Mano pirmųjų - Venecia by Laura Bagiotti jau irgi nebegamina

QUOTE(brita33 @ 2008 05 20, 19:47)
as buvau gavus dovanu is uzsienio kvepaliukus, kuriu bonkute buvo paukscio silueto, taip jie man patiko, bet tai buvo pries 10 metu, net pavadinimo nezinau, kaip gaila...noreciau tokius rasti, bet net nernumanau, nei kur ieskoti...
pati bonkute paukscio silueto formos, permatoma, plokscia, o krastai nudazyti ryskiai oranzine spalva, na nemanau, kad kas tokius turi, gal ju net nebegamina
pati bonkute paukscio silueto formos, permatoma, plokscia, o krastai nudazyti ryskiai oranzine spalva, na nemanau, kad kas tokius turi, gal ju net nebegamina

Užsukau šiandien į Aistruolę ir juos ten radau

labai aciu uz informacija

Iš pirmos algos nusipirkau CH 212, tai buvo pirmi mano rimti kvepalai
Tuo metu jie buvo naujiena, sumokėjau beveik visą algą, bet buvo laikomi kaip ant altoriaus, kiekvieną rytą pauostyudavau, o purkšdavausi išskirtinėmis progomis...
Nuo to laiko, jie visada pas mane

mano pirmieji brangesni kvepalai buvo E. arden 5th avenue iki siol juos labai

Laura Biagotti "Laura"
QUOTE(katalike @ 2007 12 20, 11:09)
neskaitant kvepalus, kuriuos nugvelbdavau is mamos, mano pirmieji kvepalai irgi buvo sitie

mano pirmieji studentavimo laikais kvepalai Chanson, tik nepamenu kurie, bet kvepejo gaiviom, rugsciom citrinom

Anksčiau rašiau kokius pirmuosius kvepalus gavau dovanų, o čia tie kuriuos pirmuosius pati išsirinkau, Unzipped Universe Perfumers Workshop. Kaip man jie kažkada patiko.
Kvapas man labai panašus į Cacharel Noa. Dabar visai pasikeitęs skonis.

Dar prisimenu Coty Exclamation su žaliu šauktuku - kvepėjo keptais obuoliais su cinamonu ir Samba, jų neturėjau, bet patikdavo, labai ryškiai kvepėjo vyšniomis

Dar prisimenu Coty Exclamation su žaliu šauktuku - kvepėjo keptais obuoliais su cinamonu ir Samba, jų neturėjau, bet patikdavo, labai ryškiai kvepėjo vyšniomis

QUOTE(Cristobal @ 2008 09 10, 15:37)
Tikrai kazkur maciau pereita savaite