Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

Labas rytas

uzjauciu visas ir zinokit mastau, kodel tai atsitinka toms seimoms, kurios laukia ir nori mazyliu, o tos kurios nenori, ka bedarytu, kad ivyktu persileidimai, isnesioja mazylius ir viskas super. kodel tokia neteisybe?neturiu atsakymo, bet manau turim priimti kaip isbandymus ir gyventi toliau, tolaiu mastyti, toliau planuoti.zmogus gali daug iskenteti, tik visos tos kancios galetu buti su gera pabaiga, ko visom ir linkiu.
Visom gero penktadienio ir vilties wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Penktadienį man padarė abraziją, dabar bandau pakilti iš nuoskaudų liūno. Bet tikiu, kad mums pavyks ir mes turėsim 2.gif
Atsakyti
Oi mergytės, dar taip bijau, kad netektų čia man guostis šiame skyrelyje, bet jau sudrebėjo mano širdelė.

Po ilgo laukimo (8 metų) ir po trijų atliktų inseminacijų (IUI), po trečiosios užkibo ir kraujo tytimas rodė vis didėjantį nėštumą:
HCG buvo 44.98, po trijų dienų 225,1, dar po trijų 448,4, o dar po 6 dienų nukrito 289,4, nesuprantu kodėl, nei peršalau, nei nukritau, nei kraujuoju, nei man skauda.
Vakar jau grįžau iš daktarės. kaip tik darė echoskopą, nes buvo lygiai 4 savaitės po atliktos inseminacijos (IUI).
Žiūrėjo ten žiūrėjo ilgai ilgai ir atidžiai. Nu ką - negimdyminio tai nėra net jokių požymių, kažkas formuojasi gimdoje, bet puslelės taip pat dar nematyti.
Taip, kad kol kas teks laukti savaitę (kai bus 5 sav. po IUI) tada jau sakė turėtų matyti tikrai puslelė, o jei jos nėra, reiškias nesivystantis, ir tada nustoti gerti duphaston ir turėtų išsivalyti viskas su mmm.
Tai dar viltis neužgęso. O tuo labiau jei ir blogiausias variantas gal neprireiktų tų visokių gramdymų ir operacijų, galgi išsivalytų viskas.
Bet svarbiausia, kad vilties dar yra, jog atsiras puslytė, nes sako, kad 4 savaičių dar būna daug kam, kad ir nesimato puslelės.
Nu labai noriu tuo tikėti, bet viskas Dievo valioj.

Tiesa, sakė, jai kartais skausmai užeitų ar kas pan. tai iš karto pas ją bėgom.
Nu ką - lauksim, lauksim ir dar kartą lauksim tą savaitėlę.

Tai tokia mano istorija.
P.S.
Sakykite, jei jau nors kiek HCG nukrenta, tai jau nebėra jokios vilties, kad vėl kils?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 14 kovo 2008 - 12:22
QUOTE(Lietuva @ 2008 03 14, 12:20)
Sakykite, jei jau nors kiek HCG nukrenta, tai jau nebėra jokios vilties, kad vėl kils?

Lietuva, nėra jokios vilties. Pas tave jau ir kilimas hcg buvo nelabai geras. Užjaučiu labai.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 03 14, 14:29)
Lietuva, nėra jokios vilties. Pas tave jau ir kilimas hcg buvo nelabai geras. Užjaučiu labai.

Suprantu viską. Tik man keista, nes turiu pavyzdį kai su dar blogesniais Hcg skaičiais moteris dabar toliau laimingai laukiasi vaikelio.

Mane tik neramina tas kritimas. Vat čia tai nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 03 14, 13:10)
Suprantu viską. Tik man keista, nes turiu pavyzdį kai su dar blogesniais Hcg skaičiais moteris dabar toliau laimingai laukiasi vaikelio.
Mane tik neramina tas kritimas. Vat čia tai nieko gero.

Na bet tai moteriai gal nekrito hcg. Pamenu ir pas mus forume kažkuriai buvo vienu metu sudurniavęs hcg kilimas, o paskui viskas susitvarkė, bet tai jau tokia išimtis iš taisyklės....

