Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Smalsučiai

Žirmūnų pradžios gyventojus kviečiu jungtis čia:

Žirmūnų pradžios kaimynų bendruomenė
Atsakyti
Man irgi neramu del tu valkataujanciu katinu, mociutes juos ten seria, pavasari skambinau i Grinda, kad sutvarkytu, bet jie dbr tuo neuzsiima: vakcinuoja, sterilizuoja ir paleidzia,,,va kur eina musu pinigai
Atsakyti
Nuo rugsėjo mėnesio pradėsime lankyti šį darželį. Eisime į nykštukų grupę (naujai suformuotą trimečių grupę). Įdomu kaip mums seksis... Sūnelis labai jautrus vaikas, įsikibęs tik savų, svetimų neprileidžia. Bet gal viskas bus gerai. Tik nežinome kokios auklėtojos šios grupės bus... Ir dar tikslus grupės vaikų skaičius nežinomas.
Šiaip šis darželis mums labai aptinka. Vyresnėlė dukra baigė šį darželį prieš tris metus. Buvom labai patenkinti darželio aplinka, kolektyvu, darbuotojais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meibl: 19 rugpjūčio 2013 - 08:34
Darzelis tikrai labai geras.Aukletotojos nuostabios 4u.gif Aciu Joms uz tai smile.gif Maniske irgi neprisileisdavo svetimu,bet siame darzelyje puikiai su visais sutaria.Esame labai patenkinti. Tik noretusi , kad prie darzelio butu grazesnes zaidimu aiksteles,nes dabar jos labai apleistos atrodo... ax.gif Bet mano vaikui viskas tinka biggrin.gif
Atsakyti
Teko su direktore kalbet. Minejo, kad lauko irengimus jau naujus planuoja statyti.
Atsakyti
Mes patekome į Nykštukų grupę. Pagrindinė auklėtoja - Rasa, kita auklėtoja-Nijolė. Bent jau iš pradžių viskas gerai. Vaikai neverkia, gana ramūs. Net auklėtoja stebėjosi, kad šiemet neįtikėtinai ramiai grupės vaikai elgiasi. Taigi, žiūrėsim kaip bus toliau... Dar tik pirmos dienos. Visi pratinasi, būna po kelias valandas. Po to bus sunkiau. Bet ką padarysi, reikia adaptuotis...
Atsakyti
Nežinau, man šis darželis kelia siaubą. Perkėlė šiemet į naujas patalpas, jei taip galima pavadinti. Vaikai miega rasklodūškėse, taip kaip aš maža miegojau. Vaikų daugiau nei lovų. Sienos apšiūrę, tapetai nusilupę, baisu. Langai ne visur perdėti. Miegamuosiuose dar neperdėti. Senovė kaip turi būti. Lauke irgi viskas sena, niekas natnaujinta. Su auklėtojom irgi nenusisekė. Pagrindinė auklytė stumk trauk, vieną frazę žino - viskas gerai. Ko paklausi - viskas gerai. Vaikų į lauką beveik neveda, labai retai. Sergančius į grupę priima ir nieko nesako.
Papildyta:
Be to, su vaikais pagrindinė auklytė visai neužsiima, piešia labai retai. Kai paklausi ką veiks šiais metais vaikai - o kam būreliai, jie gi čia žais.
Atsakyti
QUOTE(ake @ 2013 09 03, 14:44)
Nežinau, man šis darželis kelia siaubą. Perkėlė šiemet į naujas patalpas, jei taip galima pavadinti. Vaikai miega rasklodūškėse, taip kaip aš maža miegojau. Vaikų daugiau nei lovų. Sienos apšiūrę, tapetai nusilupę, baisu. Langai ne visur perdėti. Miegamuosiuose dar neperdėti. Senovė kaip turi būti. Lauke irgi viskas sena, niekas natnaujinta. Su auklėtojom irgi nenusisekė. Pagrindinė auklytė stumk trauk, vieną frazę žino - viskas gerai. Ko paklausi - viskas gerai. Vaikų į lauką beveik neveda, labai retai. Sergančius į grupę priima ir nieko nesako.
Papildyta:
Be to, su vaikais pagrindinė auklytė visai neužsiima, piešia labai retai. Kai paklausi ką veiks šiais metais vaikai - o kam būreliai, jie gi čia žais.

Mes irgi "persikraustėme"-vaizdas tikrai tragiškas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2013 09 03, 18:14)
Mes irgi "persikraustėme"-vaizdas tikrai tragiškas  verysad.gif

o kodėl ten tos kraustynos vyko? remontuot gal ruošiasi?
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2013 09 03, 20:17)
o kodėl ten tos kraustynos vyko? remontuot gal ruošiasi?

Tiesiog pereina iš mažylių grupės į vyresniųjų...bet sąlygos ir aplinka suprastėjo smarkiai.
Atsakyti
QUOTE(Meibl @ 2013 09 03, 12:17)
Mes patekome į Nykštukų grupę. Pagrindinė auklėtoja - Rasa, kita auklėtoja-Nijolė. Bent jau iš pradžių viskas gerai. Vaikai neverkia, gana ramūs. Net auklėtoja stebėjosi, kad šiemet neįtikėtinai ramiai grupės vaikai elgiasi. Taigi, žiūrėsim kaip bus toliau... Dar tik pirmos dienos. Visi pratinasi, būna po kelias valandas. Po to bus sunkiau. Bet ką padarysi, reikia adaptuotis...

Mes su aukletoja Rasa bendravome vasara..labai gera aukletoja, musu vaikui labai patiko. Del uzsiemimu musu grupeje uzsiima tikrai daug, i lauak veda kasdiena 2 kartus jei oras leidzia.
Atsakyti
žaidimų aikštelės jau naujos, tai bent tiek gerumo biggrin.gif a, beje ir salėje langus pakeitė thumbup.gif
Atsakyti