Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 10 15, 21:34)
Samba, jų neturėjau, bet patikdavo, labai ryškiai kvepėjo vyšniomis smile.gif

Vysnios? bigsmile.gif Kur vysnios? bigsmile.gif Kokios vyyysnios??? bigsmile.gif Samba Red? Ko anksciau nesakei? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazarnienė: 15 spalio 2008 - 20:56
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 10 15, 21:50)
Vysnios?  bigsmile.gif  Kur vysnios?  bigsmile.gif Kokios vyyysnios???  bigsmile.gif  Samba Red? Koanksciau nesakei?  bigsmile.gif

Aga vyšnios. bigsmile.gif Nors juos uosčiau gal prieš beveik 10 metų, tai nesu tikra ar mano asociacijos dabar nebūtų kitokios. blush2.gif Bet kad pirmoji mintis buvo apie saldžias prinokusias vyšnias tą pamenu. mirksiukas.gif Tik nebėra jau jų niekur pas mus. sad.gif
Atsakyti
Kazarniene, o tu dar neradai vyšninių kvepalų? Mes pelkėj apuostėm tavo Rahat Loukoum, tai jie taaaip vyšniom kvepėėjo.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 10 16, 00:07)
Kazarniene, o tu dar neradai vyšninių kvepalų? Mes pelkėj apuostėm tavo Rahat Loukoum, tai jie taaaip vyšniom kvepėėjo.

As noreciau sviezios vysnios, kaip ji kvepia tik nuskinta, nulupus odele, tokia truputi su rugstele. Beda, kad visur, ka esu uoscius, vysnia yra saldi, cukruota, vyniu uogiene ir t.t., bet ne sviezia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazarnienė: 16 spalio 2008 - 09:30
Supratau mirksiukas.gif Aš galvojau, kad tiesiog vyšnių ieškai. Na, sėkmės paieškose, tokių dar vyšnių neužtikau niekur.
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 10 16, 10:29)
As noreciau sviezios vysnios,

prie rūgštesnių vyšnių priskirčiau Cacharel "Gloria" edt, pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 16, 13:36)
prie rūgštesnių vyšnių priskirčiau Cacharel "Gloria" edt, pabandyk mirksiukas.gif

Turejau miniuka, dabar turiu megnukas. Man ten vysniu kauliukai labiau g.gif
Atsakyti
mano pirmieji Aigner kvepalai gaivus, bet pavadinimo neatsimenu doh.gif ir Cerutti 1881 wub.gif
Atsakyti
Gal aš per daug sena, ar kad kaime augau, bet mano pirmieji kvepalai, kuriuos dideliais kiekias purškiau ant savęs, eidama į šokius, buvo "Cobra" lotuliukas.gif
Dabar niekaip nesuprantu, kaip mama man leido jais kvepintis g.gif Ir nežinau, ar man labiau pavadinimas, ar kvapas patiko?
Na, o po to perėjau ant "Mexx".
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 10 17, 18:06)
Gal aš per daug sena, ar kad kaime augau, bet mano pirmieji kvepalai, kuriuos dideliais kiekias purškiau ant savęs, eidama į šokius, buvo "Cobra"  lotuliukas.gif

hihihi.gif Mano mama dar ir dabar juos purškalioja.Ir sulaukia komplimentų iš savo bendraamžių...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 10 17, 17:11)
hihihi.gif Mano mama dar ir dabar juos purškalioja.Ir sulaukia komplimentų iš savo bendraamžių...

Mano mamos mėgstamiausi kvepalai buvo. Mano irgi. Kobrą kaip apyrankę nešiojau smile.gif

Beje, šie kvepalai yra iš naujo išleisti kitokiame buteliuke, minint Jeanne Arthes brendo trisdešimtmetį.

user posted image

Moteriškas buteliukas baltos spalvos oriental floral kategorija, vyriškas - juodos, woody aromatic.

user posted image

O čia ankstesnė versija

user posted image

Atsakyti
pavadinimo neatsimenu
atsimenu kvapa
blush2.gif
Papildyta:
Cobra ziaurus pavadinimas
tinka uosvei
Atsakyti