mano sūnui virš metų, turim cverga (mažaūgiai tokie barzdukai) ganosi abu vienoj erdvėj, puikiai sutaria.

kai vaikas valgo sausainį šuo laukia kol nukris koks trupinys, bet net ir tada nevisada ima, laukia kol leisim

(iš vaiko rankų tuo labiau neima) bet dabar vaikas išmoko pasiūlyti šuniui pats, žinoma šuo neatsisako, o tada vaikas pakelia vėją kodėl anas mano sausainį suvalgė

bet šiaip labai linksma

Dar gaudo kartais vienas kitą, kartais šuo pats išprovokuoja žaidimus

jei reikia, minute kita pabūna ir vieni kambary, nejaučiu dėl to nerimo. šuns pavydo nepastebėjau nė ženklo, (na gal tada kai svečiai ateina - labai lenda jiems į akis ir nutaisius nelaimėlės pozą švelnumo reikalauja (kalytė, artistė mat))

.
QUOTE(Gierika @ 2008 12 26, 14:42)
O pas mane kiek kitaip...

Nusipirkom suni vasario menesi, jam ja truputi daugiau nei metai, nusipirkau ir po sav suzinojau, kad laukiuos... Praejus menesiui pradejau sunio iki siol nekesti, nezinau kodel, nemoku paaiskinti, o kai maziukas atsirado is vis man jis antipatijas pradejo kelti...

Nesuvokiama cia...

Gal del to, kad jis paaugo, nes kai maziukas buvo, tai labai grazus buvo, o dabar toks perauges versis...
Papildyta:
Cia tas versis...
nu šakės,

tikiuosi čia po gimdymo tokia reakcija ir vėliau vėl pajusite simpatiją šuniui.. o tai antraip sakyčiau gal reikėjo prieš įsigyjant šunį du kart pagalvoti ir nusipirkti vietoj to kalendorių su šuniukais