QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 12 23, 02:01)
Sveika
uzuojauta,liudna...
Tikriausiai normalu,jie rimciau pradeda ziuret kai pasikartoja,nes jei su sveikata viskas gerai,tai pasikartojanciam mazai sansu ivykti.Man po pirmo(irgi apie 5 sav) leido is kart bandyt.Pas mane su hormonais ne viskas tvarkoj,tai bent jau Lietuvoj rimciau ziurejo.O anglijoj iki triju persileidimu niekam neidomi.Bet dabar kai jau ir hormonai tvarkoj,vis vien pastojimas nesekmingas.Siaip gydytojai sake,kad laimingas tik vienas nestumas is keturiu,kartais moteris persileidzia net nezinodama ,kad buvo pastojus,nezinau kiek cia tiesos.
Palinkesiu tik sekmes ir stiprybes,laikykis
Tikriausiai normalu,jie rimciau pradeda ziuret kai pasikartoja,nes jei su sveikata viskas gerai,tai pasikartojanciam mazai sansu ivykti.Man po pirmo(irgi apie 5 sav) leido is kart bandyt.Pas mane su hormonais ne viskas tvarkoj,tai bent jau Lietuvoj rimciau ziurejo.O anglijoj iki triju persileidimu niekam neidomi.Bet dabar kai jau ir hormonai tvarkoj,vis vien pastojimas nesekmingas.Siaip gydytojai sake,kad laimingas tik vienas nestumas is keturiu,kartais moteris persileidzia net nezinodama ,kad buvo pastojus,nezinau kiek cia tiesos.
Palinkesiu tik sekmes ir stiprybes,laikykis
labai tave uzjauciu...
Papildyta:
kaip manot,po kiek laiko vel bandyti pastoti? daktare sake pries tai issitirti del chlamidiju...gal kuri susiduret su tai?
Papildyta:
QUOTE(MorInga @ 2008 07 22, 13:45)
Dieve, Sirsiuke, tikriausiai nuo proto nusokciau po tokios tragedijos. Gali cia pas mus drasiai rasyti, guoskis, verk, kalbek, mes tikrai tave suprasim, uzjausim, paguosim......stiprybes tau.... 
aciu tau MorInga.zinai as ir manau kad isprotesiu.net nezinau kur semtis tos stiprybes.