Tiesiog pati esu turėjusi persileidimų, pačiai hcg krito nežymiai praktiškai apie savaitę, išnaršiau iki pamėlynavimo internetą - visur vienareikšmiškai buvo pasakyta - jei jau hcg krenta, nėra jokių šansų. Na mano įsivaizdavimu yra tik viena teorinė galimybė - tarkim jei yra ne vienas vaisius ir vienas žūva, tai greičiausiai kažkuriuo momentu labai netyčiom galima užfiksuoti hcg kritimą, bet pas tave jis nukrito labai akivaizdžiai ir per šešias dienas jis tau jau oho koks turėjo užaugti. Blogai elgiasi tavo gydytoja/as suteikdama bereikalingų vilčių.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 03 14, 13:20)
Oi mergytės, dar taip bijau, kad netektų čia man guostis šiame skyrelyje, bet jau sudrebėjo mano širdelė.

Tai tokia mano istorija.
P.S.

Patarčiau nelaukti savietės, o dar kas porą dienų pakartoti HCG, nors ir gydytoja sako nereikia, jis tikrai labai informatyvus 4u.gif
Atsakyti
Lietuva stiprybes!!! gal dar viskas bus gerai, juk reikia tiketi stebuklais! Bet pasidaryk dar hcg, gal kokia klaidele isivele.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 12 23, 22:00)
bet žemas progesteronas rodo, kad nevyksta ovuliacija, o pastojus regis reikia duphastoną gert  g.gif
O tavo mmm reguliarios?

pas mane viskas gerai daugiau buvo,mmm kaip laikrodukas. šį mėnesį vėl kartosiu tyrimus ir žiūrėsiu.
o daugiau visi tyrimai padaryti,niekas neiko neranda. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2008 03 14, 13:20)

Po ilgo laukimo (8 metų) ir po trijų atliktų inseminacijų (IUI), po trečiosios užkibo ir kraujo tytimas rodė vis didėjantį nėštumą:
HCG buvo 44.98, po trijų dienų 225,1, dar po trijų 448,4, o dar po 6 dienų nukrito 289,4, nesuprantu kodėl, nei peršalau, nei nukritau, nei kraujuoju, nei man skauda.
Vakar jau grįžau iš daktarės. kaip tik darė echoskopą, nes buvo lygiai 4 savaitės po atliktos inseminacijos (IUI).
Žiūrėjo ten žiūrėjo ilgai ilgai ir atidžiai. Nu ką - negimdyminio tai nėra net jokių požymių, kažkas formuojasi gimdoje, bet puslelės taip pat dar nematyti.
Taip, kad kol kas teks laukti savaitę (kai bus 5 sav. po IUI) tada jau sakė turėtų matyti tikrai puslelė, o jei jos nėra, reiškias nesivystantis, ir tada nustoti gerti duphaston ir turėtų išsivalyti viskas su mmm.
Tai dar viltis neužgęso. O tuo labiau jei ir blogiausias variantas gal neprireiktų tų visokių gramdymų ir operacijų, galgi išsivalytų viskas.
Bet svarbiausia, kad vilties dar yra, jog atsiras puslytė, nes sako, kad 4 savaičių dar būna daug kam, kad ir nesimato puslelės.
Nu labai noriu tuo tikėti, bet viskas Dievo valioj.

Tai tokia mano istorija.
P.S.

Užjaučiu. Pas mane per vieną dieną pakrito 9hcg ir gydytoja pasakė,kad nieko nebebus. verysad.gif O pas atve tas kritimas labai jau ryškus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 03 14, 12:17)
Na bet tai moteriai gal nekrito hcg. Pamenu ir pas mus forume kažkuriai buvo vienu metu sudurniavęs hcg kilimas, o paskui viskas susitvarkė, bet tai jau tokia išimtis iš taisyklės....

Tiesiog pati esu turėjusi persileidimų, pačiai hcg krito nežymiai praktiškai apie savaitę, išnaršiau iki pamėlynavimo internetą - visur vienareikšmiškai buvo pasakyta - jei jau hcg krenta, nėra jokių šansų. Na mano įsivaizdavimu yra tik viena teorinė galimybė - tarkim jei yra ne vienas vaisius ir vienas žūva, tai greičiausiai kažkuriuo momentu labai netyčiom galima užfiksuoti hcg kritimą, bet pas tave jis nukrito labai akivaizdžiai ir per šešias dienas jis tau jau oho koks turėjo užaugti. Blogai elgiasi tavo gydytoja/as suteikdama bereikalingų vilčių.

