Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

sveikos,

sedziu ir nervinuosi del to darzelio, maza to, kad ta direktore sunku pagauti, tai ji tikrai pamirsta ka sako is pradziu sake viskas ok, parasai prasyma ir ateina laikas ir leidi, o kai reikia leisti vel viskas is naujo... neaisku ar vietu yra, ateik tada, ateik tada......... g.gif blink.gif
Atsakyti
O idomu pries vaziuojant uzsirasyti i si darzeli, reikia susitarti is anksto? Ar siaip galima bandyti uzvaziuoti g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš tiesiog nuėjau į šį darželį nesusitarusi ir radau direktorę. Tikrai labai maloni moteris. Tik kai parodė papkę su prašymais priimti į šį darželį tai ne taip malonu pasidarė. Nors mes dar turim laiko, mano sūneliui dar tik mėnuo, o planuojam lankyti lopšelį nuo metų laiko, bet ir tai sakė, kad kažin ar atsiras vetos.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2008 01 29, 14:16)
Sveikos,

Aš tiesiog nuėjau į šį darželį nesusitarusi ir radau direktorę. Tikrai labai maloni moteris. Tik kai parodė papkę su prašymais priimti į šį darželį tai ne taip malonu pasidarė. Nors mes dar turim laiko, mano sūneliui dar tik mėnuo, o planuojam lankyti lopšelį nuo metų laiko, bet ir tai sakė, kad kažin ar atsiras vetos.

nieko sau blink.gif tai kada tada reikia vaika uzrasineti g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika_vln: 29 sausio 2008 - 12:37
QUOTE(Treciadiene @ 2008 01 29, 12:16)
Sveikos,

manau atsiras. mirksiukas.gif
lopseliu grupes buna naujai formuojamos, be to nera tiek daug tevu norinciu leisti savo vaikus i lopseli. daugiau jau darzelinuku atsiranda.

As kai saviski uzrasinejau, jam buvo trys men. kadangi mums tas darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta, tai vedeja tik ispute akis ir pareiske, kad mes pirmi eileje hihihi.gif
bet as pasirinkau toki laika, leisti saviski-rudeni, kaip tik tas metas kai formujamos naujos grupes.
mano mazylis lopseli pradejo lankyti 1,5 m
Atsakyti
Laba diena visom.
Mano dukryte jau nuo praeitu metu geguzes menesio lanko si darzeli.As is tykruju neturiu jokiu nusiskundymu.
Suprantama,kad vaikas lankantys darzeli dazniau serga.Bet kuo daugiau lankys tuo maziau sirgs smile.gif .
Mano dukrytei dabar 2.7 m. i darzeli eina savo noru.As jos neverciu.Jai paciai labai patinka.
Aisku buna visko,bet as lbai patenkinta,kad mano vaikas lanko butent si darzeli.Aukletojos mielos,draugiskos.Viska papasakoja jei koks klausymas kyla.
Siulyciau visiem si darzeli.

Super biggrin.gif
Atsakyti
Na va...sud...vasara uzsirasinejau savo mazi nuo kovo eiti i lopseli tai galvojau skambinsiu tartis nuo balandzio, o direktore pasake, kad tik nuo Rugsejo bus...ir tai gal unsure.gif
Atsakyti
Aš savo mažąją užrašiau,kai jai dar nebuvo metukų,o pradėsim lankyti nuo šio kovo mėn. Mus priėmė tik todėl,kad sesė čia lanko.Direktorė sakė,kad grupės pilnos ir be rugsėjo mėn. nieko daugiau nepriims.
Iš tikrųjų su darželiais problema g.gif
Atsakyti
4u.gif
Mamytes, o tai cia tas pats darzelis, kuris salia maximos minties g.?
Ar mes dar spesim ten pakliut?, planuojam nuo 3 metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 02 04, 17:28)
4u.gif
Mamytes, o tai cia tas pats darzelis, kuris salia maximos minties g.?
Ar mes dar spesim ten pakliut?, planuojam nuo 3 metu doh.gif

tas pats.

o del pakliuvimo. tiesiog reikia jau dabar nueiti ir parasyti pareiskima bus ramu. Nes musu namas pagal adresa tikrai priklauso sitam darzeliui
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
gal kas zinote pries kiek laiko reikia issimti pazyma is polik-kos pries pradedant lankyti darzeli? g.gif
Atsakyti