Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

o sakykit, pokalbiui su vedeja reikia is anksto uzsirasyti paskambinus telefonu, ar galima te eiti bet kada?aciu.
Atsakyti
manau, bet kada. as, pvz., vakar buvau nusliauzusi. nu nesake, kad nelaiku atejau tongue.gif
nebent atejusi nerastum jos
Atsakyti
Na ant jos kabineto yra darbo valandos, yra diena savaitėje, kai ji budi iki darželio dienos pabaigos. Tartis nesitardavau, eidavau ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 08 09, 17:34)
sake, eileje 50 blink.gif  lotuliukas.gif . tikekimes visu nepriims. ne o jeigu rimtai tai matyt po 10-o, jau kas papiragina tas ir patenka tongue.gif .
o dar rimciau, labai aciu uz issamius atsakymus. Cia aisku labai gerai butu klausineti, bet as tokia nekalbi ir zodzio ieskau kiseneje ax.gif . tikiuosi atrasiu kalbos ir siaip bendra kalba su aukletojomis.
na o jei tarp musu. Ar aukletojas pamalonindavote asmeniskai? galit az rasyti.

sveikos
As dabar nelabai suprantu, vedeja sake kad iš viso piims tik 15, sake bus viena grupe, ar kam nors is jusu sake kad bus daugiau grupiu, nes irgi labai keista pasirode, kad daug norinciu ir tik viena grupe? Ar jau kuriai nors patvirtino kad priima? Man jau darosi neramu, pagal vieta priklauso, bet sako ateit rugsejo pradzioj ir ziuresim....
Atsakyti
QUOTE(daiva999 @ 2007 08 24, 12:20)
sveikos
As dabar nelabai suprantu, vedeja sake kad iš viso piims tik 15, sake bus viena grupe, ar kam nors is jusu sake kad bus daugiau grupiu, nes irgi labai keista pasirode, kad daug norinciu ir tik viena grupe? Ar jau kuriai nors patvirtino kad priima? Man jau darosi neramu, pagal vieta priklauso, bet sako ateit rugsejo pradzioj ir ziuresim....

Mes kai užsirašinėjo pavasarį vedėja sakė, kad problemų su priėmimu nebūna, gal reikia nueiti is anksto ir paklausti. Ar jau nunešėte sveikatos pažymą, kokių dar dokumentų reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva999 @ 2007 08 24, 12:20)
sveikos

nba pas mus siek tiek kitas atvejis. maniskis lopselinukas 2006 m gimimo. tai lopselinukus visus nuo nauju grupiu planuoja. o jei jus jau i darzeli ruosiates eiti, tai gal tik viena naujai formuojama grupe ir yra nes kitos jau ateis is lopseliu, mano supratimu.

nunesti reikia sveikatos pazyma ir gimimo liudijimo kopija. sake, geriau nesti jau tada kai vaikas pradeda lankyti darzeli, nes atseit ji galioja tik tris dienas ir per jas vaikas turi pradet jau eiti i darza. as buvau tokia spartuole ir nunesiau, tai vedeja man tokia nesamone paaiskino, bet pazyma paeme su salyga, kad jei iki rugsejo pirmos maniskis susirgs tada atnesim kita
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 08 24, 12:44)

nba pas mus siek tiek kitas atvejis. maniskis lopselinukas 2006 m gimimo. tai lopselinukus visus nuo nauju grupiu planuoja. o jei jus jau i darzeli ruosiates eiti, tai gal tik viena naujai formuojama grupe ir yra nes kitos jau ateis is lopseliu, mano supratimu.

nunesti reikia sveikatos pazyma ir gimimo liudijimo kopija.  sake, geriau nesti jau tada kai vaikas pradeda lankyti darzeli, nes atseit ji galioja tik tris dienas ir per jas vaikas turi pradet jau eiti i darza. as buvau tokia spartuole ir nunesiau, tai vedeja man tokia nesamone paaiskino, bet pazyma paeme su salyga, kad jei iki rugsejo pirmos maniskis susirgs tada atnesim kita

As ne taip parasiau smile.gif maniskis irgi lopselinukas, o ne darzelinukas smile.gif 2005 gimimo. Ar priėmė jus?
Atsakyti
na bet vis tiek vos ne visais metais vyresnis. tai kitoje grupeje. mus tai prieme. pratinames dabar. sia savaite einam be miego dar. bet buna normaliai, problemu is to nedaro, jau ir vakar ir siandien buvau palikusi porai valandu.
Atsakyti
SVEIKUTES,mes ir lankom si darzeli"katineliu"grupe,mums ten labai gerai thumbup.gif.Pradejom lankyti kai sunyciui buvo1m.5men., pradzioje lankem po kelias valandeles kartu, veliau likdavo 1-2val.vienas...o dabar jau visai gerai,nors kartais ryte buna dar asareliu.mes net ta bjauru vasaros laika kai sujungtos grupes praejome,maniau bus blogai,pasirodo visai nieko.... ax.gif .Musu grupes aukletojos thumbup.gif thumbup.gif Rita ir Irena auklyte-Vanda labai mielos,bendraujancios... clap.gif
Atsakyti
Sveiki, o mes lankom sraigyčių grupę.
Nuo pavasario pradėjom lankyti darželį ir jau pažįstam auklėtojas Jaininą, Almą, Nijolę, Stasę. Apie visas auklėtojas galime atsiliepti tik pačiais geriausiais ir šilčiausiais žodžiais. Tikrai rūpinasi, supranta ir pastebi kiekvieną vaikutįsmile.gif
Ir visas darželio personalas labai stengiasi dėl vaikučių. Pavyzdžiui praeitą savaitę buvo atvykę aktoriai ir rodė spektakliuką "Katinėlis ir šuniukas".
Be to, maniškė kiekvieną dieną grįžta namo su piešiniu, medžių lapeliais kasdien. Tikrai vaikai ten nenuobodžiauja:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chicony: 17 rugsėjo 2007 - 20:29
ir mes lankome si darzeli, kad tik ligos nepultu...nes savaite pavaiksciojo, ir laringitas.

o siaip nieko blogo negaliu pasakyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 09 05, 14:03)
na bet vis tiek vos ne visais metais vyresnis. tai kitoje grupeje. mus tai prieme. pratinames dabar. sia savaite einam be miego dar. bet buna normaliai, problemu is to nedaro, jau ir vakar ir siandien buvau palikusi porai valandu.

o jus senai uzsiraret i si darzeli.mes dar nebuvom, neuzsirasinejo, tai nezinau ar mus cia priims kitam rudeniui,tada mums bus 2m9men.
o gal mes jau pavelavom g.gif
Atsakyti