Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

QUOTE(MorInga @ 2008 07 21, 20:38)
Laimuze, labai tave uzjauciu...as tave prisimenu is Naujokiu susiburimo......
Zinau, kad didzioji dalis mergaiciu cia po natur, taciau yra ir po IUI, jei nores parasys pacios. As asmeniskai po penktos IUI buvau uzkibusi...l

Kaip liudna, taip stengiames, pilnos kelnes laimes kai uzkimba ir didziulis nusivylimas ir asaru upeliai kai suzinai tokia naujiena verysad.gif
Taip, ir as tave is ten prisimenu, is naujokiu susiburimo persikrausciau i IVF skyreli, startavom geguzi, galvoju jei butu is karto neuzkibes, gal butu ne taip skaudu, nes buvau sau prizadejusi kad neimsiu stipriai i sirdi. Labai laukiau kada galesiu startuoti o ir tokia nuojauta buvo, kad pavyks ir uzkibs, bet kad taip baigsis nesitikejau, pastojima ne vietoj atmeciau, nes abu kiausintakiai nepratekami, tai kaip ir tokios galimybes negalejo buti, o kad gali nesivystyti nenumaniau...
nezinau ar istversiu tiek kiek vitaminukas, tikrai nelauksiu menesio, sendien pasidariau hcg, o jis tik 6636, taigi kaip ir sake gyd. tai atitinka 6 sav., dar pasidarysiu treciadieni hcg palyginimui... bet nieko nesitikiu... o ir gyd. nera pagrindo netiketi... prasidejus 7 savaite dingo sleikstulys, galvos svaigimas, krutys pasidare nebejautrios... tada dar nesupratau ka tai reiskia, galvojau viskas gerai, deja verysad.gif taigi visi pozymiai rodo, kad vilties jau nebera... noriu kad greiciau sitas kosmaras baigtusi... noriu atsigauti ir gal dar karta bandysim... vyras labai palaiko ir guodzia, kad mums dar pasiseks ir kad dar butinai bandysim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 21 liepos 2008 - 21:13
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 21, 21:12)
Kaip liudna, taip stengiames, pilnos kelnes laimes kai uzkimba ir didziulis nusivylimas ir asaru upeliai kai suzinai tokia naujiena  verysad.gif
Taip, ir as tave is ten prisimenu, is naujokiu susiburimo persikrausciau i IVF skyreli, startavom geguzi, galvoju jei butu is karto neuzkibes, gal butu ne taip skaudu, nes buvau sau prizadejusi kad neimsiu stipriai i sirdi. Labai laukiau kada galesiu startuoti  o ir tokia nuojauta buvo, kad pavyks ir uzkibs, bet kad taip baigsis nesitikejau, pastojima ne vietoj atmeciau, nes abu kiausintakiai nepratekami, tai kaip ir tokios galimybes negalejo buti, o kad gali nesivystyti nenumaniau...
nezinau ar istversiu tiek kiek vitaminukas, tikrai nelauksiu menesio, sendien pasidariau hcg, o jis tik 6636, taigi kaip ir sake gyd. tai atitinka 6 sav., dar pasidarysiu treciadieni hcg palyginimui... bet nieko nesitikiu... o ir gyd. nera pagrindo netiketi... prasidejus 7 savaite dingo sleikstulys, galvos svaigimas, krutys pasidare nebejautrios... tada dar nesupratau ka tai reiskia, galvojau viskas gerai, deja  verysad.gif  taigi visi pozymiai rodo, kad vilties jau nebera... noriu kad greiciau sitas kosmaras baigtusi... noriu atsigauti ir gal dar karta bandysim... vyras labai palaiko ir guodzia, kad mums dar pasiseks ir kad dar butinai bandysim...

Laimuze jums butinai pasiseks, kaip ir visoms kitoms mergaitems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2008 07 21, 21:16)
Laimuze jums butinai pasiseks, kaip ir visoms kitoms mergaitems wub.gif

Tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 21, 19:25)
Sveikutės, patarkit ką daryt, kiek jūs laukėt kol pačios nukraujuosit? man jau stogas važiuoja, greičiau tas košmaras pasibaigtų  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

užjaučiu console.gif Jau rašiau, bet pasikartosiu- laukiau iš viso lygiai 14 sav. Pirmąkart buvau pas ginę 9 sav, rado 5 sav puslytę, bet sakė, kad gal vėliau pastojau ar pan., nieko apie nesivysrtantį nekalbėjo, liepė laukti. Antrąkart nuėjau 13 sav- jau buvo pradėję rudai teplioti. Tada galutinai patvirtino, kad kraujotakos nėra, leido 2 sav. laukti savaiminio, tada būtų siuntę abrazijai. Bet po savaitės susitvarkė...
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2008 07 22, 10:59)
užjaučiu  console.gif Jau rašiau, bet pasikartosiu- laukiau iš viso lygiai 14 sav. Pirmąkart buvau pas ginę 9 sav, rado 5 sav puslytę, bet sakė, kad gal vėliau pastojau ar pan., nieko apie nesivysrtantį nekalbėjo, liepė laukti. Antrąkart nuėjau 13 sav- jau buvo pradėję rudai teplioti. Tada galutinai patvirtino, kad kraujotakos nėra, leido 2 sav. laukti savaiminio, tada būtų siuntę abrazijai. Bet po savaitės susitvarkė...

