Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

Na ka ,labai gaila tu vaikuciu,kurie serga,kurie uzsikrecia nuo kitu, todel prisidedu ir as prie to,kad vaikuciai i darzeli eitu tik sveiki,be varvanciu nosyciu smile.gif
Linkiu kuo greiciau pasveikti ir kuo maziau sirgit.
Va mano Ugnyte,viena tarp berniuku,truputi liudna jai, na bet tikiuosi,kad atves kazkada ir kokia mergyte... O siaip tai mums sunkoka su darzeliu, atsikelia,apsirengiam,vaziuojam,viskas gerai,tik pamato grupe ir asaros,raudos prasideda,va siandien tai net nuo kaklo nuplese man ja aukletoja,nes niekaip nuramint neina,tai ir nesivarginau,kadangi zinau,kad kuo ilgesnis atsisveikinimas,tuo liudniau,sunkiau atsiskirti,tai paduodu aukletojai ir begte is grupes verysad.gif liudna,bet ka padarysi, man i darbeli po poros savaiciu,tai butu smagu,kad iki to laiko bent kazkiek apsiprastu...kol kas eianm po puse dienos,iki pietu miegelio, kita savaite jau reiktupratint visai dienai,bet kaip bus,paziuresim...
o valgyt tai manoji namie irgi geriau pradejo valgyt,darzelyje valgo,isskyrus pusrycius,nes apskritai netoleruoja jokiu kosiu,bet stengiuosi ja ryte kuo nors pasotinti biggrin.gif
Stiprybes visiems,sveikatos vaikuciams ir lankom toliau,laukiam mergyciu ax.gif
Atsakyti
žiūriu čia labiausiai reiškiasi nykštukų mamytės smile.gif . o katinėlių nėra? g.gif

kas dėl apetito, tai tikiu, kad namuose geriau valgo, nes vakarienė man darželyje tai daugiau nei apgailėtina. aš iš karto, kai parsivedu namo vaikus, duodu jiems vakarienę, nes jie pusę šešių jau alkani būna ir stipriai smile.gif

o dėl varvančių nosių, kad ir kaip norėtųsi, kad tokie vaikučiai neitų, bet dėl mažiausio snarglio tai gali sau leisti tik mamos, kurios dar nedirba. o paskui, pačios pamatysite, kaip sunku ką nors sugalvoti, kur palikti tą vaikutį ar dėl mažiausios slogos imti biuletenį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2011 09 28, 09:43)
žiūriu čia labiausiai reiškiasi nykštukų  mamytės smile.gif . o katinėlių nėra? g.gif

kas dėl apetito, tai tikiu, kad namuose geriau valgo, nes vakarienė man darželyje tai daugiau nei apgailėtina. aš iš karto, kai parsivedu namo vaikus, duodu jiems vakarienę, nes jie pusę šešių jau alkani būna ir stipriai  smile.gif

o dėl varvančių nosių, kad ir kaip norėtųsi, kad tokie vaikučiai neitų, bet dėl mažiausio snarglio tai gali sau leisti tik mamos, kurios dar nedirba. o paskui, pačios pamatysite, kaip sunku ką nors sugalvoti, kur palikti tą vaikutį ar dėl mažiausios slogos imti biuletenį. 4u.gif

na kaip, vienam vaikui tai gal maziausias snarglys, o kitam jis pasibaigs bronchitu kai uzsikres nuo to maziausio snarglio.. schmoll.gif o iseiciu visada imanoma rasti, jei tik yra noras (pvz., aukle ligos atvejui..) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniuciukas @ 2011 09 28, 10:54)
na kaip, vienam vaikui tai gal maziausias snarglys, o kitam jis pasibaigs bronchitu kai uzsikres nuo to maziausio snarglio..  schmoll.gif  o iseiciu visada imanoma rasti, jei tik yra noras (pvz., aukle ligos atvejui..)    4u.gif

tai vat, kad tos auklės kainuoja daugiau, nei dauguma mamų uždirba.
Atsakyti
tuoj reiks tikrai Nykstuku grupes mamytem atskira tema uzvest biggrin.gif .