Daiva,o ka tu galvoji apie toki kilima?
03.10- hcg 55
03.12-66
03.14-93
03-17-122.

Nelabai normalu,bet lankiausi pas Kazanaviciu,jis sake,kad jo praktikoj mates,kad kyla letai,po to susitvarko kazkaip.Pries tai tris nestumus turejau,visada krisdavo,tiesa pasakius labai letai.Einu ryt dar viena kart pasidaryt tyrima,ziuresiu,nors vilciu kaip ir nelabai turiu.
Tiesa pasakius lankiausi dar pas viena gydytoja,cia galima ir labai skeptiskai ziureti,pati ne visada tikiu tokiais tyrimais.Ji kompu perziurejo visa organizma,kiti tai gal folio metodu vadina.kaip bebutu keista,daug ka tikrai pataike.Sake nestuma mato,bet prie kaklelio,gal del to nesikabina normaliai ir pakraujuoja del to.Persileidima is akiu dugno galima pamatyti,pas mane jis normalus buvo.Tai vieninteles jos zodziai daugiau vilciu teikia,siuo metu norisi tuom tiketi,o kaip yra is tikruju tai laikas parodys.
Atsakyti
Keberiokšt, aš manau, kad nieko gero.... verysad.gif Jei ir toliau kils panašiai, ieškokit negimdinio. Nors ir prie negimdinio, kol nėštumas toks mažas, turėtų geriau augti. Aš tai manyčiau, kad tiesiog kažkas negerai su embrioniuku. Na pabandysiu dar tuoj pažiūrinėti ką rašo internete. Šiaip aš būčiau kategoriškai už tai, kad negalimas nėštumas su nedvigubėjančiu hcg, tik irgi pamenu, kad kažkuriai merginai forume buvo, kad hcg neaugo neaugo, o paskui lyg paaugo neblogai (deja, vėliau vistiek nėštumas nutrūko).
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 03 18, 11:05)
Sake nestuma mato,bet prie kaklelio,gal del to nesikabina normaliai ir pakraujuoja del to.Persileidima is akiu dugno galima pamatyti,pas mane jis normalus buvo.Tai vieninteles jos zodziai daugiau vilciu teikia,siuo metu norisi tuom tiketi,o kaip yra is tikruju tai laikas parodys.

Beje, gal negimdinį ir mato g.gif Tikiu šituo metodu, nes kadaise man pačiai yra ligą atradę būtent tokiu būdu.
Atsakyti
Iš tiesų radau užuominų, kad net su lėtai kylančiu hcg būna sėkmingų nėštumų, tačiau riba yra trys paros - t.y. jei hcg nedvigubėja ir per tris paras, nėra duomenų apie sėkmingą nėštumą.

Štai keletas pastabų (praktiškai visur rašo tą patį)

A doubling time of less than 2 days should arouse suspicions of either a possible ectopic pregnancy or a non-viable intrauterine pregnancy

• Ectopic pregnancies are suspected when HCG levels increase from test to test but do not double. If you’ve had an ectopic pregnancy before, you’re at greater risk for another and your HCG numbers will be given more attention.
• Singleton and vanishing twin pregnancies have a wide range of acceptable HCG levels on a given day.
• Unfortunately, the prognosis is poor for pregnancies that show low HCG levels and are slow to rise.
• High levels may be indicative of a number of conflicting situations, including everything from a normal pregnancy to ovarian cancer to choriocarcinoma of the uterus or hydatidiform mole of the uterus.
• Low levels may be indicative of dead fetus, incomplete miscarriage, or threatened spontaneous abortion.

Look most closely at progression: during the huge majority of early pregnancies (80-90%), the level will double every couple of days, or 72 hours. As your pregnancy progresses, levels rise and that doubling time increases. The expected doubling time for HCG levels:

• Under 1200 mIU/ml: 48-72 hours.
• Between 1200 to 6000 mIU/ml: 72-96 hours.
• Over 6000 mIU/ml: more than 96 hours
Atsakyti