Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 12 23, 02:01)
Sveika 4u.gif uzuojauta,liudna...
Tikriausiai normalu,jie rimciau pradeda ziuret kai pasikartoja,nes jei su sveikata viskas gerai,tai pasikartojanciam mazai sansu ivykti.Man po pirmo(irgi apie 5 sav) leido is kart bandyt.Pas mane su hormonais ne viskas tvarkoj,tai bent jau Lietuvoj rimciau ziurejo.O anglijoj iki triju persileidimu niekam neidomi.Bet dabar kai jau ir hormonai tvarkoj,vis vien pastojimas nesekmingas.Siaip gydytojai sake,kad laimingas tik vienas nestumas is keturiu,kartais moteris persileidzia net nezinodama ,kad buvo pastojus,nezinau kiek cia tiesos.
Palinkesiu tik sekmes ir stiprybes,laikykis  4u.gif

labai tave uzjauciu...
Papildyta:
kaip manot,po kiek laiko vel bandyti pastoti? daktare sake pries tai issitirti del chlamidiju...gal kuri susiduret su tai?
Papildyta:
QUOTE(MorInga @ 2008 07 22, 13:45)
Dieve, Sirsiuke, tikriausiai nuo proto nusokciau po tokios tragedijos. Gali cia pas mus drasiai rasyti, guoskis, verk, kalbek, mes tikrai tave suprasim, uzjausim, paguosim......stiprybes tau.... wub.gif

aciu tau MorInga.zinai as ir manau kad isprotesiu.net nezinau kur semtis tos stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 07 22, 14:21)
labai tave uzjauciu...
Papildyta:
kaip manot,po kiek laiko vel bandyti pastoti? daktare sake pries tai issitirti del chlamidiju...gal kuri susiduret su tai?
Papildyta:
aciu tau MorInga.zinai as ir manau kad isprotesiu.net nezinau kur semtis tos stiprybes.

Mums cia su anksti nutrukusiais nestumais daugmaz terminas svyruoja tarp 3-6 menesiu, bet vienos laukia ilgiau, kitos startuoja is karto, labai priklauso nuo organizmo ir dvasines bukles. Man asmeniskai leido vel bandyti net nesulaukus pirmu mm...Manau, tavo atveju tik gydytoja gali pasakyti, kada gali bandyti vel.

Nezinau, kaip tave paguosti, nes zinau, kad ta skausma reikia isgyventi, isjausti, iskenteti..tik nesedek uzsidariusi namie, pabandyk atrasti sirdziai mielos veiklos, kad liudnas mintis nuvytum kuo toliau.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 07 22, 11:39)
nuo 3men pragulejau 1,5 men ligonineje.nuolat kraujavau.sake kad zemas placentos prisitvirtinimas.bet po dar viskas komplikavosi,gavosi kazkokia zaizda.dare ir kraujo perpylima,bet deja viskas veltui.21 savaitej nubego vandenys,ir turejau pati savo mergyte isgimdyti.be galo skaudu.negaliu atsigauti.o dabar problemos su krutim.bega pienukas,krutine uzdegimine...kyla temperatura

Učjaučiu Širšiuke... neturiu žodžių, baisiai skaudu...
Aš vis dar laukiu. Nežinau kiek galėsiu išlaukt... greičiau pasibaigtų viskas...
Vis galvoju kodėl? bet atsakymo turbūt taip ir nerasiu...
Skaičiau kitos merginos darosi kažkokius tyrimus AFS ir dar kitus ir registruojasi pas gyd. Abraiti. Gal galit kas plačiau papasakot. Iš anksto ačiū 4u.gif
Laikykimės mergytės ir guoskimės, juk turi ir mums pasisekti
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 07 22, 13:39)

Siaubas... vargo bitelė.. sunku, kai pabėga mažas zuikis, bet čia jau gyvas vaikiukas... verysad.gif verysad.gif console.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Aš vis ieškau priežasčių, nors gydytojas sakė, kad tai negalėjo įtakoti, bet gal čia pasidarbavo mano neigiama kraujo grupė g.gif vyro teigiama... gal kas girdėjot ką nors apie tai....
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 07 22, 09:54)
sveikos mergaites.as ka tik prisijungiau,net nezinau kaip isitraukti i jusu gretas  blush2.gif .taip pat patyriau skaudziu isgyvenimu,noreciau pakalbeti apie tai...

console.gif siaubas kazkoks,kai jau toks nestumas nutruksta.Kol dar mazas nespeji taip priprast.O del ko nesake?Ar tik placenta kalta buvo?
Kazkuriai is musu irgi apie 20 sav nutruko,irgi mergaite buvo.Ziauru.
Nepamenu ar ji rase apie priezastis del ko taip nutiko,jei idomu paieskok-Amade nickas.
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 22, 15:21)
Aš vis ieškau priežasčių, nors gydytojas sakė, kad tai negalėjo įtakoti, bet gal čia pasidarbavo mano neigiama kraujo grupė  g.gif  vyro teigiama... gal kas girdėjot ką nors apie tai....

