Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- II

QUOTE(Britva @ 2008 01 08, 23:03)
Nors mūsų situacija gal kiek kitokia, nes jau dabar paauglystė, o sakė, kad apie 14 - 15 metus adenoidai išaugami :unsure: .

Mano kriksto dukrai 13m., ir jai ruosiasi operuoti adenuodus.

Dukrai pasalino adenoidus, kai buvo 5-keri metai. Nuo tada baigesi dazni sirgimai, knarkimai ir negalejimas prakvepuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitatuka: 04 balandžio 2008 - 12:27
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 04, 13:31)
Nu bet absurdas totalus vaikui imt iš venos kraują  doh.gif Bet kodėl taip yra vienur ima tik iš piršto  g.gif sadizmo požymiai gal  g.gif

ir pas mus eme doh.gif kas daresi.mane papraše išeit iš kabineto doh.gif ot aš ten begiojau pirmin atgal
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 04 04, 12:17)
neisivaizduoju kaip laikei ja? blink.gif

Sėdėt tai ji sėdėjo, tik rankytę truputį tampė. Po procedūros dar apie pusvalandį poliklinikoj prasėdėjom, nes verkė net pasikūkčiodama verysad.gif
Atsakyti
Gal kas susidūrėte... Pas maniškę per lėtas kraujo krešėjimas. Gyd. sakė, kad operuoti pavojinga ir ji sutikimo neduos. Gal kam taip buvo? Ką darėt tokioj situacijoj?
Atsakyti
mes šiandien buvom pas LOR ir tikriausiia operuosimės vasarą, tiksliau ne tikriausiai, o būtinai reikia, nes pagal apžiūrą gydytoja mano, kad mažė gauna per mažai deguonies dabar blush2.gif tai mums pašalins adenoidus ir patrumpins tonziles ax.gif ar kam tokį derinį darė g.gif ir klausimas klaipėdietėms- mus apžiūrėjo gyd. Samienė 4u.gifžinau, kad ji ir operuoja...ar kas nors esat su ja susidūrę? blush2.gif beje, nejautra- dalinė? blush2.gif

p.s dėl krešėjimo testo, mums irgi poliklinikoj atsisakė daryt, atseit daro tik ligoninėj, o ten mokama blush2.gif bet taip ir nepasidarėm, bet matyt vistiek teks blush2.gif
Papildyta:
beje, mums gegužės mėn 2 metukai...bet man sakė, kad operuoja nuo metukų blush2.gif o šeimos gydytojas sakė, kad nuo trijų g.gif ką sako jūsiškiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 04 07, 20:04)
mes šiandien buvom pas LOR ir tikriausiia operuosimės vasarą, tiksliau ne tikriausiai, o būtinai reikia, nes pagal apžiūrą gydytoja mano, kad mažė gauna per mažai deguonies dabar blush2.gif tai mums pašalins adenoidus ir patrumpins tonziles ax.gif ar kam tokį derinį darė g.gif ir klausimas klaipėdietėms- mus apžiūrėjo gyd. Samienė 4u.gifžinau, kad ji ir operuoja...ar kas nors esat su ja susidūrę? blush2.gif beje, nejautra- dalinė?  blush2.gif

p.s dėl krešėjimo testo, mums irgi poliklinikoj atsisakė daryt, atseit daro tik ligoninėj, o ten mokama blush2.gif bet taip ir nepasidarėm, bet matyt vistiek teks blush2.gif
Papildyta:
beje, mums gegužės mėn 2 metukai...bet man sakė, kad operuoja nuo metukų blush2.gif o šeimos gydytojas sakė, kad nuo trijų g.gif ką sako jūsiškiai? g.gif

O kodėl tonziles trumpins g.gif ir jei būtinai reik operuotis tiek ilgai netempk mirksiukas.gif
Gydytoja Samienė thumbup.gif Mes konsultavomės pas ją o operavomės pas Kanopkienę smile.gif
O kodėl taikys dalinę nejautrą g.gif

