Mano pirmieji buvo Cristobal Balenciaga...
buvau pirmakurse, pinigu pamenu uzteko tik purskiamam dezodorantui, bet po vasaros darbu atsirado ir EDT buteliukas..

atsimenu iš vaikystės kaip mama kvėpindavosi Dzintars kvepalais. tokioj rudoj dėžutėj buvo du gilės formos miniatiūriniai buteliukai su prikabintais rudais ąžuolo lapiukais. aš tik pasigrožėdavau, bet nedrįsdavau kvėpintis.
vaikinas man padovanojo Cobra, tai pirmi, kuriuos prisimenu.
studentė pirkdavau pilstomus Givenchy "Amarge"
po to vyras padovanojo iš Kristianos Givenchy "Hot Couture" tada jie buvo naujai pasirodę. toks labai gražus buteliukas, su suknele viduje

vaikinas man padovanojo Cobra, tai pirmi, kuriuos prisimenu.

studentė pirkdavau pilstomus Givenchy "Amarge"
po to vyras padovanojo iš Kristianos Givenchy "Hot Couture" tada jie buvo naujai pasirodę. toks labai gražus buteliukas, su suknele viduje

QUOTE(rubinuolė @ 2011 01 17, 18:33)
atsimenu iš vaikystės kaip mama kvėpindavosi Dzintars kvepalais. tokioj rudoj dėžutėj buvo du gilės formos miniatiūriniai buteliukai su prikabintais rudais ąžuolo lapiukais.
Mano mamytė tokius giliukus irgi kažkada turėjo

Prisimenu, man buvo 16-17 metų, tai buvo labai seniai , dovanų gavau nuo draugo gimtadienio proga pirmus prancūziškus kvepalus "Climat", tai buvo kažkas nerealaus man
.....tie kvepalai man tarnavo kokius 2 metus....iki to laiko kvepindavaus mamos dzintars kvepalais...

mano pirmieji CERRUTI

QUOTE(Virgale @ 2011 01 17, 20:27)
Prisimenu, man buvo 16-17 metų, tai buvo labai seniai , dovanų gavau nuo draugo gimtadienio proga pirmus prancūziškus kvepalus "Climat", tai buvo kažkas nerealaus man
.....tie kvepalai man tarnavo kokius 2 metus....

vertybė būtų tokius tebeturėti - gal išliko pora lašų?

QUOTE(Malena @ 2011 02 21, 12:58)
Kurie tavo pirmieji?
labai gražu erzinti seną bobą be atminties

QUOTE(Renatina @ 2011 02 21, 14:21)
Įtariu, kad Elipse

QUOTE(Renatina @ 2011 02 21, 14:30)
Nu taigi