Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai- II

QUOTE(paola @ 2008 04 09, 11:07)
nepatiko delto,kas nuejus pas ja,ji manes klausia.tai kas nutiko.sakau gal vaikui adenoidai,kad sunkiai kvepuoja,vis per burna,sloga nesibaigianti.tai ji man sako:iskur pas toki vaika adenoidus rasi.tai paziurejus sako,nu yra tokie mazi.bet operuot nevertetu.nebent jeigu jus pati norit.

g.gif na, mes irgi dar nedidelės, bet man taip nesakė, pažiūrėjo ir sako, kad tikrai yra ir reikia operuoti blush2.gif
Atsakyti
tonziles mažina, o ne šalina, nes jos atlieka apsaugine funkcija ( nesu spece tiksliai nenupasokosiu, bet mums buvo aktualu - domėjomės)

pilna narkozė manau, geriau nei dalinė ir galbūt gydytoja tokią pasiūlys, nes ankstesnėjė temoje buvo diskusijų apie tai, kad vaikai daugiau streso patiria, kai viską mato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigb @ 2008 04 09, 01:15)
Mums tas pats, vaikui 5m diagnozavo II stadijos adenoidus. Bet mano vaikas serga labai retai (porą kartų į metus-gal dėlto kad nelanko darželio smile.gif) ir knarkia taip pat labai retai. Tik viena problema, kurią aš matau, kad jis dažnai (bet ne visada) būna išsižiojęs. Kadangi jis dažnai neserga, gydytojas mums patarė netgi palaukti iki 10m-sako vaikai adenoidus išauga. Vaikas labai bailiukas, todėl dabar didelis galvos skausmas-ką daryti? Aš pati šiaip už operaciją, bet vaikas toks bailys- net kraujo tyrimo pasidaryti nesugebėjom  verysad.gif

aš manau kad reikia opieruot.kai vaikas isižiojes išsikraipo žandikaulis.ir kuo mažesnis,tuo lengviau perneša operacija.o kai didesnis tai sunkiau,ir dar ant ausu adenoidai labai duoda. 4u.gif
Atsakyti
Mes šiandien važiuojam į Santariškes.Ir baisu, ir norisi, kad viskas ku greičiau baigtųsi. Bet gali būti, kad neoperuos dėl per lėto kraujo krešėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 04 10, 08:35)
Mes šiandien važiuojam į Santariškes.Ir baisu, ir norisi, kad viskas ku greičiau baigtųsi. Bet gali būti, kad neoperuos dėl per lėto kraujo krešėjimo.

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 04 10, 08:18)

Šiandienai paleido namo. Perdarė kraujo tyrimą-krešėjimas geras. Ryt ryte operuos. Ir jei viskas bus gerai po narkozės vakare žadėjo paleist į namus.
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 04 10, 17:24)
Šiandienai paleido namo. Perdarė kraujo tyrimą-krešėjimas geras. Ryt ryte operuos. Ir jei viskas bus gerai po narkozės vakare žadėjo paleist į namus.

mus irgi paleido vakare.geriau namie but.bet reikes žiuret kad pirma diena nevaisčiotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 04 10, 18:52)
mus irgi paleido vakare.geriau namie but.bet reikes žiuret kad pirma diena nevaisčiotu mirksiukas.gif

Nevaikščiotų? Kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiuke @ 2008 04 10, 18:52)

Bet jūs ir prigalvojat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 10, 23:29)
Bet jūs ir prigalvojat smile.gif

kaip supras prigalvojat???
jeigu daktaras taip sake,reiškes taip buvo.
kaip man sake čia tam kad vaikas nekraujotu,todel kad po operacijos ten gi neusiuva.
mums ir kita diena negalima buvo begiot.viena mamite nepaklause ir vaikui reikejo statit lašaline,nes pradejo kraujot,ir neišleido namo
Atsakyti
Na mums po operacijos tikrai leido vaikščiot. Neleidžia vaikams dūkti, o vaikščioti tikrai leidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 11, 09:47)
Na mums po operacijos tikrai leido vaikščiot. Neleidžia vaikams dūkti, o vaikščioti tikrai leidžia smile.gif

keista,o kodel tada mums neleido? g.gif
Atsakyti