O dėl amžiaus jei yra būtina operuoja ir jaunesnius nei 3 metus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 04 07, 21:04)
mes šiandien buvom pas LOR ir tikriausiia operuosimės vasarą, tiksliau ne tikriausiai, o būtinai reikia, nes pagal apžiūrą gydytoja mano, kad mažė gauna per mažai deguonies dabar blush2.gif tai mums pašalins adenoidus ir patrumpins tonziles ax.gif ar kam tokį derinį darė g.gif ir klausimas klaipėdietėms- mus apžiūrėjo gyd. Samienė 4u.gifžinau, kad ji ir operuoja...ar kas nors esat su ja susidūrę? blush2.gif beje, nejautra- dalinė?  blush2.gif

Papildyta:

mes mokejom mirksiukas.gif
o kur Samiene dirba ,arba patarkit pas ka eit karosu gatvej ar 3 polikl pas lor,kolkas ne del operacijos,tik pasitikrint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2008 04 08, 00:14)
mes mokejom  mirksiukas.gif
o kur Samiene dirba ,arba patarkit pas ka eit karosu gatvej ar 3 polikl pas lor,kolkas ne del operacijos,tik pasitikrint  mirksiukas.gif

Samienė dirba Lornoj ir vaikų ligoninėj
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 04 07, 19:04)

Papildyta:

esu susisdurus su sia gydytoja,bet ji man schmoll.gif
mus operavo 1metu ir 4men.

QUOTE(Dalbara @ 2008 04 08, 07:23)
Samienė dirba Lornoj ir vaikų ligoninėj

ir dar kretingoj Northway.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 07, 20:50)
O kodėl tonziles trumpins  g.gif  ir jei būtinai reik operuotis tiek ilgai netempk  mirksiukas.gif
Gydytoja Samienė  thumbup.gif Mes konsultavomės pas ją o operavomės pas Kanopkienę  smile.gif
O kodėl taikys dalinę nejautrą  g.gif
sunku pasakyti, kodėl trumpins, o ne visai operuos ax.gif pati net nežinau blush2.gif bet daktarė man lapelyje nupaišė, kaip atrodo mažės gerklytė, kad tonzilės labai paburkusios, padidėjusios, o tarpelis labai mažas, tad reikia jas "apkarpyti" blush2.gif dėl nejautros, nesakė, kad dalinę- tai aš Jūsų klausiu- dalinė ar visa, nes nežinau mirksiukas.gif
QUOTE(paola @ 2008 04 08, 09:57)
esu susisdurus su sia gydytoja,bet ji man  schmoll.gif

kodėl nepatiko?
aš dar mamos pasiklausiau, jinai prieš 13 m operavo mano brolį blush2.gif mamai paliko labai gerą įspūdį thumbup.gif mūsų šeimos daktara irgi ją labai rekomendavo, o ir iš kaimynių girdėjau labai geras nuomones apie ją....po apsilankymo Lornoj irgi man atrodo, kad visai nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuciukas @ 2008 02 12, 19:38)
mano vaikui irgi diagnozavo adenoidus, 2stadija. Jokiu vaistu neisrase,bet pasake,jei daznai sirgs,3metu operuos. Bet negi nera jokiu vaistu,vienintele alternatyva - tik operacija. Gal kas issigyde ir be operacijos. Atsiliepkit.

Mums tas pats, vaikui 5m diagnozavo II stadijos adenoidus. Bet mano vaikas serga labai retai (porą kartų į metus-gal dėlto kad nelanko darželio smile.gif) ir knarkia taip pat labai retai. Tik viena problema, kurią aš matau, kad jis dažnai (bet ne visada) būna išsižiojęs. Kadangi jis dažnai neserga, gydytojas mums patarė netgi palaukti iki 10m-sako vaikai adenoidus išauga. Vaikas labai bailiukas, todėl dabar didelis galvos skausmas-ką daryti? Aš pati šiaip už operaciją, bet vaikas toks bailys- net kraujo tyrimo pasidaryti nesugebėjom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 04 08, 19:55)
kodėl nepatiko?

nepatiko delto,kas nuejus pas ja,ji manes klausia.tai kas nutiko.sakau gal vaikui adenoidai,kad sunkiai kvepuoja,vis per burna,sloga nesibaigianti.tai ji man sako:iskur pas toki vaika adenoidus rasi.tai paziurejus sako,nu yra tokie mazi.bet operuot nevertetu.nebent jeigu jus pati norit.
tai kita diena nuejau pas kitos,sako yra 1-2laipsnio adenoidai.o klp ligoninej operavusi gydytoja,pasake kad reikejo butinai operuoti,nes buvo labai priauge ir supuliave.
Atsakyti