Sveikutes,
na as esu visa gyvenima dietu verge kaip sakoma, taciau galiu prisipazinti taip iki galo nei vienos ir neissilaikiau, sportavau visa gyvenima bet kad per studijas labai jau laiko nebudavo tai siek tiek apsileidau - rezultatas - svoris toks koks buvo bet kad istizau tai tikrai todel nusprendiziau sportuoti bent 3 kartus per savaite(beje as tai gudri turi asmenine trenere - kompiuterine programa - aerobika tiesiog saunu laiko susitaupo)paziuresim ar kas nors iseis.na bet del mitybos galiu pasakyti, kad buvau vienais metais atsisakius valgyti duonos, bulviu, bandeliu bei visokiu miltiniu produktu taciau pradejus vel valgyti siuos produktus niekas nepasikeite, taigi padariau isvada, kad galima viska valgyti tik nedideliais kiekiais nes atsisakius vieno ar kito produkto netenkame tam tikru maistinguju medziagu , o visoki maisto papildai nemanau kad deramai gali atstoti naturaluma. va !
tai tokia mano istorija - gal kas zinot kaip atsikratyti 7 kg(as ju nepriaugau tai kaip naturalus svoris visada, bet siaip noreciau sverti 7kg maziau tik nebezinau kokiu priemoniu imtis
na sekmes visoms besikudinancioms !