Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

QUOTE(Chicony @ 2007 09 17, 21:28)
Sveiki, o mes lankom sraigyčių grupę.
Nuo pavasario pradėjom lankyti darželį ir jau pažįstam auklėtojas Jaininą, Almą, Nijolę, Stasę. Apie visas auklėtojas galime atsiliepti tik pačiais geriausiais ir šilčiausiais žodžiais. Tikrai rūpinasi, supranta ir pastebi kiekvieną vaikutįsmile.gif
Ir visas darželio personalas labai stengiasi dėl vaikučių. Pavyzdžiui praeitą savaitę buvo atvykę aktoriai ir rodė spektakliuką "Katinėlis ir šuniukas".
Be to, maniškė kiekvieną dieną grįžta namo su piešiniu, medžių lapeliais kasdien. Tikrai vaikai ten nenuobodžiauja:)

Mano mažoji Akvilė irgi lanko "Sraigiukų" grupę, perkėlė iš "Nykštukų".
Labai gaila, kad auklėtoja Janina išėjo iš darželio. Mažei ir man ji labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 25, 16:16)
Labai gaila, kad auklėtoja Janina išėjo iš darželio. Mažei ir man ji labai patiko.

Mano vaikas lanko nykštukų grupę, bet ten dirba auklėtoja Janina. Ar jus ne apie ja kalbat?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva999 @ 2007 09 28, 13:50)
Mano vaikas lanko nykštukų grupę, bet ten dirba auklėtoja Janina. Ar jus ne apie ja kalbat?? g.gif

Tai gal auklėtoja Janina pasiliko su mažesniais. Nes mūsiškiai dabar perėjo į sraigytes ir su Stase bendrauja. Ji dabar viena dirba, nėra antros auklėtojos šioje grupėje.
Neverk mama, tai pasirodo mūsų vaikai į vieną grupę keliauja biggrin.gif Maniškė tai Gustė. Ji labai didžiuojasi būdama sraigytė. O ant spintelės durų prisegė jai baravyką, tai dabar mažoji save sraige-baravyku vadina:)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 25, 16:16)

jus lankėt nykštukų grupę, norėjau paklaust taves atsiliepimu apie ta kita aukletoja, nes man jinai labai nepatinka
Atsakyti
QUOTE(daiva999 @ 2007 10 11, 10:01)
jus lankėt nykštukų grupę, norėjau paklaust taves atsiliepimu apie ta kita aukletoja, nes man jinai labai nepatinka

Nepatiko ir man. Negaliu paaiškinti, kodėl. Mažei nepatiko.
O Janina išėjo... verysad.gif Tokia organizuota auklėtoja buvo.
Tiesą pasakius, chicony, man ir šita auklėtoja kažko ne prie dūšios. Negalėčiau pateikt kažkokių racionalių paaiškinimų. Bet mažei gerai. Tai kol kas ramu.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 10 11, 22:12)
Nepatiko ir man. Negaliu paaiškinti, kodėl. Mažei nepatiko.
O Janina išėjo...  verysad.gif Tokia organizuota auklėtoja buvo.
Tiesą pasakius, chicony, man ir šita auklėtoja kažko ne prie dūšios. Negalėčiau pateikt kažkokių racionalių paaiškinimų. Bet mažei gerai. Tai kol kas ramu.

________

Mano dukrai tai Stasė labai patinka. Kažkaip supranta auklėtoja jos norus, išgyvenimus, emocijas... O man tai pačiai sunku ką pasakyti, nes gana subjektyviai ir skubotai kartais galime padaryti išvadas. Man kaip tik Janina nelabai patiko. Ai, bet manau, kad geriausias faktorius-vaikai. smile.gif Jei jiems gerai, viskas - ok.
Tai Alma nepatiko jums?
Stasė dabar serga, pavaduoja Nijolė...
O Gustė dažnai apie Akvilę šneka:)
Atsakyti
norejau paklausti o kaip pas jus su aukletoju gimadieniais???ar sveikinat?jei taip tai kaip tai organizuojat ir ka perkat dovanu??? 4u.gif
Atsakyti
as kazkaip net nzn kada aukletojos gimtadienis. g.gif
Atsakyti
man pavyko suzinoti,tai idomu ar kitose grupese sveikinamos aukletojos ar ne???? 4u.gif g.gif

kokia grupe lankot???gal pavyktu suzinoti jusu aukletoju gimtadienius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 03 lapkričio 2007 - 11:37
mes pingvinu
Atsakyti
Pabandyčiau sužinot mirksiukas.gif , būtų lengviau jei parašytum auklėtojų vardus.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 11 07, 22:48)
Pabandyčiau sužinot  mirksiukas.gif , būtų lengviau jei parašytum auklėtojų vardus.

Tikra saunuole,visur suspeji thumbup.gif ,jei gali paklausk:ka dazniausiai dovanoja,kokiomis dovanomis noretu aukletojos buti nustebintos???
us didelis ACIU rolleyes.gif
Atsakyti