mes siandien susivelinom su darzeliu, tai situacija visai nieko pasirode!!!!!!Ugne buvo rami , sedejo pas aukletoja ant keliu(cia mamytei paguosti biggrin.gif ). kiti zaide.
manau pripras jie visi, tik laiko klausimas kada...atsisveikinti visiems sunku, net ir suaugusiam rolleyes.gif
dar truputis nuraminimui mirksiukas.gif . mano vyresnioji pirmus du menesius neverke, o zviege lopselyje(o as uz tvoros). nebuvo svarbu ar tu palieki valandai ar dviem, ar iki pietu....visada tas doh.gif pats ir tas pats doh.gif . o po dvieju mensiu, kai jau buvau nusprendusi ja pasiimti ir nekamuoti nei saves , nei jos.....namo nebepanoro eiti biggrin.gif . taigi tiesiog stiprybes !!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Sveikutes,

As ir pagalvojau, kad mums jau atskira tema reikia kurt biggrin.gif
O tai musu grupeje dar buvo Elzyte 1,5 metu, ji dar nepasveiko?
Tai kur visos musu panos pasidejo, pagal sarasa per pus turejo but.
Kiek dabar vaikuciu lanko grupe? Ar daug sia savaite nauju atejo?
O kaip kitiem naujokam sekas? O Žygintas jau pasilieka miegot pietu miegeli?
Ugnytei ir visiem kitiem linkime kuo greiciau pamirsti asaras ir i darzeli eit su sypsena smile.gif
Arnas savo darzelio draugus vis pamini, nepamirsta ir zaisdamas ir miegot eidamas:)
Atsakyti
Labukas mamytes,
Mes tai su Arminu sunkiai pratinames,po valanda tik palikinejau sias dienas.Anas dienas verke tik izengus i grupe,siandien jau tik ivaziavus i darzelio kiema ;/ Na bet sake aukletoja,kad siandien jau bande ir su vaikais zaist ne vien prie duru stovejo ir verke...laukdamas mamos:(
Zodziu ryt jau pasiliksime ilgiau smile.gif Sunku ziuriu abiems cia mums smile.gif kazkaip maniau bus lengviau .
Stiprybes ir Ugnytes mamai! Labiausiai tikiuosi,kad baisiai nesirgs zuikis lankydamas darzeli,ko ir Jums linkiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asdova @ 2011 09 28, 14:15)
tuoj reiks tikrai Nykstuku grupes mamytem atskira tema uzvest biggrin.gif .

mes siandien susivelinom su darzeliu, tai situacija visai nieko pasirode!!!!!!Ugne buvo rami , sedejo pas aukletoja ant keliu(cia mamytei paguosti biggrin.gif ). kiti zaide.
manau pripras jie visi, tik laiko klausimas kada...atsisveikinti visiems sunku, net ir suaugusiam rolleyes.gif
dar truputis nuraminimui mirksiukas.gif . mano vyresnioji pirmus du menesius neverke, o zviege lopselyje(o as uz tvoros). nebuvo svarbu ar tu palieki valandai ar dviem, ar iki pietu....visada tas  doh.gif pats ir tas pats doh.gif . o po dvieju mensiu, kai jau buvau nusprendusi ja pasiimti ir nekamuoti nei saves , nei jos.....namo nebepanoro eiti biggrin.gif . taigi tiesiog stiprybes !!!!!!!!!!!!

Aciu uz paguoda mirksiukas.gif
Tikrai smagu zinoti,kad bent kuri laika buna rami...aukletoja sake,kad dar truputi,ir bus visai neblogai, gerai,kad jinai prisileidzia aukletoja ir bent ji nuramina, sake kol mato aukltoja,kol ji salia,viskas gerai,tik atitolsta ir asaros,bet nuramint imanoma...siaip kazkaip esu rami viduje,net labai,zinau,kad kitos iseities nera,man i darba po poros sav,tai norisi,kad apsiprastu ir priprastu, guodziuosi vien tuo,kad isteriskai nerekia visa darzelio buvimo laika, lauke patinka,valgo noriai pati,isskyrus pusrycius biggrin.gif
Na ziuresim,gal jau kita savaite kazkaip iseis palikti visai dieneliai... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jugga3 @ 2011 09 28, 15:30)
Sveikutes,