pas mane irgi sake, kad aiskiai matyti, kad leliam blogai su kraujotaka...... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 21, 23:12)
Kaip liudna, taip stengiames, pilnos kelnes laimes kai uzkimba ir didziulis nusivylimas ir asaru upeliai kai suzinai tokia naujiena  verysad.gif
Taip, ir as tave is ten prisimenu, is naujokiu susiburimo persikrausciau i IVF skyreli, startavom geguzi, galvoju jei butu is karto neuzkibes, gal butu ne taip skaudu, nes buvau sau prizadejusi kad neimsiu stipriai i sirdi. Labai laukiau kada galesiu startuoti  o ir tokia nuojauta buvo, kad pavyks ir uzkibs, bet kad taip baigsis nesitikejau, pastojima ne vietoj atmeciau, nes abu kiausintakiai nepratekami, tai kaip ir tokios galimybes negalejo buti, o kad gali nesivystyti nenumaniau...
nezinau ar istversiu tiek kiek vitaminukas, tikrai nelauksiu menesio, sendien pasidariau hcg, o jis tik 6636, taigi kaip ir sake gyd. tai atitinka 6 sav., dar pasidarysiu treciadieni hcg palyginimui... bet nieko nesitikiu... o ir gyd. nera pagrindo netiketi... prasidejus 7 savaite dingo sleikstulys, galvos svaigimas, krutys pasidare nebejautrios... tada dar nesupratau ka tai reiskia, galvojau viskas gerai, deja  verysad.gif  taigi visi pozymiai rodo, kad vilties jau nebera... noriu kad greiciau sitas kosmaras baigtusi... noriu atsigauti ir gal dar karta bandysim... vyras labai palaiko ir guodzia, kad mums dar pasiseks ir kad dar butinai bandysim...

As labai tave suprantu, nes mano klausimas irgi buvo pirmas ar pastojimas vietoj, kai patvirtino, kad vietoj, maniau tai pats svarbiausias dalykas. Deja, fakto, kad gali nesivystyti, net sapnuose sau nebuciau pritaikiusi......Man 6/7 savaite pradingo nestumo pozymiai, irgi nepagalvojau, kad kazkas negerai. Dabar sakiau, vemciau ir semciau, kad tik tas nestumas vystytusi ir butu.
Laikykis, Laimuze, saunu, kad TB tave paguodzia ir palaiko. Viskas bus gerai.... wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.as ka tik prisijungiau,net nezinau kaip isitraukti i jusu gretas blush2.gif .taip pat patyriau skaudziu isgyvenimu,noreciau pakalbeti apie tai...
Atsakyti
QUOTE(MorInga @ 2008 07 22, 12:39)
Man 6/7 savaite pradingo nestumo pozymiai, irgi nepagalvojau, kad kazkas negerai. Dabar sakiau, vemciau ir semciau, kad tik tas nestumas vystytusi ir butu.

man požymiai dingo gana anksti dar iki tepliojimo pradžios, t.y. apie 5 savaitę... o dėl paskutinio tavo teiginio - drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Širšiukė @ 2008 07 22, 12:54)
.taip pat patyriau skaudziu isgyvenimu,noreciau pakalbeti apie tai...

užuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 07 22, 13:31)
man požymiai dingo gana anksti dar iki tepliojimo pradžios, t.y. apie 5 savaitę... o dėl paskutinio tavo teiginio -  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
užuojauta  4u.gif

nuo 3men pragulejau 1,5 men ligonineje.nuolat kraujavau.sake kad zemas placentos prisitvirtinimas.bet po dar viskas komplikavosi,gavosi kazkokia zaizda.dare ir kraujo perpylima,bet deja viskas veltui.21 savaitej nubego vandenys,ir turejau pati savo mergyte isgimdyti.be galo skaudu.negaliu atsigauti.o dabar problemos su krutim.bega pienukas,krutine uzdegimine...kyla temperatura
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 07 22, 11:54)
sveikos mergaites.as ka tik prisijungiau,net nezinau kaip isitraukti i jusu gretas  blush2.gif .taip pat patyriau skaudziu isgyvenimu,noreciau pakalbeti apie tai...

Labukas, laikykis ir buk stipri...visada gali mums pasipasakoti blush2.gif mirksiukas.gif Tai kas pas tave nutiko??? nesivyste??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emikaj @ 2008 07 22, 13:40)
Labukas, laikykis ir buk stipri...visada gali mums pasipasakoti  blush2.gif  mirksiukas.gif  Tai kas pas tave nutiko??? nesivyste??? verysad.gif

sveikute.aprasiau daugmaz viska ankstesniam mergaites laiske
Papildyta:
QUOTE(Širšiukė @ 2008 07 22, 13:43)
sveikute.aprasiau daugmaz viska ankstesniam mergaites laiske

nuo 3men pragulejau 1,5 men ligonineje.nuolat kraujavau.sake kad zemas placentos prisitvirtinimas.bet po dar viskas komplikavosi,gavosi kazkokia zaizda.dare ir kraujo perpylima,bet deja viskas veltui.21 savaitej nubego vandenys,ir turejau pati savo mergyte isgimdyti.be galo skaudu.negaliu atsigauti.o dabar problemos su krutim.bega pienukas,krutine uzdegimine...kyla temperatura
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 07 22, 13:39)

Dieve, Sirsiuke, tikriausiai nuo proto nusokciau po tokios tragedijos. Gali cia pas mus drasiai rasyti, guoskis, verk, kalbek, mes tikrai tave suprasim, uzjausim, paguosim......stiprybes tau.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 07 22, 12:39)

Va je, tai tau viskas taip toli buvo nueja...net lyti zinojai cray.gif labai gaila mergyt, tik zinok, kad tavo kitas zirniukas tures maza angeliuka angel.gif kuris ji saugos bigsmile.gif
Atsakyti