Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko sportuojant nukrito antsvoris?

Sportas numesti man nepadėjo, o va priaugti neleidžia. taip, kad svorį mečiau kitais būdais, o sportuoti stengiuosi, kad nereikalingi kg nepriaugtų. 4u.gif
Atsakyti
Sportuoju treniruokliu salej-begimas ant takelio,svarmenys,atsilenkimai,koju treniruokliai-trenere sudare programa,nes atejau su tikslu numesti 5kg smile.gif sportuoju menesiuka dar tik,bet gana intensyviai 4,5 kartai per savaite.praleidziu klube 3valandas.labai uzsikabliavus esu blush2.gif griztu pasportavus ryte ir vakare vel noriu vaziuot sportuot bigsmile.gif draugas pyksta,nes dirbu daug ir ilgai ir dar lekiu sportuot,tai griztu pavargus,kaip 10indenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siandien ejau,begau 10km ax.gif sudeginau 790kaloriju ! mityba labai stipriai ziuriu-jokiu skanumynu,duonu,batonu,nieko kepto,jokiu bulviu.ryziai,grikiai,jogurtai,varskyte,vanduo,vaisiai,salotos (be jokiu majonezu,alieju-paprasciausiai prisipjaustau puoda agurku,pomidoru,pekino kopusto) ir jau nebera 1,5kg 4u.gif ir pati jauciu,kad dupcė tvirtesnė,kojos.pilvukas mazesnis smile.gif sekmes visoms sportuojancioms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 02 20, 23:29)
Sportuoju treniruokliu salej-begimas ant takelio,svarmenys,atsilenkimai,koju  treniruokliai-trenere sudare programa,nes atejau su tikslu numesti 5kg smile.gif sportuoju menesiuka dar tik,bet gana intensyviai 4,5 kartai per savaite.praleidziu klube 3valandas.labai uzsikabliavus esu  blush2.gif griztu pasportavus ryte ir vakare vel noriu vaziuot sportuot  bigsmile.gif draugas pyksta,nes dirbu daug ir ilgai ir dar lekiu sportuot,tai griztu pavargus,kaip 10indenu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif siandien ejau,begau 10km  ax.gif sudeginau 790kaloriju ! mityba labai stipriai ziuriu-jokiu skanumynu,duonu,batonu,nieko kepto,jokiu bulviu.ryziai,grikiai,jogurtai,varskyte,vanduo,vaisiai,salotos (be jokiu majonezu,alieju-paprasciausiai prisipjaustau puoda agurku,pomidoru,pekino kopusto) ir jau nebera 1,5kg  4u.gif ir pati jauciu,kad dupcė tvirtesnė,kojos.pilvukas mazesnis  smile.gif sekmes visoms sportuojancioms  thumbup.gif

Oho kaip tu cia sauniai. Pavydetinas entuziazmas rolleyes.gif Tik ar nebus perdaug, jei tik menesi sportuoji, o jau po 4-5 k. savaitej ir po 3 valandas g.gif Ziurek nepersistenk, o siaip saunuole thumbup.gif
As irgi pradejau vel sportuot, pavasaris kaip sakant biggrin.gif
Lasekai, lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2011 03 01, 02:30)
Oho kaip tu cia sauniai. Pavydetinas entuziazmas rolleyes.gif Tik ar nebus perdaug, jei tik menesi sportuoji, o jau po 4-5 k. savaitej ir po 3 valandas g.gif Ziurek nepersistenk, o siaip saunuole thumbup.gif
As irgi pradejau vel sportuot, pavasaris kaip sakant biggrin.gif
Lasekai, lauk biggrin.gif