As ir pagalvojau, kad mums jau atskira tema reikia kurt biggrin.gif
O tai musu grupeje dar buvo Elzyte 1,5 metu, ji dar nepasveiko?
Tai kur visos musu panos pasidejo, pagal sarasa per pus turejo but.
Kiek dabar vaikuciu lanko grupe? Ar daug sia savaite nauju atejo?
O kaip kitiem naujokam sekas? O Žygintas jau pasilieka miegot pietu miegeli?
Ugnytei ir visiem kitiem linkime kuo greiciau pamirsti asaras ir i darzeli eit su sypsena smile.gif
Arnas savo darzelio draugus vis pamini, nepamirsta ir zaisdamas ir miegot eidamas:)

aciu uz palaikyma smile.gif ugnytes mama
Papildyta:
QUOTE(little moonsetgirl @ 2011 09 28, 23:24)
Labukas mamytes,
Mes tai su Arminu sunkiai pratinames,po valanda tik palikinejau sias dienas.Anas dienas verke tik izengus i grupe,siandien jau tik ivaziavus i darzelio kiema ;/ Na bet sake aukletoja,kad siandien jau bande ir su vaikais zaist ne vien prie duru stovejo ir verke...laukdamas mamos:(
Zodziu ryt jau pasiliksime ilgiau smile.gif Sunku ziuriu abiems cia mums smile.gif kazkaip maniau bus lengviau .
Stiprybes ir Ugnytes mamai! Labiausiai tikiuosi,kad baisiai nesirgs zuikis lankydamas darzeli,ko ir Jums linkiu blush2.gif  4u.gif

Na taip,musu verksniukai, aciu uz palaikyma,kantrybes ir sveikatos jums taip pat su Arminu!
Atsakyti
Sveikutes mamos, tai pabandysiu Nykstukams atskira tema uzvest, nes mes cia labai daug vietoms uzimam kitiems biggrin.gif .

taip Žygintas jau miega pietu nuo ano ketvirtadienio. berods prie Arno sono buvo prigules, patiko ir kita diena su savo mantele pasiliko biggrin.gif .

sio ryto ispudziai neblogi: Ugne su Arminu pas aukletoja ant keliu buvo ramus mirksiukas.gif . tuoj ir zaist prades thumbup.gif . cia tik mama isleist sunku mirksiukas.gif , as irgi perduoti i rankas aukletojoms turiu, kitaip nesigauna.

Papildyta:
Sukuriau, jei nepasalins, tai bendraujam temoje- Žirmūnai: Smalsučiai, čia plepa Nykštukų grupes mamytes
Atsakyti
sveikos mamytes, gal jusu mazyliai ketina pradeti lankyti lopselio grupe nuo rudens, gal kazkaip ruosiates lankymui?kiek laiko planuojate vesti iki pietu?
Atsakyti
Sveiki,
Musu dukra lanke Smalsuciu darzeli nuo pat pradziu iki pabaigos (mokyklos) 2007-2012- esame labai patenkinti thumbup.gif Tiek aukletojomis, tiek ugdymu, tiek visu kuo kitu..Mateme ir vaikucius spektakliukus, dainavimus, eilerastukus skaite vaikuciai- tikrai su jais buvo uzsiimama.. thumbup.gif
Aplinka gal ne superine, bet tai nera svarbiausia!
Gaila ,kad issikeleme i kita gala miesto ir nebegalesime vesti savo antrosios atzaleles...Mokyklai mok.Onute labai gerai paruose, dar teko bendrauti su aukletojomis Jolanta (pati geriausia!!!), Daiva, Alma, su kitomis vasara, kai apjungtos grupes. Zodziu babaisu ten tikrai nera tongue.gif
Rekomenduojame 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaistine: 21 sausio 2013 - 12:45
Sveikos,
čia viena mamyte užsiminė kažkaip apie aplink darželį valkataujančius katinus ir man dabar neduoda ramybės mintis apie vaikučių smėliadėžes. Mačiau, jos neuždengtos, tai kokios brudo ten yra doh.gif o musu vaikuciai ten zaidzia verysad.gif
Atsakyti