Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(mercedes @ 2008 10 17, 19:11)
hihihi.gif Mano mama dar ir dabar juos purškalioja.Ir sulaukia komplimentų iš savo bendraamžių...

Va, būtent MAMA. Man buvo 14-15 metų lotuliukas.gif Ir nors aš pati dabar mama, bet to kvapo nenoriu. Gal, kai būsiu uošvė? lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sitie buvo http://www.kosmetika...e41f80.88737525 kazkas mamai atveze dovanu... tada man labai skanus buvo 4u.gif
Atsakyti
Mnao pirmieji kvepalai - UNGARO by UNGARO. Labai patiko, gaila, seniai nebegaminA...
o GAL KURI DAR TURIT TOKIUS KVEPALIUKUS? bigsmile.gif

GAILA, NET INTERNETE FOTO NERANDU verysad.gif

Atsakyti
Mano pirmieji kvepalai, kurious gavau dovanu per 14-aji gimtadieni bovo Oriflame Sun ax.gif nerealus kvapas buvo. dabar nebe tas
Atsakyti
Mano pirmieji Ralph Lauren Romance, atsiunte teta dovanu smile.gif , tada buvo wub.gif , dabar nebe..
Atsakyti
QUOTE(Kotre @ 2008 10 24, 12:49)
Mnao pirmieji kvepalai - UNGARO by UNGARO. Labai patiko, gaila, seniai nebegaminA...
o GAL KURI DAR TURIT TOKIUS KVEPALIUKUS? bigsmile.gif

GAILA, NET INTERNETE FOTO NERANDU verysad.gif

bigsmile.gif Pamenu kai taik atsidare "Kosmeta" (berods unsure.gif ) ju kvapa duodavo testuot ant plunksnos papurksta, lb originalu buvo , bet primint ar buteliukas buvo melynas?
Atsakyti
Mano pirmieji - Lauros Biagiotti Roma wub.gif , pirkau testeri is vagiu narkomanu uz visus ta diena sukrinktus arbatpinigius smile.gif
Atsakyti
user posted image

o čia mano pirmieji kvepalai wub.gif
Kaip norėčiau vėl juos turėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 29 spalio 2008 - 19:59
QUOTE(Jazira @ 2008 10 29, 20:58)
user posted image

o čia mano pirmieji kvepalai  wub.gif
Kaip norėčiau vėl juos turėt ax.gif

ebayjuje dar galma nusipirkti ju.
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 10 11, 02:51)
neskaitant kvepalus, kuriuos nugvelbdavau is mamos, mano pirmieji kvepalai irgi buvo sitie  drinks_cheers.gif  wub.gif . su ju dvelksmu, turbut, ir prisiminimai apie pirma meile sugriztu  blush2.gif

Oi, pamenu siuos kvepalus blush2.gif Paauglyste, pasimatymai blush2.gif Idomu ar dar ju yra prekyboj? g.gif Noreciau vel pajust ta aromata wub.gif uzpludo prisiminimai...
Atsakyti
Esu is tu laiminguju, kurios turi "vaikystes kvapa". Mano mama turejo "tikra Diora", mazyti kvepalu butelaiti, gauta dovanu is kazkokiu amerikonu, kuriems vede ekskursija. Juo leisdavo pasikvepinti isimtinai tik vykimo i Operos teatra progom. Neseniai, temos ikvepta, nuzygiavau i Kristiana, isuosciau ir radau! 99 proc. TAS Dioras - tai "Diorissimo". Butinai nusipirksiu, man ir dabar jis -- tobulas, prabangus, laimingas tu vaikystes isvyku i Opera kvapas...
Atsakyti
Mano pirmieji rimti...
user posted image
Buvau gal kokių 13-14 ir pati išsirinkau šį kvapą.
Dabar turiu miniuką prisiminimams atgaivinti smile.gif
Atsakyti