Įkraunama...
Įkraunama...

Veet

as tai ir krema ir putas turejau, tai mane labai isberdavo po depiliacijos, nors oda nera labai jautri. pabandyt pabandziau, bet daugiau turbut nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

na ash ishbandziau daug tju weet kremu depiliaciniu ir nuo visu visu beria mane, ir plaukeliai atauga greit verysad.gif doh.gif ir naudoju dar krema po depiliacijos, bet jokio gerio as jame neizvelgiu ,veltuj tiek pinigu ishleidau weet produktams doh.gif

beje gal kuri galetu patarti koki krema depiliacini jautriai odai arba ypac jautriai odai, nes weet'u jau nusivyliau schmoll.gif
Atsakyti
Visiskai pritariu, ta veet produkcija man nepasiteisino. Gal kas nors isties turi pasiulyti kitos firmos produktu, kurie nenuvyle 4u.gif
Atsakyti
As weet produkcija esu labai patenkinta. Depiliacinis kremas super, putos taip pat tinka mano kojytems (nes auga sviesus plaukelis- pukelis).
Tik va su vasku nieko nebandziau, bet ziuriu atsiliepimai nekokie, tai vadinasi - neverta ax.gif .
Atsakyti
as visus veet produktus esu isbandziusi,net ir juosteles bikiniui 4u.gif bet kai pabandziau pas kosmetologe depiliacija vasku thumbup.gif daugiau ju nebenaudosiu schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,kreipiuosi del klausymuko,ruosiuosi nei karto nedepiliavusi slaunu srities,depiliuoti purskiamu neseniai atsiradusiu dave kremu.kas zinote,gal kas bandete,ar patartumet pirma karta depiliuoti sia priemone slaunu sryti????????? laukiu atsakymo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitavip184 @ 2010 06 11, 14:49)
sveikos,kreipiuosi del klausymuko,ruosiuosi nei karto nedepiliavusi slaunu srities,depiliuoti purskiamu neseniai atsiradusiu dave kremu.kas zinote,gal kas bandete,ar patartumet pirma karta depiliuoti sia priemone slaunu sryti????????? laukiu atsakymo.... 4u.gif

doh.gif doh.gif doh.gif sory ne doov o veet doh.gif susimaisiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitavip184 @ 2010 06 11, 14:49)

Man veet produkcija yra nepamainoma. Gal ir yra geresnių, bet kai turi gerai, geriau neieškai. O Jūs išvis ar esat naudojusi depil. kremus iš šios linijos? Jei esate ir Jums buvo viskas tvarkoj, tada drąsiai galit naudot ir šlaunims. Jei nesate, tai vadovaukitės nurodymais ant pakuotės. Ten rašo, kad kremo reikia pasitepti ant mažo odos lopinėlio ir stebėti 24 val., ar oda nesudirgsta, neparausta, neišberia.
Atsakyti
Ismeginau vasko juosteles ir depiliacini krema bikini zonai. Abu nepatiko. Nuo kremo greit atauga, vaskas neirauna gerai. Ir brangu, nes reklamuoja labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(audronytexD @ 2010 08 20, 01:21)
Ismeginau vasko juosteles ir depiliacini krema bikini zonai. Abu nepatiko. Nuo kremo greit atauga, vaskas neirauna gerai. Ir brangu, nes reklamuoja labai  unsure.gif

Sakot bikini srity greitai atauga plaukas arne? Na,tai natūralu atrodo. Bet sakykit, prašau, ar gerai tą plauką "nugriaužia", ar nelieka? Ar neberia Jums? smile.gif
Atsakyti
Man tai isvis tas Veet kazkoks nesusipratima apgaule kazkokia, aisku juosteles vasko padeda, bet tai jug vaskas jis visada efektyvus biggrin.gif
Atsakyti
o kaip su Veet galiojimo laiku ? datos neraso, raso tik koduka su raidemis , ieskau kur galeciau pasiziureti iki kada galioja internete (konvertuoti koduka i metus) bet niekur nerandu g.gif
Atsakyti