Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

Mano pirmųjų - Venecia by Laura Bagiotti jau irgi nebegamina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2008 05 20, 19:47)
as buvau gavus dovanu is uzsienio kvepaliukus, kuriu bonkute buvo paukscio silueto, taip jie man patiko, bet tai buvo pries 10 metu, net pavadinimo nezinau, kaip gaila...noreciau tokius rasti, bet net nernumanau, nei kur ieskoti...
pati bonkute paukscio silueto formos, permatoma, plokscia, o krastai nudazyti ryskiai oranzine spalva, na nemanau, kad kas tokius turi, gal ju net nebegamina blush2.gif

user posted image

Užsukau šiandien į Aistruolę ir juos ten radau mirksiukas.gif už juokingą kainą: 75 ml EDP - 56 Lt. biggrin.gif Pati turiu jų miniatiūrą - malonus gaivus ir tuo pačiu šiltas, švelnus kvapas su žoliniais ir citrusiniais akcentais. Man atrodo, jei sumaišytume du kvapus - S. Dali Dalistyle (jų gaivos ir švaros natas) ir Lancome Miracle (jų saldumą ir pipiriukus) gautas produktas būtų ko gero panašus į Lagerfeld Femme. rolleyes.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 03 spalio 2008 - 22:23
labai aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti
Iš pirmos algos nusipirkau CH 212, tai buvo pirmi mano rimti kvepalai biggrin.gif Tuo metu jie buvo naujiena, sumokėjau beveik visą algą, bet buvo laikomi kaip ant altoriaus, kiekvieną rytą pauostyudavau, o purkšdavausi išskirtinėmis progomis... wub.gif Nuo to laiko, jie visada pas mane 4u.gif
Atsakyti
Draugės nevisai vykusiai parinkti Venecia by Laura Bagiotti. Kito buteliuko nebepirkau, nes pasirodė toks paprastas kvapas man kaip ir per sunkus unsure.gif
Atsakyti
mano pirmieji brangesni kvepalai buvo E. arden 5th avenue iki siol juos labai wub.gif
Atsakyti
user posted image thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odelija1: 10 spalio 2008 - 21:30
Laura Biagotti "Laura"
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 20, 11:09)

neskaitant kvepalus, kuriuos nugvelbdavau is mamos, mano pirmieji kvepalai irgi buvo sitie drinks_cheers.gif wub.gif . su ju dvelksmu, turbut, ir prisiminimai apie pirma meile sugriztu blush2.gif
Atsakyti
mano pirmieji studentavimo laikais kvepalai Chanson, tik nepamenu kurie, bet kvepejo gaiviom, rugsciom citrinom wub.gif

user posted image
Atsakyti
Anksčiau rašiau kokius pirmuosius kvepalus gavau dovanų, o čia tie kuriuos pirmuosius pati išsirinkau, Unzipped Universe Perfumers Workshop. Kaip man jie kažkada patiko. rolleyes.gif Kvapas man labai panašus į Cacharel Noa. Dabar visai pasikeitęs skonis. biggrin.gif

user posted image

Dar prisimenu Coty Exclamation su žaliu šauktuku - kvepėjo keptais obuoliais su cinamonu ir Samba, jų neturėjau, bet patikdavo, labai ryškiai kvepėjo vyšniomis smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cristobal @ 2008 09 10, 15:37)
Uoj, kiek ieškota, kiek žiūrėta. Veltui  schmoll.gif

Tikrai kazkur maciau pereita savaite 4u.gif Ta prasme, internetinej pardej kazkokioj, tik nepamenu kokioj doh.gif Jei prisiminsiu, parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti