Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirmieji kvepalai

QUOTE(gudre755 @ 2010 09 05, 08:06)
Nu, o mano pirmieji taip pat B.U tik geltoni biggrin.gif tada man jie labai patiko mirksiukas.gif

Oi ir man patiko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmi rimti kvepalai Gabriela Sabatini Wild Wind ax.gif
user posted image
Gaila, kad ju jau senokai nebegamina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Alba*: 28 spalio 2010 - 11:16
user posted image
Mama padovanojo kai buvo 11m. miniuka. Labai as juos taupiau, bet kvepejo man jie kazkaip kitaip nei dabar biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Ir šitokią nostalgiją jiems jaučiu, kad nemoku žodžiais apsakyti wub.gif ...
Man jie primena mokyklos laikus, 16-ąjį gimtadienį (tada juos gavau dovanų nuo geriausių draugių), pirmąją meilę smile.gif ...
Kaip gaila, kad dabar net su žiburiu jų nerasi verysad.gif verysad.gif verysad.gif .
Atsakyti
tai buvo labai seniai pradėjau nuo tikrų mamos kvepalų Miss Dior

user posted image

dar ir dabar turiu jų lašelį saugau kaip talismaną
Atsakyti
buvau mažas vaikas, pradinėse klasėse - gavau nuo tetos dovanų kalėdų proga: Gabriela Sabatini user posted image

kartais jaučiu nostalgiją, pauostau kokioje parduotuvėje, tačiau galiu gyventi ir be jų biggrin.gif
Atsakyti
Jau nepamenu tikslaus pavadinimo, bet Kenzo... Iki šiol kvapą atgaminu wub.gif Brolis parvežė smile.gif
Atsakyti
O as savuju pirmuju tiksliai neatgaminu biggrin.gif panasiu laiku mama Hugo Boss Deep Red padovanojo ir draugas vienus is Kenzo. Tokie geltonoje dezuteje. Seip parduotuveje nemaciau. Cia dar norejau su kuom nors juos issimainyti, bet kiek seku temas, niekas nesiulo.

Savieji kvepalai kazkaip nelabai palike dideliu sentimentu. Kazkodel labiau istrige mamos....jos kvapas vaikysteje (kai as buvau vaikas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 09 05, 07:06)
Nu, o mano pirmieji taip pat B.U tik geltoni biggrin.gif tada man jie labai patiko mirksiukas.gif

mano taip pat sie pirmieji, megau jais i egzamina ar kontrolini kepintis, kazkaip tada raminanciai mane veike. o dabar erzina... kadangi megstu kaupti buteliukus, tai dar turiu koki trecdali. nesikvepinu, tik retkarciais pauostau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2010 05 13, 18:32)
Mano pirmieji  wub.gif
user posted image

galim sakyt ir ,mano pirmieji,nerealus...tik kad nebedamina g.gif dar naomi vieni pirmuju... user posted image
Atsakyti
COBRA ir as is vaikystes atsimenu wub.gif wub.gif pas mama spintoj dar ir dabar yra tuscu buteliuku wub.gif

Mano patys pirmieji is geresniu buvo Elizabeth Arden Green Tea wub.gif 17 gimtadienio proga kuma padovanojo,nuo to laiko ju visada pas mane yra wub.gif wub.gif man jie nerealus thumbup.gif

o patys patys pirmieji buvo DATE kazkokie,atsimenu didele bonkute su morkavos spalvos kamsteliu,kvapas buvo saldus...gavau nuo drauges,kai keitemes kaledinem dovanele, klasej biggrin.gif man buvo 13
Atsakyti
Pirmieji buvo Avon Praul ar Prowl... Nepamenu kaip tiksliai rašosi...
O antrieji Naomi Campbell Mystery...

Abiem kvėpinčiausi ir dabar.... 4u.gif
Atsakyti