Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

QUOTE(Amade @ 2008 03 28, 20:40)
sveikos, ikisu ir as savo nosi... as turejau 2 persileidimus... vienas 9-10 sav (bet tai pamate tik 14 sav), o kita karta pastojau po 2 metu su stimuliacijom ir kazkas staiga ivyko 20 sav... nors viskas buvo puiku - tyrimai, echo ir t.t. priezastis - infekcija, neaisku is kur atsiradus, vaikiukas buvo sveikas ir pagal laika normaliai issivystes...  verysad.gif

Nezinau, ar atsimeni mane, bet mes buvom kartu pas planiukes... blush2.gif Girdejau tavo istorija, labai uzjauciu, pazistu netekties skausma ir as... Stiprybes jums wub.gif
Atsakyti
Gal žinot kokia tikimybė, procentaliai, pastoti yra po inceminacijos.
Papildyta:
QUOTE(Darling @ 2008 03 28, 19:35)
Ir man abu persileidimai buvo apie tokią savaitę g.gif  O nebandei tirtis,kodėl tie persileidimai buvo? Kur inseminaciją darysies?

Tikslios priežasties nežino, vieną karta net nežinodama kad esu pastojus nuėjau į pirtį. Sekančią dieną prasidėjo kraujavimas, ir viskas buvo baigta, tiesiog buvo visi simptomai PMS'o, tai nė nemaniau, kad galiu būti nėščia.

O inseminaciją darysiuosi pas Visockienę, lankausi pas ją apie porą metų.
Atsakyti
QUOTE(Dyta @ 2008 03 28, 21:10)
Gal žinot kokia tikimybė, procentaliai, pastoti yra po inceminacijos.
Papildyta:
Tikslios priežasties nežino, vieną karta net nežinodama kad esu pastojus nuėjau į pirtį. Sekančią dieną prasidėjo kraujavimas, ir viskas buvo baigta, tiesiog buvo visi simptomai PMS'o, tai nė nemaniau, kad galiu būti nėščia.

O inseminaciją darysiuosi pas Visockienę, lankausi pas ją apie porą metų.

O tai kaip sužinojai,kad buvai nėščia? g.gif Aš irgi dariausiai vieną inseminaciją pas Visockienę,bet...man pavyko pastoti tik po laparoskopijos,tada jau natūraliai.
Inseminacijos tikimybė pastoti tikrai nėra didelė,bet manau tik todėl,kad sveikos poos jos nedaro,taigi ir tikimybės nedidina.Kazkur skaičiau,kad apie 15proc. Bet geriau pasidomėk skyrelyje prie IUI.
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2008 03 28, 19:53)
Nezinau, ar atsimeni mane, bet mes buvom kartu pas planiukes... blush2.gif Girdejau tavo istorija, labai uzjauciu, pazistu netekties skausma ir as... Stiprybes jums wub.gif

ritavi, prisimenu aisku, tave mirksiukas.gif seniai nemaciau taves arba lankomes skirtingose temelese... ax.gif
o mes visos stiprios mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2008 03 28, 20:29)
O tai kaip sužinojai,kad buvai nėščia? g.gif Aš irgi dariausiai vieną inseminaciją pas Visockienę,bet...man pavyko pastoti tik po laparoskopijos,tada jau natūraliai.
Inseminacijos tikimybė pastoti tikrai nėra didelė,bet manau tik todėl,kad  sveikos poos jos nedaro,taigi ir tikimybės nedidina.Kazkur skaičiau,kad apie 15proc. Bet geriau pasidomėk skyrelyje prie IUI.

Stipriai jutau PMS simptomus, nusivyliau jog ir vėl nepastojau nuėjau į pirtį kad greičiau apsirgčiau. Kitą dieną, dar prieš kraujavimą, pasidariau nėšt testą ( namie turėjau, tai iš nevilties galvojau reikia sunaudoti, kad jo nebūtų) o ten ėmė ir išryškėjo dvi juostelės. labai apsidžiaugiau, bet neilgam.

Pas mane po negimdinio nėštumo yra nepratekamas kairys kiaušintakis, o kai stimuliuojam kiaušinėlių augimą, dažniausiai vedantysis būna iš kairės pusės,o kai kada kai kiaušinėlis būna iš dešinės pusės, tai kaip tyčia vyras į komandiruotę būna išsiųstas ir taip eina mėnesis po mėnesio
Atsakyti
Gal kuri žinot, ar viršsvoris turi įtakos pastojimui ?
Atsakyti
QUOTE(Dyta @ 2008 04 02, 19:52)
Gal kuri žinot, ar viršsvoris turi įtakos pastojimui ?

turi, jei jis yra dėl sutrikusios hormonų veiklos.
Atsakyti
Gaunasi uzburtas ratas- svoris auga del hormonu sutrikimo ir sunkiau pastoti, rekomenduojama numesti svori, tam, kad pastoti, taciau neiseina, nes hormonai sutrike bigsmile.gif
Atsakyti
Perskaiciau visu zinutes labai liudna kad taip nutinka toms moterims kurios tikrai laukia savo vaikucio.
Man jau buvo du nesivystatntys nestumai 12 savaiciu dare valyma, o as labai gerai jauciausi.
Jokiems tyrimam nesuncia ir niekas nieko nesako.
Gyvenu dideleje depresijoje.
Padekite. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tumosiene @ 2008 05 10, 11:59)
Perskaiciau visu zinutes labai liudna kad taip nutinka toms moterims kurios tikrai laukia savo vaikucio.
Man jau buvo du nesivystatntys nestumai 12 savaiciu dare valyma, o as labai gerai jauciausi.
Padekite. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

uoj brangioji, žiaurūs tokie išgyvenimai. labai žiaurūs. suprantu tavo depresiją iki kaulų smegenų. pati gal jau ir baigiu iš jos išsivaduoti, o gal jinai tiesiog įgauna kitokią formą...
dabar stenkis išgedėti, išsiverkti, pragyventi skausmą kažkaip ir tiek. gal būt pasieškok psichologo pagalbos. man padėjo išsikapstyt.
Atsakyti
QUOTE(Tumosiene @ 2008 05 10, 11:59)
Padekite. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Zinau ir as tavo skausma ir labai suprantu.Pas mane taip pat du nesivystantis 9 ir 15 sav.Viskas taip pat buvo gerai,atitiku visus parametrus ir staiga abu kartus nustojo vystytis.Sokas neralus.........
Dabar gavau jau visus tyrimu atsakymus:genetinius,AFS,ir tt.Viskas visur gerai.Nezianau nei ka besitirti nei ka begalvoti doh.gif
Laikykis,zinau,kad labai labai skaudu................
Atsakyti
Gal žinote kokius tyrimus reikia daryti po 3 persileidimų? g.gif Genetinius jau darėme, be jų ką dar galima išsitirti. unsure.gif
Atsakyti