Įkraunama...
Įkraunama...

Baseinai Klaipėdoje

mums jau tuoj 10 men ir noretumem labai lankyti koki baseiniuka 4u.gif ...kazi ar mus dar kur priimtu... g.gif

QUOTE(awiux @ 2006 12 08, 01:20)
mes ir lankome vonias, bet dbr ten remontas  verysad.gif

gal kas žinot, ar galima su septynių mėnesių mažiuke eiti į SPA centrą, ta prasme valandai  g.gif ....aš ten kai  nestuke.gif  lankiau, ir dar su MB buvom pasiėmę valandą , tai galvoju gal dbr trims reiktų nueti-tik kažin ar leistų,turbūt bijotų kad vandenuko nepaterštumėm, bet jei su pampu plaukiminiu  g.gif
gal kas žinto???????? 4u.gif  4u.gif

o Gintaro baseine mano tėtis dirbo,kol į pensiją neišėjo- oho kiek vaikų išmokė plaukti  doh.gif  thumbup.gif ....

Atsakyti
mes irgi į baseiną norim reiks sužinoti kas kur kaip 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

gal kas gali parasyti kokie baseinai yra kur galima nuo metuku vesti vaika Klaipedoj. 3 poliklinika netinka nes mes nebuvom ten iki metu sad.gif .
Aciu
Atsakyti
mes ir norim i baseina 4u.gif
kiek girdejau tai man rodos dinamo baseine vyksta uzsiemimai.....bet vasara atostogos..tai rudeni reiks bandyt ieskotis..nes mes labai jau norim plaukioti... 4u.gif ax.gif
mamytes jai ka zinot pasidalinkim patirtimi... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes
aš gal ne į temą, bet norėjau paklausti tų kurios su mažais vaikučiais (iki 1 metų)eina į baseiną, kur jūs randate pirkti vaikučiui maudymosi kelnaites, tokias, kad užtemptų gerai kojytę, kad netyčia neiškristų kakulis biggrin.gif
aš niekur nerandu, mes su dukryte vaikštome į 3 poliklinikos baseiną nuo 2 mėn., dabar jai 9 mėn. , 2 mėnesius praleidome, nes sirgome verysad.gif todėl bendam baseine, kur reikia plaukioti kartu su mamyte dar nebuvome nes niekur nerandu tinkamų kelnaičių dukrytei doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos.Noreciau suzinoti ar mano 3 metu suneli priimtu i 3 poliklinikos baseina mirksiukas.gif ?Mes ten anksciau nejom.Jeigu ne,tai i koki baseina su tokio amziaus vaiku galetume eiti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruune @ 2008 09 03, 17:27)
Sveikos mamos.Noreciau suzinoti ar mano 3 metu suneli priimtu i 3 poliklinikos baseina mirksiukas.gif ?Mes ten anksciau nejom.Jeigu ne,tai i koki baseina su tokio amziaus vaiku galetume eiti? rolleyes.gif

sveika, as klausiau savo gydytojos ar galetu mano dukra eiti i 3 polikl.basena, bet ji pasijuoke, mes jau per dideles, ten baseinas iki keliu, ten lankosi leliukai, tai ir jus per dideli.
Atsakyti
tai, kad ten yra renkamos gr iki pat mokyklos, bent jau taip anksčiau buvo, jūs gerai pasidomekit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2008 09 04, 17:33)
tai, kad ten yra renkamos gr iki pat  mokyklos, bent jau taip anksčiau buvo, jūs gerai pasidomekit wink.gif

jei polilinika, tai jie nepriima jei esi nelankęs iki metukų doh.gif , anot Violetos mums čia nereikia bet kokių, čia ateina tik treniruoti ir jau viską mokantys vaikai, taip,kad teks laukti kol klp kas nors pastatys baseiną, į kurį galėtų eiti vaikai ir ne tokie treniruoti verysad.gif , nors maniškiai ir užaugs belaukdami tai reik tikėtis, kad nors ateities kartoms bus geriau biggrin.gif
Atsakyti
Mes ten lankemes gan ilgai ir jau vaiksciojom i ta baseina kur kartu su mamytem ir galiu patikinti, kad specialaus kazko ten nereikia. Paprasciausius triusikelius gali deti arba parduotuveje (Maximoje tikrai yra ir didesnese IKI esu maciusi) nusipirk pampersiukus maudynems specialius, ant pakuotes nupiesti besimaudantys vaikai, pav. nepamenu, nes pati tik karta pirkau, be ju mes issivertem smile.gif
Taigi sekmes baseine
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Norim pradeti lankyti baseina, bet jau esam nebe kudikeliai (4 metai, 3 metai ir 1,5 metuku doh.gif ) Gal kas lanoikte ir zinote, kur kaip kas? nes internete kiek ieskojau info, nieko konkretaus neradau. Beje, plaukti nemokame...
Atsakyti
QUOTE(madam_qq @ 2008 10 14, 12:03)
Sveikos mamytes smile.gif Norim pradeti lankyti baseina, bet jau esam nebe kudikeliai (4 metai, 3 metai ir 1,5 metuku  doh.gif )  Gal kas lanoikte ir zinote, kur kaip kas? nes internete kiek ieskojau info, nieko konkretaus neradau. Beje, plaukti nemokame...

Dinamo baseina buvo varlinukas, ar tebėra net nzn.
Bet 3ioj poliklinikoj kūdikinį lankėm, tai problemų nekilo. Bet nuo 1,5 mėn pradėjom 4u.gif
Atsakyti