QUOTE(asdova @ 2011 09 28, 14:15)
tuoj reiks tikrai Nykstuku grupes mamytem atskira tema uzvest

.
mes siandien susivelinom su darzeliu, tai situacija visai nieko pasirode!!!!!!Ugne buvo rami , sedejo pas aukletoja ant keliu(cia mamytei paguosti

). kiti zaide.
manau pripras jie visi, tik laiko klausimas kada...atsisveikinti visiems sunku, net ir suaugusiam
dar truputis nuraminimui

. mano vyresnioji pirmus du menesius neverke, o zviege lopselyje(o as uz tvoros). nebuvo svarbu ar tu palieki valandai ar dviem, ar iki pietu....visada tas

pats ir tas pats

. o po dvieju mensiu, kai jau buvau nusprendusi ja pasiimti ir nekamuoti nei saves , nei jos.....namo nebepanoro eiti

. taigi tiesiog stiprybes !!!!!!!!!!!!
Aciu uz paguoda
Tikrai smagu zinoti,kad bent kuri laika buna rami...aukletoja sake,kad dar truputi,ir bus visai neblogai, gerai,kad jinai prisileidzia aukletoja ir bent ji nuramina, sake kol mato aukltoja,kol ji salia,viskas gerai,tik atitolsta ir asaros,bet nuramint imanoma...siaip kazkaip esu rami viduje,net labai,zinau,kad kitos iseities nera,man i darba po poros sav,tai norisi,kad apsiprastu ir priprastu, guodziuosi vien tuo,kad isteriskai nerekia visa darzelio buvimo laika, lauke patinka,valgo noriai pati,isskyrus pusrycius
Na ziuresim,gal jau kita savaite kazkaip iseis palikti visai dieneliai...
Papildyta:
QUOTE(jugga3 @ 2011 09 28, 15:30)
Sveikutes,
As ir pagalvojau, kad mums jau atskira tema reikia kurt
O tai musu grupeje dar buvo Elzyte 1,5 metu, ji dar nepasveiko?
Tai kur visos musu panos pasidejo, pagal sarasa per pus turejo but.
Kiek dabar vaikuciu lanko grupe? Ar daug sia savaite nauju atejo?
O kaip kitiem naujokam sekas? O Žygintas jau pasilieka miegot pietu miegeli?
Ugnytei ir visiem kitiem linkime kuo greiciau pamirsti asaras ir i darzeli eit su sypsena
Arnas savo darzelio draugus vis pamini, nepamirsta ir zaisdamas ir miegot eidamas:)
aciu uz palaikyma

ugnytes mama
Papildyta:
QUOTE(little moonsetgirl @ 2011 09 28, 23:24)
Labukas mamytes,
Mes tai su Arminu sunkiai pratinames,po valanda tik palikinejau sias dienas.Anas dienas verke tik izengus i grupe,siandien jau tik ivaziavus i darzelio kiema ;/ Na bet sake aukletoja,kad siandien jau bande ir su vaikais zaist ne vien prie duru stovejo ir verke...laukdamas mamos:(
Zodziu ryt jau pasiliksime ilgiau

Sunku ziuriu abiems cia mums

kazkaip maniau bus lengviau .
Stiprybes ir Ugnytes mamai! Labiausiai tikiuosi,kad baisiai nesirgs zuikis lankydamas darzeli,ko ir Jums linkiu
Na taip,musu verksniukai, aciu uz palaikyma,kantrybes ir sveikatos jums taip pat su Arminu!