QUOTE(MorInga @ 2008 07 21, 20:38)
Laimuze, labai tave uzjauciu...as tave prisimenu is Naujokiu susiburimo......
Zinau, kad didzioji dalis mergaiciu cia po natur, taciau yra ir po IUI, jei nores parasys pacios. As asmeniskai po penktos IUI buvau uzkibusi...l
Zinau, kad didzioji dalis mergaiciu cia po natur, taciau yra ir po IUI, jei nores parasys pacios. As asmeniskai po penktos IUI buvau uzkibusi...l
Kaip liudna, taip stengiames, pilnos kelnes laimes kai uzkimba ir didziulis nusivylimas ir asaru upeliai kai suzinai tokia naujiena
Taip, ir as tave is ten prisimenu, is naujokiu susiburimo persikrausciau i IVF skyreli, startavom geguzi, galvoju jei butu is karto neuzkibes, gal butu ne taip skaudu, nes buvau sau prizadejusi kad neimsiu stipriai i sirdi. Labai laukiau kada galesiu startuoti o ir tokia nuojauta buvo, kad pavyks ir uzkibs, bet kad taip baigsis nesitikejau, pastojima ne vietoj atmeciau, nes abu kiausintakiai nepratekami, tai kaip ir tokios galimybes negalejo buti, o kad gali nesivystyti nenumaniau...
nezinau ar istversiu tiek kiek vitaminukas, tikrai nelauksiu menesio, sendien pasidariau hcg, o jis tik 6636, taigi kaip ir sake gyd. tai atitinka 6 sav., dar pasidarysiu treciadieni hcg palyginimui... bet nieko nesitikiu... o ir gyd. nera pagrindo netiketi... prasidejus 7 savaite dingo sleikstulys, galvos svaigimas, krutys pasidare nebejautrios... tada dar nesupratau ka tai reiskia, galvojau viskas gerai, deja