prikibti fool.gif .............
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2008 01 02, 14:45)
Hm, na, kai jis man tai sakė, jo žodžiai nepasirodė man šilti. Nežinau. Argumentai - jis tau telefono planą pakeitė, mašinos siurbti nepadėjo, dar kažką... Na, planą pakeitė manęs atsiklausęs į gerokai pigesnį, o mašinos siurbti nepadėjo nes nesugalvojo kuo padėti. Aš jam irgi nepadėjau kai jis siurbė savąją. Tai čia grėsmė? Vat kai pasakė, ir pradėjau galvoti....  unsure.gif

hm..tėtis nori gero vyro Tau smile.gif
sorry, kad sulyginsiu su savim šitą situaciją, bet.. blush2.gif mano tėvai niekad "nesikišo" ir mes ta tema niekad nekalbėjom, kol pirmąkart stipriai nenudegiau.. nežinau Taviškių, bet manieji dabar daug atsargesni ir priekabesni nei aš pati.. gal jie taip saugo..
gal ką supratai biggrin.gif šiaip mano pamąstymas čia..
bet aš tikiuos, kad viskas tarp jūsų o.k. ir jokių grėsmių.. bigsmile.gif
svarbiausia, kaip pati jauti.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2008 01 02, 13:52)
Tu daugiau dar pagalvok - tada tikrai rasi prie ko prikibti  fool.gif .............

Tai jau tikrai bash.gif
Drugeli, baik kelt marazmus!
Atsakyti
juk visos mes tokios.. kaip galim be pamąstymų.. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Crazy Sun smile.gif Na, aš irgi galvoju, kad tėvams keista matyti kaip čia aš dabar su diedu, ir saugo, na, kažkaip suprantama..

Dovyyle, tu man patį pirmą kartą kažkada irgi po mano verkšlenimų spyrei tiesiai į uodegą, ačiū tau už tai, man tik tai ir padeda.
Okai, psio, jau baigiau, jokių problemų, jų nebuvo ir dar nėra biggrin.gif
Atsakyti