Man irgi sportas yra liga - tik jau ne menesi ar du, bet - 6 metus. Lankau aerobika - 3 kartus per savaite. Na kas liecia svorio metima, vien sporto nepakanka, pagrindas yra mityba.
Atsakyti
As irgi sportuoju apie tris menesius maziausiai tris kartus per savaite, tai kunas tikrai sutvirtejo, bet svoris tai +1 todel svori su mityba reikia siek tiek koreguoti, nes vien sportas bent jau man nepadeda ax.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkes , 4u.gif ,as tai dar tik dvi savaites kaip rimtai sportuoju ir mityba daboju.
Begioju kiekviena vakara po 40-50min(iki valandos neistempiu kolkas),du kartai savaite treniruokliai,nevalgau po 18 val ir nukrito tik 1,5kg unsure.gif .As maniau,kad daugiau pametus busiu verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 22 kovo 2012 - 23:39
Sveikos 4u.gif Pasipasakosiu ir as apie savo beda biggrin.gif i sporto sale pradejau eit pries savaite, einu nuo pirmadieni iki sestadienio, darau programa, kuria sudare trenere ir papildomai po visko nueinu i kokia treniruote (body pump, spiningas ar zumba). Pirma diena mane pasvere, ismatavo, 12kg riebalu. Pries tai laikiausi dietos, suvartojau iki 1500kcal per diena ir visiskai nesportavau, nedirbu. Kazkur per 6 menesius tik skaiciuojant kcal numeciau apie 4kg, bet va db po savaites sporto ziuriu, kad pas mane vos ne 2,5kg pliusas blink.gif tai as nelabai suprantu ka as ne taip darau g.gif pradejus sportuot siek tiek padidinau kcal (1600-1700), svoris auga kaip ant mieliu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bembyze: 23 kovo 2012 - 04:41
QUOTE(bembyze @ 2012 03 23, 04:39)
Sveikos 4u.gif Pasipasakosiu ir as apie savo beda biggrin.gif i sporto sale pradejau eit pries savaite, einu nuo pirmadieni iki sestadienio, darau programa, kuria sudare trenere ir papildomai po visko nueinu i kokia treniruote (body pump, spiningas ar zumba). Pirma diena mane pasvere, ismatavo, 12kg riebalu. Pries tai laikiausi dietos, suvartojau iki 1500kcal per diena ir visiskai nesportavau, nedirbu. Kazkur per 6 menesius tik skaiciuojant kcal numeciau apie 4kg, bet va db po savaites sporto ziuriu, kad pas mane vos ne 2,5kg pliusas blink.gif tai as nelabai suprantu ka as ne taip darau g.gif pradejus sportuot siek tiek padidinau kcal (1600-1700), svoris auga kaip ant mieliu unsure.gif

Raumenu mase padidejo, patarciau nesisverti o matuotis cm apimtis. 4u.gif Bet kazkaip keista , kad per savaite taip paaugtu.

Manau jusu dar labai leta medziagu apykaita , jeigu su tokiu mazu kaloriju kiekiu numetete 4 kg per pusmeti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 23 kovo 2012 - 07:45
QUOTE(lauryna @ 2012 03 23, 07:42)
Raumenu mase padidejo, patarciau nesisverti o matuotis cm apimtis.  4u.gif  Bet kazkaip keista , kad per savaite taip paaugtu.

Manau jusu dar labai leta medziagu apykaita , jeigu su tokiu mazu kaloriju kiekiu numetete 4 kg per pusmeti.  g.gif

Su medziagu apykaita viskas o, as meciau svori nuo 62 iki 58kg kadangi cia ne virsvoris labai letai judejo doh.gif ir plius kad as nedirbu, visa diena namie prie kompo ar teliko, ir pasivaiksciojimai su suniu, tai man tikrai sunkiai ejosi mest svori ir db kai pagalvoju toks greitas pliusas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bembyze @ 2012 03 23, 05:39)

Sveikos,
Mano svoris vasario 6 d. buvo 63 kg, ugis 170cm. Man 35 meteliai jau blush2.gif esu karta gimdziusi pries 9 metus (nestumo metu priaugau 10 kg)

Nesijauciau stora, kai nutariau pakeisti gyvenimo iprocius, ar panasiai. Bet nutariau pasigrazinti pries vasara, o be to amzius ipareigoja deti daugiau pastangu i isvaizda g.gif .Pradejau sportuoti (programele susidariau pati nes esu baigus sporto mokslus, tad eksperimentuoju su savimi). Tad:

