QUOTE(Eligint @ 2008 04 12, 12:21)
Maniškę vakar išoperavo. Po narkozės buvo
Bet pamiegojus elgėsi kaip niekur nieko. Vakare išleido namo 
QUOTE(Eligint @ 2008 04 12, 12:21)
Maniškę vakar išoperavo. Po narkozės buvo
Bet pamiegojus elgėsi kaip niekur nieko. Vakare išleido namo 
tai kuri daktare operavo? paleido ta pacia diena?
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 04 12, 18:29)
tai kuri daktare operavo? paleido ta pacia diena?
Operavo V.Vaivockaitė. Ir išleido tą pačią dieną
QUOTE(Eligint @ 2008 04 13, 10:09)
Operavo V.Vaivockaitė. Ir išleido tą pačią dieną
Į darželį neleido eiti 2 savaites.
ir mus Vaivockaite operuos
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 04 13, 14:47)
ir mus Vaivockaite operuos
tai kaip ten del ledu? ar reikia ju?
mano dukra labai jau dziugina tai, kad ledu "reikes" valgyt 
Mums dėl ledų nieko nesakė, o pati paklaust pamiršau
QUOTE(Eligint @ 2008 04 13, 15:47)
Mums dėl ledų nieko nesakė, o pati paklaust pamiršau
po operacijos gerti leido tik po 2val. Bent jau mus vieną dieną apžiūrėjo, nusiuntė pas anesteziologą, o kitą dieną tik operavo. Tai galėsi paklausti 
o kelinta operavo? ir kelinta paleido?
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 04 13, 15:53)
Operavo ryte, apie 9val. Kadangi man teko važiuoti namo, o su dukra buvo močiutė, tai išleido man grįžus, apie 18val. O šiaip ten operuoja pagal amžių-pradeda nuo mažiausių.
QUOTE(Eligint @ 2008 04 13, 15:58)
Operavo ryte, apie 9val. Kadangi man teko važiuoti namo, o su dukra buvo močiutė, tai išleido man grįžus, apie 18val. O šiaip ten operuoja pagal amžių-pradeda nuo mažiausių.
aifffku
mes bandome apsieit be operacijos, nors adenoidai padideje jau senai, atidelioju operacija, nes retai serga, antibiotiku dar negeres, tai gal isaugs..
dabar gyd paskyre tonsilgon lasiuku, paskui bandydim pas hemopatus nueit, girdejau atsiliepimu, kad buna labai geru rezultatu.O kaip greit jus operacijai apsisprendet?Mnao LOras sake, kad jei gerai pasalinti adenoidai jie nebeatatuga, tai nors tiek dziugina
dabar gyd paskyre tonsilgon lasiuku, paskui bandydim pas hemopatus nueit, girdejau atsiliepimu, kad buna labai geru rezultatu.O kaip greit jus operacijai apsisprendet?Mnao LOras sake, kad jei gerai pasalinti adenoidai jie nebeatatuga, tai nors tiek dziugina
QUOTE(M E M O R Y @ 2008 04 13, 16:01)
Nepalieka, jei vaikas gerai jaučiasi
QUOTE(naujakė2005 @ 2008 04 13, 19:02)
mes bandome apsieit be operacijos, nors adenoidai padideje jau senai, atidelioju operacija, nes retai serga, antibiotiku dar negeres, tai gal isaugs..
aš apsisprendžiau labai greitai, nes dukrai buvo klausa dingus
QUOTE(Eligint @ 2008 04 13, 19:33)
Nepalieka, jei vaikas gerai jaučiasi
va.va. ir pas mano dukra tai buvo pats pirmiausias skambutis