Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

Pabandysiu sužinot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kilo klausymas ka pirksit vaikams kaledoms,darzelyje,ar visiems vienodas dovaneles,ar kiekvienas atskirai????Ar perkate aukletojoms kaledu dovanas??? g.gif Jei taip tai ka??? smile.gif
Atsakyti
Man irgi parūpo, kada sraigyčių grupės auklėtojos Stasės gimtadienis...smile.gif Gal kas žinot?smile.gif
Kalėdoms tai sveikinsim auklėtoją ir šeimininkėlę visi tėvai kartu. Surinkome nuo visų grupės tėvelių pinigus, o tėvų komiteto nariai nuspręs ką geriau nupirkti ir paruoš dovanas.
Atsakyti
QUOTE(Chicony @ 2007 12 02, 16:37)
Man irgi parūpo, kada sraigyčių grupės auklėtojos Stasės gimtadienis...smile.gif Gal kas žinot?smile.gif
Kalėdoms tai sveikinsim auklėtoją ir šeimininkėlę visi tėvai kartu. Surinkome nuo visų grupės tėvelių pinigus, o tėvų komiteto nariai nuspręs ką geriau nupirkti ir paruoš dovanas.

Pasistengsiu sužinot.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 12 03, 20:29)
Pasistengsiu sužinot.

būtume labai dėkingi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kada direktores priemimo valandos g.gif
Pries kiek laiko su ja reikia tartis, norint pradeti lankyti darzeli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2007 12 18, 15:06)
Gal kas zinote, kada direktores priemimo valandos  g.gif

Mane irgi tie klausimai domina ax.gif
Bandysim ir mes laime į šitą darželį užsirašyt, gal priims nuo pavasario ax.gif kažin ar yra laisvų vietų, kas situaciją žino g.gif
Dar į VIEVERSĮ bandysim, kažin kuris daržas geresnis g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZANUSSI: 21 gruodžio 2007 - 10:43
Aš pati buvau šiame darželyje pas auklėtoją Nijolę 4u.gif Labai gera auklėtoja ax.gif Griežta, bet teisinga ir gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2007 12 18, 16:06)
Gal kas zinote, kada direktores priemimo valandos  g.gif

Priemimo valandu nezinau,mes kazkaip pataikem laiku thumbup.gif ir radom ja.Uzsirasem pries 9men.pradejom lankyti pavasari,o siaip naujos grupes formuojamos rugsejui.Mano manimu geriau pradeti leisti ne rugseji,nes tada pagrinde visi vaikai naujokai,labai sunku vaikuciams.geriau kai tik vienas ar du naujokai tai tada aukletojos gali daugiau skirti demesio jiems smile.gif
Atsakyti
sveikutes,

pradedu nusivilti situo darzeliu. issiaiskinau, kada lankymo valandos, netgi skambinau direktorei telefonu pries naujus ir ji pasake ateik priemimo val is karto po nauju ir galesim pakalbeti... ir ka... nueinu, durys uzrakintos, niekas nezino kur ji... sako turbut jau nebus siandien... nei jokio rastelio, nei nieko... kazkaip nemaloniai nuteikia... radau jos mobilu skelbimu lentoje.... skambinu, jai pasakyti, kad laukiu jos uz duru, pasakiau kad del vaiko priemimo i darzeli, ji pasake, kad gali nelaukti vietu 2006 metu vaikams nera........ susinervinau juodai... vistiek dar eisiu kalbetis... g.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
Aš irgi prieš kelias dienas skambinau... iš pradžiu žadėjo priimti pasikalbėti, po to pasakė, kad jei norim nuo pavasario lankyt, kad net neverta važiuot unsure.gif sake nebent nuo kitu metu užrašytų, eilės didelės doh.gif
Šiaip maloni moteris pasirodė rolleyes.gif
nu ka, nu ka, kitur belsimes, gal atvers kas nors duris laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZANUSSI @ 2008 01 11, 13:26)
Aš irgi prieš kelias dienas skambinau... iš pradžiu žadėjo priimti pasikalbėti, po to pasakė, kad jei norim nuo pavasario lankyt, kad net neverta važiuot  unsure.gif sake nebent nuo kitu metu užrašytų, eilės didelės  doh.gif
Šiaip maloni moteris pasirodė  rolleyes.gif
nu ka, nu ka, kitur belsimes, gal atvers kas nors duris  laugh.gif

reikia ten pastoviai vaiksciot ir gaudyt direktore. nors musu brolis lanke, o as mazaja buvau uzrasius daugiau nei pries metus, vis tiek pastoviai vaiksciojau, kol prieme. tai nera, tai priimti negali, nes grupes jau suformuotos, nors vaikas uzrasytas buvo daug anksciau. taip ir neaisku kokiu principu vadovaujasi. zodziu reikia apsiginkluoti kantrybe ir pavaikscioti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ramunek @ 2008 01 13, 19:23)
reikia ten pastoviai vaiksciot ir gaudyt direktore. nors musu brolis lanke, o as mazaja buvau uzrasius daugiau nei pries metus, vis tiek pastoviai vaiksciojau, kol prieme. tai nera, tai priimti negali, nes grupes jau suformuotos, nors vaikas uzrasytas buvo daug anksciau. taip ir neaisku kokiu principu vadovaujasi. zodziu reikia apsiginkluoti kantrybe ir pavaikscioti verysad.gif

direktore maloni, bet daznai uzmirsta ka sako, zodziu paplaukiojanti
Atsakyti