Tris savaites i sale ejau 3 k per savaite, kad organizmas iprastu prie naju kruviu - nesidraskiau. Valanda sporto su 145 pulsu. Pusvalandis jegos pratimai (pries tai apsilus 5 min) ir pusvalandis kardio. Mityba: visada sotus pusryciai (pvz.; kava su pienu, jogurtas, kokia nors kose, arba du virti kiausiniai su duona). As pusryciauju anksti : puse septyniu ryte. 10 val obuolys, 12 val pietus (salotos su riesutais ir feta, arba kokia nors mesa, zuvis su salotom, arba kazkas vertingo, bet nesunkaus) 15 val keli dziovinti vaisiai, 18-19 val vakariene (tai ka valgo sema tik maziau nei anksciau, kotletai, kugelis, salotos, sriuba, lazanija.... bet kas tik ne daug). Ir tada jau nieko daugiau. Sporto dienomis vietoj 15 val suvalgau kazka baltymingo ir rimciau, tada sesta val i sporta. O po jo praejus valandai isgeriu jogurto, ar pasuku, suvalgau keleta dziovintu vaisiu, arba kefyro su sumaltomis linu semenimis. Triju savaiciu rezultatas - minus 3 kg. Ir nuo liemens 3 cm, nuo klubu 2 cm ir nuo slauneles po du cm. rolleyes.gif

Sekancias savaites (jau ketvirta baigiu) sporto intensyvumas panasus - 3 - 4 k i savaite po 1 -1,20 val Biski pasikeiciau programa, ivedziau nauju pratimu, pakeliau intensyvuma... karta i savaite pirtis, po to rimtas pilingas, kaitinantis kremas.Mitybos iprociai liko tie patys. Tik dar nepaminejau, kad savaitgaliais leidziu sau suvalgyti megiamu saldumynu, saikingai, neryjant, bet tiek kad pakaktu kitai savaitei thumbup.gif . Siai dienai (kovo 24d.) sveriu 58 kg. Liemuo dar pamazejo 2 cm, klubai minus 3 cm, slauneles dar po minus 1 cm. Nesioju 36-38 dydzio drabuzius (kaip kuriuos) bet labiausiai kuo dziaugiuosi - sustangrejo sedmenys, maziau matosi mano metu metus turetas celiulitas, ir pilvukas atsisedus - tik nedidele bangele thumbup.gif , o buvo toks jau pakibes truputuka.
Taigi - svorio netekimas nera didelis, bet apimtys pamazejo gerokai, pasikeite laikysena ir t.t. Dar pavasari va jau su dviraciu pavarineju ir nevengiu peciomis vaikscioti.
Rezultatai: svoris - minus 5 kg
liemuo - minus 5 cm
klubai - minus 5 cm
slaunis - minus 3 cm
plokscias pilvas, gera laikysena, gera nuotaika.

Daugiau svorio nemesiu, palaikysiu esama, ir pasiliksiu toki pat sporto intensyvuma, nuo jo nepavargstu, nera jo per daug, o savaitgaliai leidzia pasilepinti bet kokiu megiamu maistu, tad jokiu dideliu valios pastangu nereikia. thumbup.gif

Visosm sekmes drinks_cheers.gif Gal kam mano patirtis pades!
Atsakyti
Rėmėja thumbup.gif superiniai rezultatai 4u.gif aciu uz issamia istorija ir valgio meniu, as einu sportuoti panasiu laiku, reikes po sporto irgi kazka panasaus lengvo uzkasti, nes pas mane vakariene dazniausiai sunkesne buna, be to pusryciu beveik nevalgau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bembyze @ 2012 03 25, 03:35)
Rėmėja thumbup.gif superiniai rezultatai 4u.gif aciu uz issamia istorija ir valgio meniu, as einu sportuoti panasiu laiku, reikes po sporto irgi kazka panasaus lengvo uzkasti, nes pas mane vakariene dazniausiai sunkesne buna, be to pusryciu beveik nevalgau wink.gif

Todel ir nenorit pusryciu, nes vakariene sunki. Pabandykit pora saviciu atvirksciai - priprasit ir daug naudos gausit. As ryte nubundu alkana. Ir labai malonu pusryciauti blush2.gif
Atsakyti