Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Klaipėdoje

Kur jis randasi?
Atsakyti
"Sothys"SPA centras
Mažoji Smilties 2(šalia Sodros centre)
Tel.:315063

Atsakyti
4u.gif Hal mamos zino ar veikia Dinamo varlinukas??? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2005 07 06, 09:09)
Mamytes svekos tongue.gif  drinks_cheers.gif 
Mano sunaitelis nemaziukas, jam jau net 7m. ir mes nezinom ar yra Klaipedoje kur baseinas, kad galetume lankyti g.gif  g.gif gal ir pati zynociau, bet nesu ilga gyventoja cionai unsure.gif
Na, gal kieno vikiukas, dickiukas, lanko? Kur randasi,kiek mokat?

Aš vežiojau į Dinamo baseiną (buvisi 5 vid.m-la) sekmadieniais. Ten yra vaikiškas baseinas ir labai geras treneris. Vieno užsiėmimo kaina 5 Lt. Po metų pamokėlių mano dukra jau perėjo į didelį baseiną. Dabar plaukioja Gintaro baseine (Vytauto d.gimnz.) 3 treniruotės per savaitę kainuoja 20 Lt Labai puiki, griežta trenerė.
Atsakyti
Cia kur Vytauto gatvej?I kuria puse paskui g.gif senai buvau ten ir nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gulia2004 @ 2005 11 18, 18:08)
Cia kur Vytauto gatvej?I kuria puse paskui g.gif senai buvau ten ir nezinau schmoll.gif

Prie vainkomato pasukti i kaire, ten yra keliu aukstu gyvenamasis namas(naujos statybos) o pirmam aukste tas centras.
As ten lankiau nesciajai baseino treniruotes, tai trenere minejo, kad jau pas ja lanko kelios mamos su maziais, ir kad jau po menesio rinks didesne grupe, nes yra paklausa.
Atsakyti
Aciu thumbup.gif bandysiu ziureti.
Bet gal Jus anksciau eisit g.gif tai galite paklausti nuo kokio amziaus priima vaikus?
Mums jau daug doh.gif thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano pirmoke mergaie labai nori lankyti baseina. Gal galite patarti kur Klaipedoje yra sudaroms tokio amziaus plaukimo grupes. Kokiuose baseinuose ir kelinta valanda.
Butume labai dekingos 4u.gif
Atsakyti
Na niekas mums rodos patarti nenori... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglevilk @ 2006 11 15, 09:40)
Na niekas mums rodos patarti nenori... verysad.gif

sveika, pabandyk nuvažiuoti į "Dinamo" baseiną, gulbių g., ten lyg ir yra grupės vaikams, kuriuos mokina plaukti. sėkmės smile.gif
Atsakyti
Aciuks, pagaliau sulaukiau pasiulymo biggrin.gif
Atsakyti
mes ir lankome vonias, bet dbr ten remontas verysad.gif

gal kas žinot, ar galima su septynių mėnesių mažiuke eiti į SPA centrą, ta prasme valandai g.gif ....aš ten kai nestuke.gif lankiau, ir dar su MB buvom pasiėmę valandą , tai galvoju gal dbr trims reiktų nueti-tik kažin ar leistų,turbūt bijotų kad vandenuko nepaterštumėm, bet jei su pampu plaukiminiu g.gif
gal kas žinto???????? 4u.gif 4u.gif

o Gintaro baseine mano tėtis dirbo,kol į pensiją neišėjo- oho kiek vaikų išmokė plaukti doh.gif thumbup.gif ....
Atsakyti