Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

QUOTE(dangiuk @ 2008 07 21, 08:50)
oman kažkaip keistai - kraujavau iki abrazijos, o pačios procedūros tik apie parą, daugiau nei kruajungų išskyrų, nei tų vadinamų netikrų mmm nesulaukiu...  g.gif ar čia taip turi būti?

Tai juk per abraziją išvalo gleivinę iš gimdos, todėl ir natūralu, kad po jos mažiau kraujavai.

O jums visad pasako atsakymus padarę abraziją (t.y. abrazijos poėmį) ? Man visad paimdavo ir sakydavo, kad bus atsakymai, bet kai kreipdavausi tai niekada negavau jokio atsakymo, nes atsiet ..tai mėginio per mažai, tai laborantė atostogavo ir t.t. Ir taip visus 3 kartus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 07 21, 11:11)
Tai juk per abraziją išvalo gleivinę iš gimdos, todėl ir natūralu, kad po jos mažiau kraujavai.

O jums visad pasako atsakymus padarę abraziją (t.y. abrazijos poėmį) ? Man visad paimdavo ir sakydavo, kad bus atsakymai, bet kai kreipdavausi tai niekada negavau jokio atsakymo, nes atsiet ..tai mėginio per mažai, tai laborantė atostogavo ir t.t. Ir taip visus 3 kartus  unsure.gif

Aneee..? g.gif Na man dar turi pasakyti.. tai pažiūrėsim ką suoks nuėjus.. unsure.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutės, patarkit ką daryt, kiek jūs laukėt kol pačios nukraujuosit? man jau stogas važiuoja, greičiau tas košmaras pasibaigtų verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Gal eit pas kita giniu pasikonsultuoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 21 liepos 2008 - 18:26
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 21, 19:25)
Sveikutės, patarkit ką daryt, kiek jūs laukėt kol pačios nukraujuosit? man jau stogas važiuoja, greičiau tas košmaras pasibaigtų  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Gal eit pas kita giniu pasikonsultuoti?  g.gif

Užjaučiu mergyte tave console.gif , gal nueik, o maža ką gal dar ne viskas prarasta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 20, 23:31)
Sveikutės,

Jungiuosi ir aš prie jūsų  verysad.gif  tai pirmas neštumas, labai sunkiai pavyko mums šitas mažiukas, po IVF, bet deja...  verysad.gif  dabar 8 sav., bet atrodo kaip 6 sav. Gydytojas dar išrašėsiuntimą tyrimus  pasidaryti pirmadienį ir trečiadienį, bet vilties nesuteikė, mūsų mažiukas nesivysto  verysad.gif  kol kas dar nekraujuoju, nežinau, noriu kad greičiau viskas pasibagitų  verysad.gif  verysad.gif
Užjaučiu visas kam tai tenka patirti, stiprybės jums visoms

Stirybes tau, laikykis viskas bus gerai. 4u.gif ..kaip rase merginos tikekimes, kad ruduo gerybiu metas, ir mes sulauksime savo derliaus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 21, 19:25)
Sveikutės, patarkit ką daryt, kiek jūs laukėt kol pačios nukraujuosit? man jau stogas važiuoja, greičiau tas košmaras pasibaigtų  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Labai uzjauciu verysad.gif
As irgi jau ilgokai laukiu-birzelio 26d.pasake, kad nesivysto....vis dar laukiu isivalymo, bet jau treciadieni einu prasyti abrazijos-negaliu ilgiau laukti unsure.gif
Klausykit, mergaites-man susidaro ispudis,kad nesivystantciu kaskaip stipriai padaugejo-gal koks virusas?kas cia dedasi?
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 21, 20:23)
As irgi jau ilgokai laukiu-birzelio 26d.pasake, kad nesivysto....vis dar laukiu isivalymo, bet jau treciadieni einu prasyti abrazijos-negaliu ilgiau laukti unsure.gif
Klausykit, mergaites-man susidaro ispudis,kad nesivystantciu kaskaip stipriai padaugejo-gal koks virusas?kas cia dedasi?

Aciu uz supratima, o jums naturaliai pavyko ar su pagalba. Mums tai po IVF, tiek vilciu sudejom ir se tau kad nori verysad.gif verysad.gif

Net nuo birezlio 26 d.????????????? g.gif g.gif
Nesuprantu as nieko... jau beveik menesis... o kaip jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 21 liepos 2008 - 20:31
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 21, 22:23)

vaje, mergyt, kiek kantrybes pas tave. Man tai tik patvirtino, kad nesivysro ir ta pacia diena pasidariau abrazija.....nezinau ar buciau sugebejusi gyventi su tokiomis ziniomis tiek laiko kaip tu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 21, 21:29)
Aciu uz supratima, o jums naturaliai pavyko ar su pagalba. Mums tai po IVF, tiek vilciu sudejom ir se tau kad nori  verysad.gif  verysad.gif

Net nuo birezlio 26 d.?????????????  g.gif  g.gif
Nesuprantu as nieko... jau beveik menesis... o kaip jautiesi?

Mes po 4IUI pastojom...
Pasirodziau 4 gimiam ir visi pasake ta pati-laukit...prasiau tabletukiu kokiu...sako geriau jei lauksit.Net Klimui el.laiska parasiau-sako gali tyekt laukt ir men. ir pusantro g.gif o echo nerodo jokio gleivines atsidalijimo, kaska gine murmejo-tipo rezorbuojasi...
Fiziskai jauciuosi gerai-bet visa kita...atrodau kaip nestuke-issiputus-papai dideli, sunku labai..., bet treciad. jau paskirs abrazijos data. Noriu pagaliau pabaigos, kad galeciau laukt naujos pradzios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaminukas: 21 liepos 2008 - 20:38
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 21, 20:25)

Laimuze, labai tave uzjauciu...as tave prisimenu is Naujokiu susiburimo......
Zinau, kad didzioji dalis mergaiciu cia po natur, taciau yra ir po IUI, jei nores parasys pacios. As asmeniskai po penktos IUI buvau uzkibusi...l
Atsakyti
QUOTE(MorInga @ 2008 07 21, 21:35)
vaje, mergyt, kiek kantrybes pas tave. Man tai tik patvirtino, kad nesivysro ir ta pacia diena pasidariau abrazija.....nezinau ar buciau sugebejusi gyventi su tokiomis ziniomis tiek laiko kaip tu.... 4u.gif

JOOOO kantri as-vis norisi kad geriau, o gaunasi kaip visada.Vis kas kelios dienos ejau pas ginius kad paziuretu echo ir vis dar tikejau kad paaugo, taip dvi savaites laukiau stebuklo ir save apgaudinejau- ta pat diena tikrai buciau bijojus daryt valyma-o jei dar ne viskas..? Gal todel ir organizmas nepaleidzia leliaus?
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 21, 22:44)
JOOOO kantri as-vis norisi kad geriau, o gaunasi kaip visada.Vis kas kelios dienos ejau pas ginius kad paziuretu echo ir vis dar tikejau kad paaugo, taip dvi savaites laukiau stebuklo ir save apgaudinejau- ta pat diena tikrai buciau bijojus daryt valyma-o jei dar ne viskas..? Gal todel ir organizmas nepaleidzia leliaus?

o as kazkaip besalygiskai pasitikejau ginium ir neketinau saves apgaudineti....net nekilo minciu, kad jis galetu klysti.....
Bet kokiu atveju, vitaminuk, turi tiketi, kad viskas bus gerai....
Atsakyti