Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

Mes pries menesi pradejom lankyti si darzeli. Dabar mums 2 metukai, viskas man ten patinka, ir miega jie lovytese. Tik, kad va mes pavaiksciojom nepilna savaite, o dabar 3 savaites sirgom verysad.gif nu, bet dabar jau sveikos esam, ir nuo kitos savaites vel grisim. Siaip man ten patiko, viskas ciki atrodo!
Gal cia dar yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko pingvinuku grupe? smile.gif
Papildyta:
O pazyma mums galiojo 3 dienas
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2008 06 21, 00:21)
Mes pries menesi pradejom lankyti si darzeli. Dabar mums 2 metukai, viskas man ten patinka, ir miega jie lovytese. Tik, kad va mes pavaiksciojom nepilna savaite, o dabar 3 savaites sirgom verysad.gif  nu, bet dabar jau sveikos esam, ir nuo kitos savaites vel grisim. Siaip man ten patiko, viskas ciki atrodo!
Gal cia dar yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko pingvinuku grupe? smile.gif
Papildyta:
O pazyma mums galiojo 3 dienas

taip, mes lankom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2008 06 21, 15:08)

taip, mes lankom 4u.gif

ir mes lankom ax.gif
Atsakyti
o mes vel sergam verysad.gif sirgom vis verysad.gif a menesi, dabar savaite pavaiksciojom ir vel sergam verysad.gif tikiuosi kita savaite vel galesim eiti.
Ir gerai, kad grizo musu aukletoja, tai lengviau bus mano mazutei vel priprast smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
o kokie jusu vaikuciu vardai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2008 07 09, 14:57)
o mes vel sergam verysad.gif  sirgom vis verysad.gif a menesi, dabar savaite pavaiksciojom ir vel sergam verysad.gif  tikiuosi kita savaite vel galesim eiti.
Ir gerai, kad grizo musu aukletoja, tai lengviau bus mano mazutei vel priprast smile.gif  smile.gif  smile.gif
Papildyta:
o kokie jusu vaikuciu vardai? smile.gif

o kuom jus sirgote? beje musu aukletoja bus tik iki rugpjucio men. rugpjuti ji atostogaus ir bus dar blogiau, nes grupes bus sujungtos ir dar aukletoja kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2008 07 10, 13:40)
o kuom jus sirgote? beje musu aukletoja bus tik iki rugpjucio men. rugpjuti ji atostogaus ir bus dar blogiau, nes grupes bus sujungtos ir dar aukletoja kita  g.gif

mums buvo bakterija kazkokia, po to stomatitas, po to vel virusiukas ir taip visa menesi. O dabar vel sloga, temperatura buvo. Nu tikiuosi pirmadieni jau galesim i darzeli eiti.
Kad aukletoja atostogaus zinau. Blogai, nes mes kai neseniai pradejom vaikscioto tai jinai ir taip mazule rytais nenori pasilikti, o dabar kita bus tai isvis. Kai birzeli buvo kita tai mes prasirgom. O dabar idomu irgi ta bus kuri buvo birzeli ar ne?greiciau baigtusi tos visos atostogos, tai butu vaikuciai ramiai savo grupese su savo aukletojom.
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2008 07 10, 20:03)
mums buvo bakterija kazkokia, po to stomatitas, po to vel virusiukas ir taip visa menesi. O dabar vel sloga, temperatura buvo. Nu tikiuosi pirmadieni jau galesim i darzeli eiti.
Kad aukletoja atostogaus zinau. Blogai, nes mes kai neseniai pradejom vaikscioto tai jinai ir taip mazule rytais nenori pasilikti, o dabar kita bus tai isvis. Kai birzeli buvo kita tai mes prasirgom. O dabar idomu irgi ta bus kuri buvo birzeli ar ne?greiciau baigtusi tos visos atostogos, tai butu vaikuciai ramiai savo grupese su savo aukletojom.

manau, kad rugpjuti bus dar kita aukletoja ir rugpjutis bus turbut pats sunkiausias menuo... o stomatitu mes dar nesirgome, tai kazkaip baisu ir leisti, kad nesusirgtu... g.gif , nes planuojam vaz iuoti atostogauti... tai jei susirgtu butu blogai.schmoll.gif
Atsakyti
nu siaip stomatitas bjauri liga, vaikai ir valgyt net buna negali nuo tu spuogu burnytej, bet mums buvo tokia lengva forma, pora zaizdeliu burnoj, tik, kad temperatura. Bet jis greit mums ir praejo, per savaite.
Dabar mes ketvirtadieni bandysim i darzeli vel eiti.Jau gydytoja ir nuo pirmadienio leido, bet dar nutariau pabut su ja namie, kad tik nuejus vel nesusirgtu.
O tai jus dabar nevaikstot?
Nu gal rugpjuti maziau vaiku bus, daug kas atostogauti isvaziuos. Tai gal lengviau bus ir aukletojai ir vaikams smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

mes irgi užrašėm sao vaikiuką nuo rudens i darželį. Bet kai buvau nuėjusi, tai pasakė, kad norinčiųjų eiti į darželį jau 50, o priims tik 15. Tai dabar iškilo klausimas, ar kam teko "pyragint" direktorę, kad vaikutis pakliūtų į šitą darželį.
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2008 07 15, 11:59)
nu siaip stomatitas bjauri liga, vaikai ir valgyt net buna negali nuo tu spuogu burnytej, bet mums buvo tokia lengva forma, pora zaizdeliu burnoj, tik, kad temperatura. Bet jis greit mums ir praejo, per savaite.
Dabar mes ketvirtadieni bandysim i darzeli vel eiti.Jau gydytoja ir nuo pirmadienio leido, bet dar nutariau pabut su ja namie, kad tik nuejus vel nesusirgtu.
O tai jus dabar nevaikstot?
Nu gal rugpjuti maziau vaiku bus, daug kas atostogauti isvaziuos. Tai gal lengviau bus ir aukletojai ir vaikams smile.gif

mes kol kas neleidziame, gali iki rugsejo kaip nors pratemsim g.gif o kaip jums, ar jau pradejote lankyti?
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2008 07 21, 14:47)
mes kol kas neleidziame, gali iki rugsejo kaip nors pratemsim g.gif  o kaip jums, ar jau pradejote lankyti?

Taip, mes pradejome lankyti ir lankome. Kol kas viskas gerai, esam sveikos mirksiukas.gif tik man gaila labai , kad verkia ji rytais arba kai pasiimt ateinam susigraudina verysad.gif smile.gif nors rytais paverkia ir pati jau ate pasako, aukletoja sake, kad kai mes iseinam iskart viskas gerai buna, bet vis tiek gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beina @ 2008 07 21, 14:18)
Sveikos, mamytės,

mes irgi užrašėm sao vaikiuką nuo rudens i darželį. Bet kai buvau nuėjusi, tai pasakė, kad norinčiųjų eiti į darželį  jau 50, o priims tik 15. Tai dabar iškilo klausimas, ar kam teko "pyragint" direktorę, kad vaikutis pakliūtų į šitą darželį.

Va va..ir mums toks klausimas ishkilo..Ka daryt kai direktore akivaizdziai nenori uzrasyti vaikiuku? doh.gif ar kam teko kazkaip palenkti i svaja puse? g.gif Kokiom priemonem? ax.gif

Atsakyti