Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras

QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 06, 22:08)
Butent. Galima ir uz 5 eur nusipirkti. Linkiu issukt is kelio ir pasiganyt, kur akys veda..Butent tada atrandi kokiu senuku gerasirdziu, bobuciu besisypsanciu, kur namus aprodo (!), vynuogem pavaisina..Taip ir atrandi netycia koki vynuogyna, kur masiniai turistu srautai nevyksta mirksiukas.gif

Atvirai pasakius man buvo tas pats variantas biggrin.gif senukai pavaisino tooookiu vynu, kuris net kvepejo ypatingai, ka jau kalbeti apie skoni. tikrai dar tokio nebuvau ragavusi! thumbup.gif
Atsakyti
Tai ir Tu prie ekstremalesniuju??? bigsmile.gif ..Tunise susipazinau su vietiniu tunisieciu. Jis mane su mano draugu prikalbino aplankyti jo tevus, nes mes buvom dzipa issinuomave savarankiskom Tuniso studijom. Isisvaizduoji iki ko daejom? Ir laidotuvese dalyvavom, ir per gimines perejom, ir visur buvom vaisinami, ir galejau ju vestuvinius-tautinius rubus pasimatuoti, seimynines nuotraukas vartyti!!!! Finale mane isbure is delno, kad po 9 men istekesiu. Uz kito. Taip ir buvo!!!!

va, tokiu stilium ir keliauju po svieta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 08 kovo 2009 - 21:30
QUOTE(visai kitokia @ 2009 03 08, 22:29)
Tai ir Tu prie ekstremalesniuju???  bigsmile.gif ..Tunise susipazinau su vietiniu tunisieciu. Jis mane su mano draugu prikalbino aplankyti jo tevus, nes mes buvom dzipa issinuomave savarankiskom Tuniso studijom. Isisvaizduoji iki ko daejom? Ir laidotuvese dalyvavom, ir per gimines perejom, ir visur buvom vaisinami, ir galejau ju vestuvinius-tautinius rubus pasimatuoti, seimynines nuotraukas vartyti!!!! Finale mane isbure is delno, kad po 9 men istekesiu. Uz kito. Taip ir buvo!!!!

va, tokiu stilium ir keliauju po svieta cool.gif

saunuole!! manau taip ir reikia keliauti - tik taip pazisti tikra sali, o ne iscackinta ir paruosta turistu srautui biggrin.gif
na, mes Kipre kazkada uzsimanem aplankyti Trodos kalnus, vaziavom vaziavom, kazkokie miesteliuka radom, o toks senukas sako:"uzeikit, paplepesim", buvo net keista, kad tokiam uzkapyje moka anglu kalbos biggrin.gif tai prisisnekejom, suguzejo seimyna, tai dar daugiau pasnekejom, ir pries isvaziuojant prikrove vaisiu, vyno savo daryto, zodziu nuostabus zmones thumbup.gif ne del to, kad apdovanojo ar pan, bet del to, kad jie.. tokie zmoniski, norintys bendrauti
Atsakyti
sveikos,

Na, as Kipre buvau gal pries 6 metus. Apie viesbucius ir kainas nezinau nieko, nes apsistojau pas vienus draugus Limasolyje. Nuostabus kurortinis miestas, apie 80 km nuo Larnakos (te oro uostas). Jie man aprode didziaja dali salos (graikiskaja puse). Jei planuojate atostogas ziema, apie vasario menesi kalnu miestelyje Trudos organizuojamas slidinejimas. Prikolna, kalnuose -5, o apacioj prie juros +15 - +18. As buvau sausio pradzioj, tai tais metais sniego nebuvo sad.gif
o juroj maudesi tik rusai rolleyes.gif
Rugsejo menesi verta pasidometi kur vyksta vynu degustacijos, nes rugseji rengiamos sventes - tusai vynininkystes dievo Dionisijaus garbei.
Verta aplanknyti vienuolynus. As buvau Kikos vienuolyne. Tai vyru vienuolynas. Te vienuoliai gamina labai kokybiska vyna ir skanius likerius. Taip pat tenai galima nusipirkti visokiu kalnuose rinktu ekologisku zoleliu arbatu. Ir priekoniu.
O vat Nikosijoj nebuvau - laiko pritrukau..

Tai sekmes atostogaujant
Atsakyti
Kipre esu buvus prieš 11 metų, labai patiko thumbup.gif bet norėčiau sugrįžt ten, tai dabar renkamės birželiui kelionę - blaškomės tarp Kipro ir Maljorkos ax.gif kadangi ruošiamės be vaikų, tai galvoju gal verta pasieškot pigesnių bilietų ir patiems organizuotis kelionę, kažkada flylal skraidino, o gal kas domėjosi, kaip ten nukakt, kur skrydžių ieškot?