kraujo grupes tikrai reiksmes neturetu tureti....o del AFS uzeik i ta specialu skyreli, ten mergaites tau dauk visko paaiskins....
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 22, 12:21)
Aš vis ieškau priežasčių, nors gydytojas sakė, kad tai negalėjo įtakoti, bet gal čia pasidarbavo mano neigiama kraujo grupė  g.gif  vyro teigiama... gal kas girdėjot ką nors apie tai....

g.gif gydytoja sako,reiskias ji zino.Nors senais laikais mano teta tris kudikius taip prarado,gimdavo ir tik kelias valandas gyvendavo.Su ketvirtu beveik visas laikas ligoninej,kiek dar girdejau ispjaudavo jai ir vyrui po odos lopeli ir apkeisdavo,kad antikunai reaguotu i ta oda kaip i svetimkuni ,o vaisiaus neliestu.Nu nemoku as cia paaiskint,suprasit gal.
Draugu pora yra,pas ja minus pas ji pliusas.Suleido vakcina kazkokia ir viskas,isnesiojo normaliai.Nezinau kodel bet jau per nestuma sake,kad ji tik viena vaika gali turet g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 07 22, 15:31)
Nezinau kodel bet jau per nestuma sake,kad ji tik viena vaika gali turet  g.gif

Kažkipa pirmojo nėštumo metu organizmas dar nepriima vaiko kaip svetimkūnio, o kai yra antras vaikas, reikia nuo pat pradžių leistis kažką, nes kitaip motinos organizmas vaiką atmeta kaip svetimkūnį. Kažkas tokio.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 07 22, 14:58)
Kažkipa pirmojo nėštumo metu organizmas dar nepriima vaiko kaip svetimkūnio, o kai yra antras vaikas, reikia nuo pat pradžių leistis kažką, nes kitaip motinos organizmas vaiką atmeta kaip svetimkūnį. Kažkas tokio.... g.gif

Va to gėrio man ir suleido po abrazijos.. g.gif Nes mano kraujas irgi neigiamas, MB teigiamas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MorInga @ 2008 07 22, 13:26)
kraujo grupes tikrai reiksmes neturetu tureti....o del AFS uzeik i ta specialu skyreli, ten mergaites tau dauk visko paaiskins....

O gal bandei tirtis pati dėl AFS? Norėčiau ir aš išsitirti kai viskas pasibaigs, o kada rekomenduojama darytis tyrimus po abrazijos (arba savaiminio nukraujavimo)? Nes bijau kad mano šansai riboti, jei nepavyks su šaldytais, tai apie antrą IVF svajonės bus atidėtos kokiems trims metams, jei ne visiškai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 22 liepos 2008 - 20:02
QUOTE(Irongė @ 2008 07 18, 22:46)
niu aš irgi pas ta patį pataikiau ir tą patį sakį rolleyes.gif  , pataikiau per jo budėjimą į raudonajį kryžių, tai laiminga, kad toks suprantingas gydytojas pasitaikė, bet šiaip sakė organizmas ir anksčiau gali būti pasiruošęs, bet visoms standartą sako 6 mėnesnius, nes tiek lyg ilgiausiai užtrunka visiškas pasiruošimas.
prašė paskambint, ar bus gerai, ar blogai.... ech, sunku prisiruošt man tokius dalykus padaryt.....
Papildyta:
dangiuk
Vitaminukas
Tenuf

užuojauta verysad.gif

o man vis dar apmaudžiausia atrodo tai, kad kiek echo žiūrėjo, žirniukas augo, tik tiek, kad buvo jaunesnis 2 sav, nei pagal mėnesines, bet visą laiką vienodai echo rodė amžių, tai atrodė, kad viskas turėtų būti gerai, ir dvi dienas prieš širdutė dar plakė.  verysad.gif

bet dabar jau nekantrauju pasidaryti tyrimus, tikiuosi viskas gerai ir startuosim... negaliu laukti ilgai.

o kita vertus vis dar neturiu jėgų paskambinti ginekologei, vis sakau rytoj... o jūs tyrimus darėtės jau pirmųjų mėnesinių, ar galima ir anksčiau?

Labukas!

As jau buvau pas ji nukeliavusi! paziurejo, sake viskas gerai issivale, jokiu cistu ar mijomu! Man jis vel apie tuo s6 men snekejo! Taip tai pasake, kad pas mane labai maza gimda ir kad isnesiociau kudiki reikes gerti harmonus! mane tai labai isgasdino! Pasake kad pastoti galiu ir lauks manes kai jau busiu nebe viena!

Jei ko reikes sake skambinkite!
Atsakyti