Atsakyti
Tiesioginių skrydžių į Kiprą nėra. O šiaip su vienu persėdimu skrenda ir čekų avialinijos ir lenkų LOT. Tik nervuoja, kad naktiniai skrydžiai ir jų sujungimai labai nepatogūs.
Atsakyti
du klausimėliai, kažkaip pernai mačiau, kad travelmanas organizuoja keliones į Kiprą iš LT, o šiemet nebematau, tai kaip čia nėra ir jau nebus? blink.gif verysad.gif

o kitas dalykas, labai mielai ten pakliūvusi pakeliaučiau savarankiškai po salą, bet mane gąsdina eismas priešinga puse sad.gif aišku, nesunku tiems, kurie buvo į Angliją paemigravę...
o gal nuomoja turistams mašinas su normaliu vairu, o į kitą kelio pusę jau kaip nors įsipaišyčiau...
Atsakyti
Mes kaip tik pries kelias dieneles grizome is Kipro - ispudziai tikrai nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mes buvom issinuomave masina ir patys visur vazinejome, ir keliavome, kur tik uzsigeideme, o su autobusu, kaip ekskursija, vykome tik viena karta. Jei kada tektu vel vaziuot i kokia nors kelione, o aisku, taip ir bus, tai butinai sakem vel nuomuosimes masina ir keliausim savarankiskai - taip zymiai idomiau, nes gali pats nuvaziuoti ten, kur autobusai su ekskursijomis tikrai nenuves smile.gif
O masinos tik su vairu desineje puseje, beje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2009 03 28, 22:24)
keliavot per praha ir teko ilgai laukti persedimo? smile.gif

Ne, mes ne is Lietuvos skridom. Mes skridom is Belfasto - tiesioginis skrydis - Belfastas - Paphos thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2009 03 29, 03:35)
Ne, mes ne is Lietuvos skridom. Mes skridom is Belfasto - tiesioginis skrydis - Belfastas - Paphos thumbup.gif  biggrin.gif

Ta prasme is Lituvos i Belfasta, o po to is Belfasto i Paphos? Kiek bilietai kainavo pirmyn ir atgal? bigsmile.gif Per kokia kompanija pirkot bilietus? Dieve, man tas laukimas Prahoj.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 03 28, 15:18)
du klausimėliai, kažkaip pernai mačiau, kad travelmanas organizuoja keliones  į Kiprą iš LT, o šiemet nebematau, tai kaip čia nėra ir jau nebus?  blink.gif  verysad.gif

o kitas dalykas, labai mielai ten pakliūvusi pakeliaučiau savarankiškai po salą, bet mane gąsdina eismas priešinga puse sad.gif aišku, nesunku tiems, kurie buvo į Angliją paemigravę...
o gal nuomoja turistams mašinas su normaliu vairu, o į kitą kelio pusę jau kaip nors įsipaišyčiau...

ko gero nebus šiemet deja, flylal skraidino, bet jau ir pernai kalbėjo apie šio reiso nuėmimą - pustuščiai lektuvai skrido. Norim skrist vėl jau su lelyte , tai sunkiau bus jei teks persėdinėt.
Su normaliu vairu nėra ten, o ir nereikia , į kitą kelio pusę tikrai lengviau su " išvirkščiu " vairu, tik valytuvai vietoj posūkių vis jungiasi biggrin.gif
turistu mašinos su raudonais numeriais , net su L raide mačiau ir visi jų saugosi ir tikrai atlaidžiai žiūri jei grybą supjauni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2009 03 29, 10:42)
Ta prasme is Lituvos i Belfasta, o po to is Belfasto i Paphos? Kiek bilietai kainavo pirmyn ir atgal? bigsmile.gif Per kokia kompanija pirkot bilietus?  Dieve, man tas laukimas Prahoj.. doh.gif

Ne, ne is Lietuvos. Mes gyvename S.Airijoje (UK), Belfastas nelab. toli musu yra, tai jis ir buvo artimiausias miestas, is kurio buvo galima skristi. Bet kas jau kas iskankino, tai skrydis, nes apie 5val. trukme jo... blink.gif doh.gif fear.gif As jau i Lietuva skraidant 3val. vos issedziu,o cia reikejo 5val... unsure.gif
Bilietus pirkom is "Travel century" kelioniu agenturos. Ziurejome ir dar vienoje ("Thompsons"), bet ten tas pats variantas buvo, bet zymiai brangiau, tai pirkome is pirmosios thumbup.gif 1zmogeliukui lektuvo bilietai, viesbutis su all inclusive 690svaru sumokejome smile.gif
Atsakyti